Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Много съм притеснен. Вярвам в нашите възможности, ама цял ден имам гадно предчувствие, че тая вечер няма да е нашата вечер. Все пак се надъхвам със СпециалнияЕх, отново на 1/2 финал в Европа, взе да ми се услажда много
Chelsea XI to play Atletico: Schwarzer, Ivanović, Cahill, Terry, Azpilcueta, Cole, David Luiz, Ramires, Torres, Hazard, Willian. #CFC
Unforgiven_M написа:JackPackage написа:Unforgiven_M написа:JackPackage написа:на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?!
Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.
Всеки има право на мнение, ако ти поради тази причина ще спреш да гледаш любимия ти отбор, то аз не бих...
Въпрос на приоритети. Феновете са такива по няколко причини. Някои се интересуват само от победите и са фенове на силния на деня. Ако Челси е в Чемпиъншип, феновете им в този форум ще се броите на пръсти. Другите ще се преориентират. За тях е важна победата, а не как е постигната.
Има и други, които освен победата искат да гледат и нещо красиво.
Предпочитам моят отбор да е вкарал 100 гола през сезона и да е втори, отколкото с 50 да е шампион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост