Бербатов беше на среща с Любо, близо е до завръщане!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Бербатов беше на среща с Любо, близо е до завръщане!

Мнениеот Red Warrior » 30 апр 2014 16:13

mtaraduda написа:
ros написа:Вие за Бербатов и евентуалните му акции в ЦСКА не мислете. Той може да си позволи да прави каквото си пожелае. Помислете за бъдещето на Вашите отбори. Мислехте много миналата година за ЦСКА, сега пак мислите, а 100й40вия Ви юбилей чука на вратата... В духа на дискусията.... идва да си купи билетче от 7,20 за да Ви направи кеф ;)
А иначе за евентуалното му връщане в националния отбор - каквото и да реши винаги ще има такива които ще го плюят за избора му. то си личи и от мненията до момента. Недоволни ще има и при двата случая. Истината е, че Бербатов има какво да даде още на България, но едва ли го заслужаваме.

Той и да има какво да даде не е гаранция, че ще му се дава, както видяхме в последните му мачове за националния. Той и без това от 2006-2007 не играе за националния по начина, по който го правеше преди това, така че ...

Кой предлагаш да ни води атаката тогава? Божинката, Генков, или Макриев? В момента най-добрият ни нападател е в серия "Б" на Италия. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 апр 2014 16:13

mtaraduda написа:
ros написа:Вие за Бербатов и евентуалните му акции в ЦСКА не мислете. Той може да си позволи да прави каквото си пожелае. Помислете за бъдещето на Вашите отбори. Мислехте много миналата година за ЦСКА, сега пак мислите, а 100й40вия Ви юбилей чука на вратата... В духа на дискусията.... идва да си купи билетче от 7,20 за да Ви направи кеф ;)
А иначе за евентуалното му връщане в националния отбор - каквото и да реши винаги ще има такива които ще го плюят за избора му. то си личи и от мненията до момента. Недоволни ще има и при двата случая. Истината е, че Бербатов има какво да даде още на България, но едва ли го заслужаваме.

Той и да има какво да даде не е гаранция, че ще му се дава, както видяхме в последните му мачове за националния. Той и без това от 2006-2007 не играе за националния по начина, по който го правеше преди това, така че ...

Ето заради такива като теб струва ли си?... Отговорът е НЕ... затова не го заслужаваме :shock:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2014 16:29

Ivo-Chernomoretz написа:...Нали се сещаш , че всеки един футболист се завръща в родината си и там прекратява кариерата си .
Сигурен съм ,че някой ден Бербатов ще сложи отново фланелката на ЦСКА и чак тогава ще каже спирам ;)

Не съм убеден, че Бербатов ще сложи именно фланелката на ЦСКА. Той едва ли е забравил феновете, които го псуваха мощно заради пропуските (най-вече срещу "Левски") и наричаха майка му к**ва. По-скоро бих заложил на родния му "Пирин". ;)
По темата: Ако Бербатов наистина се върне в националния отбор, ще го подкрепя и ще го подкрепям, така както трябва да бъде подкрепян централният нападател на България. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 апр 2014 16:30, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 30 апр 2014 16:29

ros написа:
mtaraduda написа:

Ето заради такива като теб струва ли си?... Отговорът е НЕ... затова не го заслужаваме :shock:

Ако не си в състояние да търпиш мнение различно от твоето, то мястото ти не е в форум.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 30 апр 2014 16:30

Captain Stottlemeyer написа:
Ivo-Chernomoretz написа:...Нали се сещаш , че всеки един футболист се завръща в родината си и там прекратява кариерата си .
Сигурен съм ,че някой ден Бербатов ще сложи отново фланелката на ЦСКА и чак тогава ще каже спирам ;)

Не съм убеден, че Бербатов ще сложи именно фланелката на ЦСКА. Той едва ли е забравил феновете, които го псуваха мощно заради пропуските (най-вече срещу "Левски") и наричаха майка му к**ва. По-скоро бих заложил на родния "Пирин". ;)
По темата: Ако Бербатов наистина се върне в националния отбор, ще го подкрепя и ще го подкрепям, така както трябва да бъде подкрепян централният нападател на България. :)

This!+1

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 30 апр 2014 16:30

Балкански Орел написа:Дано, но едва ли, човека много ясно каза, че Националния е затворена страница за него !

Може и да прескочи някоя и друга страница :lol: Все пак не е затворил книгата !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 апр 2014 16:34

Против съм, абсолютно!! Още повече пък само заради това че идва краят на кариерата му която , видите ли , трябвало да я завърши тук . Да я завършва в отбора който го направи име и си го обича още! Най- малко това трябва да е националния от който се отказа когато най имахме нужда от него, независимо от упреците отправяни по негов адрес! Толкоз!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 30 апр 2014 16:34

Определено хората които си мислят, че няма да е добре за националния отбор ако Бербатов се върне, не са искрени или пък не разбират от футбол изобщо. Според мен точно в този момента отбора има повече нужда от всякога. Защото сега имаме нещо, което прилича на ОТБОР за пръв път от много години и имаме някакви шансове за нещо по-съществено (колкото и илюзорни да са те). А Бербатов ще е много полезен за отбора, предполагам че ще вдъхне и кураж и самочувствие на всички други. За алтернативите за нападател дори не ми се говори, само ще кажа че тримата "сини" нападатели са отчайващи и не са дори за резерви в отбора. Ивелин Попов по традиция е дупка в националния и прави слаби и малко по-слаби мачове. Така че Бербатов би бил перфектния в момента.

Сега за мотивите и оправданията ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ - абе вие нормални ли сте, които го пишете това нещо, с всички си акъл ли го твърдите!? Бихте ли ми казали играч по света който да го обичат АБСОЛЮТНО всички хора - да няма никой по света който да го плюе? Всеи един от големите играчи знае че има и фенове и хора които го мразят. Но всеки голям играч знае, че трябва да играе ЗА феновете които го харесват и НАПУК на тези които го мразят. Това не мога да го разбера.

Силно се надявам, че Бербатов ще се върне но и много силно се съмнявам че ще се случи. А в момента е в жестока форма и за пръв път от години си личи че играе с настроение...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 апр 2014 16:43

MJ23 написа: Сега за мотивите и оправданията ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ - абе вие нормални ли сте, които го пишете това нещо, с всички си акъл ли го твърдите!? Бихте ли ми казали играч по света който да го обичат АБСОЛЮТНО всички хора - да няма никой по света който да го плюе? Всеи един от големите играчи знае че има и фенове и хора които го мразят. Но всеки голям играч знае, че трябва да играе ЗА феновете които го харесват и НАПУК на тези които го мразят. Това не мога да го разбера.

Силно се надявам, че Бербатов ще се върне но и много силно се съмнявам че ще се случи. А в момента е в жестока форма и за пръв път от години си личи че играе с настроение...

Точно там е работата , че и тогава имаше хора които го обичаха и ако беше голям играч като тия за които говориш, трябваше да играе!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 апр 2014 18:02

Вицът на деня :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Национален отбор”