ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 09:21

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:
daniel875 написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:Ехааа толкова хора във форума на Байерн не е имало и след финала срещу Борусия.
Чудни хора сме ние българите.

След финалът в Мюнхен може би са били повече.
Такъв е животът.

Защо го взехте този Гуардиола за треньор? Направо изумихте света с подобно решение. Толкова хубав стил имахте преди по - малко от година.

Кой трябваше да се вземе?
Аз съм за Клопо, но...

Клопо го изпуснахме отдавна ... Вместо него взехме Клинсман . Между другото - Ван Гаал напуска Холандия след световното . Можем да пуснем Гуардиола да си тиктака в град Манчестър 8-)

Пеп в Манчестър, бащата на Господ в Байерн :) Интересно!
Сам знаеш, че докато Ули Хьонес има нещо общо с Еф Це Бе, това е невъзможно. Същото важи за Моу.
Мотото на Ули е: Никой не е по- голям от Байерн! Поне с това трябва да си съгласен.

*************************************************************************************************************

Дано догодина са толкова бесни, колкото миналата!

На 100 000 % съгласен ... никой не е по-голям от клуба . Това обаче трябва да важи и за самия Хьонес ;) В този ред на мисли - трябва да ограничат до минимум възможността на Гуардиола да влияе върху селекцията това лято , защото има сериозна опасност да разбие отбора .
Защото , ако му гласуват пълна свобода .. ще се опита да наложи своя стил с цената на всичко . А това означава че освен Нойер ,Гьотце , Алкантара , Рафиня , Алаба и Лам ... евентуално и Кроос , всички останали могат да бъдат принудени да напуснат Байерн , подобно на Марио Гомес . В това число и идващия Левандовски.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 09:33

Дааа , както и предполагах - снощи е най-голямата домакинска загуба на Байерн в Евротурнирите в цялата му история .
Пеп продължава да чупи рекорди :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 апр 2014 09:57

Знам, че беше тежък мач за нас, за мен и за играчите. Причината да се представим толкова лошо през първото полувреме беше, че не разигравахме добре топката. Срещу Арсенал и
Манчестър Юнайтед (в предишните два кръга от елиминациите) и по време на първия мач в Мадрид владеехме топката и контролирахме срещите. Сега не успяхме да направим това през първата част, а когато не контролираш топката срещу толкова силен отбор като Реал, нямаш шанс", коментира Гуардиола, цитиран от БТА.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 10:10

sapio0o написа:Знам, че беше тежък мач за нас, за мен и за играчите. Причината да се представим толкова лошо през първото полувреме беше, че не разигравахме добре топката. Срещу Арсенал и
Манчестър Юнайтед (в предишните два кръга от елиминациите) и по време на първия мач в Мадрид владеехме топката и контролирахме срещите. Сега не успяхме да направим това през първата част, а когато не контролираш топката срещу толкова силен отбор като Реал, нямаш шанс", коментира Гуардиола, цитиран от БТА.

„Ако съперникът ти е много бърз и търси пространство зад защитата ти, но ако им позволите това пространство – значи си много глупав“ - Жозе Моуриньо. ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 10:25

''Франц Бекенбауер не нападна Пеп Гуардиола след позорната загуба на Байерн с 0:4 от Реал Мадрид. Легендата предпочете да не коментира баварците, а да поздрави съперника.

"Има и такива дни, когато нищо в играта на единия отбор не се получава, а другият прави всичко с лекота. Днес се случи точно това. Поздравявам Реал. Те играха много добре и заслужено ще бъдат на финала в Шампионската лига", каза Кайзера.''

''Президентът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге защити треньора Пеп Гуардиола след отпадането на тима на полуфиналите в Шампионската лига. Баварците бяха разгромени с 0:4 от Реал Мадрид на "Алианц Арена".

"Трудно е да се каже каквото и да е. Провалихме се тотално. Съперникът беше много по-добър от нас. Боли от тази загуба, но това не означава, че ще се откажем от проекта, който градим. Гуардиола е невероятен треньор", каза той.''

''Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Матиас Замер също коментира кошмарния мач с Реал снощи, в който испанците разбиха с 4:0 отбора му на полуфинал в Шампионската лига в Германия и детронираха носителя на трофея.

"Реал беше по-добрият отбор и в двата мача и заслужено ни отстрани. След като резултатът стана 0:2, всичко беше ясно. Миналата година спечелихме Шампионската лига, сега трябва достойно да поздравим Реал", каза Замер.''
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 11:03

„Получавал съм няколко тежки удара в моята кариера и това е един от тях“, коментира Гуардиола.

Както винаги , собственото му ЕГО е на първо място . Дреме ми за кариерата на Гуардиола ... това е най-позорния домакински мач на Байерн в евротурнирите през цялата му история ... Благодарение на Гуардиола :!:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 11:07

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуадриола се опита да намери бързо причината за неуспеха срещу Реал Мадрид. Испанският специалист смята, че неговият тим не е разигравал добре топката.

Хосеп Гуардола твърди, че нападките срещу стила на немския гранд, игра с повече пасове, са необосновани и е категоричен, че няма да промени посоката.

"Знам, че беше тежък мач за нас, за мен и за играчите. Причината да се представим толкова лошо през първото полувреме беше, че не разигравахме добре топката. Срещу Арсенал и

"Когато играта не се получава, трябва поне да се стараеш да избегнеш грешките. На толкова високо ниво в Европа пропуските се наказват много бързо", допълни той.

"Споровете около моите идеи за играта не са обосновани. Аз няма да променя това, което чувствам, а чувствам, че ние трябва да играем с топката и да атакуваме възможно най-много", каза още той.
Повече не е необходимо да се говори нищо ... Гуардиола превръща Байерн в отбор за местна консумация :idea:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 апр 2014 11:40

Мисля, че вече уволнението му не трябва да се обсъжда дори. Колкото по-скоро го разкараме тоя нещастник толкова по-добре.
Как се чувствате тия които го защитавахте цял сезон? Балона му се спука и това беше въпрос на време.
ВЪН!!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 12:23

Neron написа:Мисля, че вече уволнението му не трябва да се обсъжда дори. Колкото по-скоро го разкараме тоя нещастник толкова по-добре.
Как се чувствате тия които го защитавахте цял сезон? Балона му се спука и това беше въпрос на време.
ВЪН!!!

За тях не знам ... аз се чувствам виновен , че след като го обявиха за наследник на дедо Юп , го обявих за най-добрия възможен наследник . И апелирах да му се даде време . Е ... явно почти 1 година е малко време .
Но уволнение няма да има . Дори е напълно възможно да изкара целия си договор . По финансови причини . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 30 апр 2014 13:18

Едно нещо е ясно, хората, които ръководят Байерн са най-добрите в света, отбора вече е съвсем близо до голямата тройка, а като възможности на терена дори е пред тях.
Нека оставим решенията на тях и да се надяваме да са добро.
До момента са взети Левандосвки и едно младо момче за център-халф, дано вземат и защитник, че Бадщюбер не е играл повече от година и не е сериозно да разчитат на него да запълни дупката в средата на защитата.

Върни се в “Байерн”