Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Forza Captain Morgan

Groucho написа:Forza Captain Morgan![]()
В сравнение с мен си е направо юнга
Последна промяна от CTAHKO на 30 апр 2014 19:36, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- becks32milan
- Контакти:
Groucho написа:Forza Captain Morgan![]()
Lord Sommersby
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
CTAHKO написа:В сравнение с мен си е направо юнгаЕва е магьосница
Лекува ги на конвейр само за часове
Aм, аз имах предвид туй

А Ева требва да я пуснат централен нападател довечера и никой нема да припари до вратата на Чех
Groucho написа:CTAHKO написа:В сравнение с мен си е направо юнгаЕва е магьосница
Лекува ги на конвейр само за часове
Aм, аз имах предвид туй![]()
А Ева требва да я пуснат централен нападател довечера и никой нема да припари до вратата на Чех
Пиеницо, затуй ли спиш в офиса, кога я няма секретарката
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
И аз туй имах предвид де, ама спайс голд
Сигурно съм изпил повече от него самият

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Red_Girl
- Контакти:
Сватбата не спира да им се дупи на зелените, фал след фал им дава. Само дузпа липсва и ЧК за вратаря.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:Сватбата не спира да им се дупи на зелените, фал след фал им дава. Само дузпа липсва и ЧК за вратаря.
Кво стана.....Ферхундето, отлетя ли?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:Сватбата не спира да им се дупи на зелените, фал след фал им дава. Само дузпа липсва и ЧК за вратаря.
Кво стана.....Ферхундето, отлетя ли?
Не видях. Но ме изкефи като запяха: Има ли лудогорци- има..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

- Red_Girl
- Контакти:
ХХахахахахха
'Начало - Орлицата Фортуна отново отскача до курника в съседен на стадиона двор, където е завързала палави отношения с петела Драган.
'0 - Телевизионната камера е на ниско, защото в Североизточна България прелитат руски самолети и може да я отстрелят случайно.
'3 - ЦСКА е изчистил топката около 8 пъти вече. Ако спрат да я ритат в тъч, има шанс при изсипване да осъществят контраатака.
'7 - Съдията мъмри Стойчо Младенов, който преди това го е мъмрил, че свири като за балет.
'8 - Съдията не дава фал за баскетболно подлагане, Чочев пада на гърба си. Очевидно е, че реферът ще е главно действащо лице на зеления килим край коженото кълбо между двете единайсеторки.
'12 - Мисиджан стъпва на главата на Вальо Илиев. С неохота съдията маркира нарушение.
'15 - 5 корнера за Лудогорец досега. ЦСКА в момента паркира автобуса постепенно.
'16 - Съдията изобретява фал за Лудогорец, след като Иван Стоянов си позволява да изпревари домакински футболист и да приюти бутоните му на коляното си. Адекватността е удивителна.
'19 - Красив изстрел на Силва от 25 метра, но Владислав Стоянов би спасил всичко в този мач, така че няма смисъл да се стреля.
'21 - Мисиджан е на нивото на Суарес - губенето на топката води до драматично падане.
'22 - Изненадващо фал не е отсъден, след като пас на домакините излиза в тъч. Те губят топката за първи път.
'25 - Грубо влизане в краката на Апостол Попов на Златински. Съдията не се сдържа и дава фал, но Домусчиев го гледа като разочарован баща.
'28 - Ситуацията е близо до бой, след като Менди има тестостерон като за два тибетски яка, а Марселиньо изглежда като идеален донор за излишъка на този хормон.
'31 - Първи удар и в рамките на врата на Мболи, но в ръцете му. Липсва посока в играта, както и в изстрелите.
'Начало - Орлицата Фортуна отново отскача до курника в съседен на стадиона двор, където е завързала палави отношения с петела Драган.
'0 - Телевизионната камера е на ниско, защото в Североизточна България прелитат руски самолети и може да я отстрелят случайно.
'3 - ЦСКА е изчистил топката около 8 пъти вече. Ако спрат да я ритат в тъч, има шанс при изсипване да осъществят контраатака.
'7 - Съдията мъмри Стойчо Младенов, който преди това го е мъмрил, че свири като за балет.
'8 - Съдията не дава фал за баскетболно подлагане, Чочев пада на гърба си. Очевидно е, че реферът ще е главно действащо лице на зеления килим край коженото кълбо между двете единайсеторки.
'12 - Мисиджан стъпва на главата на Вальо Илиев. С неохота съдията маркира нарушение.
'15 - 5 корнера за Лудогорец досега. ЦСКА в момента паркира автобуса постепенно.
'16 - Съдията изобретява фал за Лудогорец, след като Иван Стоянов си позволява да изпревари домакински футболист и да приюти бутоните му на коляното си. Адекватността е удивителна.
'19 - Красив изстрел на Силва от 25 метра, но Владислав Стоянов би спасил всичко в този мач, така че няма смисъл да се стреля.
'21 - Мисиджан е на нивото на Суарес - губенето на топката води до драматично падане.
'22 - Изненадващо фал не е отсъден, след като пас на домакините излиза в тъч. Те губят топката за първи път.
'25 - Грубо влизане в краката на Апостол Попов на Златински. Съдията не се сдържа и дава фал, но Домусчиев го гледа като разочарован баща.
'28 - Ситуацията е близо до бой, след като Менди има тестостерон като за два тибетски яка, а Марселиньо изглежда като идеален донор за излишъка на този хормон.
'31 - Първи удар и в рамките на врата на Мболи, но в ръцете му. Липсва посока в играта, както и в изстрелите.
Последна промяна от Red_Girl на 30 апр 2014 19:50, променено общо 1 път.