Коя е последната книга ,която прочетохте ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коя е последната книга ,която прочетохте ?
Евгений Онегин на Александър Сергеевич Пушкин - на руски 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- ndrangheta
- Контакти:
Red_Pride написа:"КръстникЪТ" на Марио Пузо
Браво!
Каквото друго ти попадне от Пузо, няма да си разочарован, ГАРАНТИРАМ ТИ!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- cska_liverpool
- Контакти:
Последно поредицата на Христо Калчев.
„Кървавият преход на нежната революция“ — издание, включващо първите три книги от поредицата (Нерон Вълкът, Калигула Бесният и Цикълът на Месалина)
„Ликвидирайте генерала“ (1998)
„Оратория за козел и ангорска котка“ (1998)
„Кървавият път на коприната“ (1999)
„На лов за зеления принц“ (2001)
„Последно причастие“ (2002)
„Сънят на уморения лъв“
„Откриване на ловния сезон “
„Лебедовата песен на майора“
„Синдрома на глутницата“
„Спрете полета на сокола“
„В очакване на шейха“
„Изстрелът на амнистията“
„Кървавият преход на нежната революция“ — издание, включващо първите три книги от поредицата (Нерон Вълкът, Калигула Бесният и Цикълът на Месалина)
„Ликвидирайте генерала“ (1998)
„Оратория за козел и ангорска котка“ (1998)
„Кървавият път на коприната“ (1999)
„На лов за зеления принц“ (2001)
„Последно причастие“ (2002)
„Сънят на уморения лъв“
„Откриване на ловния сезон “
„Лебедовата песен на майора“
„Синдрома на глутницата“
„Спрете полета на сокола“
„В очакване на шейха“
„Изстрелът на амнистията“
RED OR DEAD
Предпоследната - "Версия Пеликан" на Гришам на английски; последната - "Властелинът на пръстените" за 4 път.
Препоръчвам - "Повелителят на мухите" на Уилям Голдинг и "Силмарилион" на Толкин - това все едно е библията на света на Толкин, чете се с речника на края на книгата, аз я четох на български и английски. Но тя е за тези, които се интересуват от неговото творчество, защото трябва да и се отдели време да се осмисли.
Препоръчвам - "Повелителят на мухите" на Уилям Голдинг и "Силмарилион" на Толкин - това все едно е библията на света на Толкин, чете се с речника на края на книгата, аз я четох на български и английски. Но тя е за тези, които се интересуват от неговото творчество, защото трябва да и се отдели време да се осмисли.
-
- Контакти:
"Кръстникът" на Марио Пузо, струва си да я прочете човек 

Четирите новели от поредицата "Четири след полунощ"на Стивън Кинг
Последна промяна от Gutev на 17 ное 2009 16:36, променено общо 1 път.
Ямайски марони - Майн Рид
- edmon_dantes
- Контакти:
Последното, което четох беше "Стейкман" и "Коледа" на Карл Май.
Иначе много ми харесват книгите на Чейс, почти всичко съм прочел от него. Страхотни книги, знае как да държи читателя в напрежение. Доста съм чел и от Стивън Кинг - "То" и "Дългата разходка" са ми фаворити.
Иначе много ми харесват книгите на Чейс, почти всичко съм прочел от него. Страхотни книги, знае как да държи читателя в напрежение. Доста съм чел и от Стивън Кинг - "То" и "Дългата разходка" са ми фаворити.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

" Десете фатални грешки на Хитлер" на ген Бевин Алекзандър. и "The originals.The secret history of the birth of the SAS" Gordon Stevens.
Иначе по-младите ни приятели съфорумци препоръчвам да прочетат вечните книги на нашето юношество: "Островът на съкровищата" Р.Л.Стивънсън, "Робинзон Крузо" Даниел Дефо, "Винету" 1,2,3 на Карл Май, "Граф Монте Кристо" и 'Тримата мускетари" на Ал. Дюма, "Конникът без глава" Майн Рид, "Айвънхоу" и "Роб Рой" на Уолтър Скот, "20 хиляди левги под водата(Капитан Немо)" и "Децата на капитан Грант" на Жул Верн разбира се има и много други.
А на опитните от нас препоръчвам " Изкуството на войната" на Сун-Дзъ, "Тао те дзин" на Лао-Дзъ, "Го Рин но Шо"(Ръкописа на петте пръстена) на Миамото Мусаши.
Иначе по-младите ни приятели съфорумци препоръчвам да прочетат вечните книги на нашето юношество: "Островът на съкровищата" Р.Л.Стивънсън, "Робинзон Крузо" Даниел Дефо, "Винету" 1,2,3 на Карл Май, "Граф Монте Кристо" и 'Тримата мускетари" на Ал. Дюма, "Конникът без глава" Майн Рид, "Айвънхоу" и "Роб Рой" на Уолтър Скот, "20 хиляди левги под водата(Капитан Немо)" и "Децата на капитан Грант" на Жул Верн разбира се има и много други.
А на опитните от нас препоръчвам " Изкуството на войната" на Сун-Дзъ, "Тао те дзин" на Лао-Дзъ, "Го Рин но Шо"(Ръкописа на петте пръстена) на Миамото Мусаши.