XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2014 19:47

Янис Зику написа:Ебати смешното съдииство.. Адски очевидно този смешник ги бута от победата, а това само след 30 минути игра.. Срам и позор ако тия станат шампиони по тоя начин.

Ако те не вкарат гол, ше им подари дузпа.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 апр 2014 19:54

Red_Girl написа:
Янис Зику написа:Ебати смешното съдииство.. Адски очевидно този смешник ги бута от победата, а това само след 30 минути игра.. Срам и позор ако тия станат шампиони по тоя начин.

Ако те не вкарат гол, ше им подари дузпа.

Аз, като неутрален, мога да кажа само "Свалете червените очила" ;)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 апр 2014 19:59

Ти ли си неутрален бе, мръсно говедо? Съдията е смешник, да ходи да изпълнява поръчки в "Б" окръжна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2014 20:02

Ама моля ти се ... Човекът си свири прекалено обективно и никой не реже месо от хараизмата. Просто става такова ръгане, че през второто полувреме екипа на Гонг вероятно няма да смогне да публикува всички картони :?
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2014 20:06

Шях да се изненадам, ако някой син каже различно от вас. Са Домуса ше го скастри, че не е дал ЧК на някой от наще или дузпа. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2014 20:08

TristaNNN написа:

Ама моля ти се ... Човекът си свири прекалено обективно и никой не реже месо от хараизмата. Просто става такова ръгане, че през второто полувреме екипа на Гонг вероятно няма да смогне да публикува всички картони :?

Ако за теб всяко едино борство -фаул за Лудогорец е обективно съдийство значи не знаеш правилата на футболната игра. Когато Безяк и Валентин Илиев се сблъскаха се свири препречване. Когато обаче играч на Лудогорец в ответната атака спира с тялото си Косоко без да има намерение да играе с топката - фаул няма. Това е само един пример от многото. Очаквам ако второто полувреме пак не им върви играта съдията да им подари още някоя дузпа. Кирил Домусчиев не си е научил урока явно от преди две години, че с купени съдии отбор не се прави ама се надявам тоя път това да му излезе през носа.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 30 апр 2014 20:10

Стабилна скука. Българското Челси, играещо с 9 човека в защита и българския Байерн с опит за тиктака, който е близо да тъжната гледка от вчера, само динамиката му куца, да е като оригинала.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 апр 2014 20:12

Този регулировчик Сватбата, не си свали ръката и все сочеше към нашето поле. А те играят с ръце, ритат... Тази мамалига Моци трябва да застреля някой за да му даде картон :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 апр 2014 20:14

Явно е,че почти всяко единоборство се свири в полза на Лц!
Ако до 70 мин. резултата е 0:0-очакваме дузпа за делиорманци.Възможни са и червени картони за нашите(един или два),в зависимост колко се закучи мача!!
Image
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 апр 2014 20:16

На всеки нормален човек е ясно, че ЦСКА е по-слабият отбор в момента.
На мен обаче ми харесва как успяваме, поне до момента, да извлечем максимума от възможностите си. Лудогорец са добри, факт, но много ясно си личи как като изолираш двама конкретни техни играчи, си стават един нормален за А-група отбор - става въпрос за Мисиджан и Марселиньо.
Тук си личат много ясно инструкциите на Стойчо - Фура беше малтретиран системно от Апата и Вальо, докато накрая се изгуби напълно. Сънди от своя страна, въпреки няколкото грешни паса, за момента се е залепил плътно за Марселиньо и не му дава да диша. Съдията оставя много свободна игра, и защитата ни определено печели от това. Всеки друг досега би имал предостатъчно поводи да ни нашари яко с картони.
Резултатът - нито едно чисто положение за домакините. Ако мачът продължи така, остава само да дебнем за грешка, а нашите момчета това го могат. Имаме всички шансове, ако не да надиграем, то да излъжем Лудите тоя мач.

Върни се в “Архив”