Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 29 апр 2014 22:53

Вальо,честито и от мен !!!
Живот и здраве за теб и семейството ти !!
И ако ти си направил "грешния" избор,ще сме доволни ако децата ти направят "верния". ;)
Наздраве !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2014 23:30

Честито Вальо и от мен.
Жив и здрав.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2014 23:35

Немското тики-така глътна вода.Каталунеца може да отлита.Очаквам следващата жертва на противния му стил.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 29 апр 2014 23:43

Der Führer написа:
grud написа:
ntodorov написа:Изображение
Истина си е... :)

Аз предсказах на някои от колегите от форума...... че ще плачат за дядо ЮП.
Ама те не..... таз испанска пача била специалист.....дрън дрън
Че те Дортмунд направо разплакаха реал и ако не бяха пропуските на арменското недоразумение.....
Пък Байерн направо деградира в сравнение с миналата пролет!

Аааа - никога не съм казвал , че Гуардиола е специалист ... а че може да направи Байерн по-добър отбор отколкото при дедо Юп . И продължавам да го твърдя - МОЖЕ , но НЕ ИСКА . :mrgreen:

НЕ МОЖЕ...... ПАК НЕ МОЖЕ И ЗАТОВА ......да върви на майната си...... мангалска!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 29 апр 2014 23:57

Сега си пролича манталитета на победителя - Дядо ЮП..... германеца!
И манталитета на Хосе от село Гуардиола ..... испанеца!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 апр 2014 00:26

Не знам дали тука му е мястото, но е интересно.

Домусчиев прави Нефтохимик сателит на Лудогорец
Според последните информации, благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев ще поеме издръжката на бургаския Нефтохимик, който от следващия сезон ще се подвизава в "Б" група. Ръководството на шейховете води преговори с бг милиардера за откупуване на акциите на клуба. Нефтохимик има задължения на стойност 250 хил. лева, но Домусчиев може да вземе контролния пакет акции на тима без никаква сума, тъй като сегашният собственик на „нафтата“ Николай Филипов вече обяви, че ще даде безвъзмездно клуба на всеки, който поеме дълговете и реално осигури пари за бюджета, разкри http://e-burgas.com.

Домусчиев ще осигурява по 800 хиляди лева на сезон за бургаския тим. Целта е "шейховете" да се превърнат в нещо като сателит на Лудогорец, където ще се обиграват млади и нови играчи, които не могат да намерят място в разградския тим.

Както е известно, Домусчиев ма бизнес в Бургас. От около година той е концесионер на един от терминалите на Пристанище Бургас. Домусчиев планира още инвестиции в морския град. Неговото състояние се изчислява на 2 милиарда евро.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 апр 2014 02:12

Помощник треньорът на Берое Пламен Липенски коментира предстоящият мач с Локомотив (София)
- Има ли проблеми с травми в отбора и какво е състоянието на трайно контузените?
- Трайно контузените от днес започнаха работа с целия отбор. Вече нямаме трайно контузени, но имаме временно болен, в лицето на Мапуку, който има вирусна инфекция, която ще го остави извън терена за два-три дни. Няма да тренира дори. Имаме уверението обаче на доктора, че след това време ще е готов.

Е, това е лошо. С Локо Сф няма да играе, а с нас ще.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 апр 2014 02:21

Коко Динев: До месец ще е ясно какво става с Локомотив

Константин Динев gage интервю npeg „Тема Спорт" по повод крайно изострените отношения между него и фенове на Локомотив Пловдив.

Г-н Динев, какво се случва в Локомотив Пловдив?

- Очевидно е, че има сериозни настроения на група фенове срещу мен. Оттук нататък трябва да се търси някакво решение, което да е добро за бъдещето на Локомотив. За съжаление клубът в момента върви към закриване.

Ще се оттеглите ли от клуба?

- Единственото сигурно нещо е, че Локомотив ще завърши сезона. Ако в оставащите мачове ситуацията се подобри, вече ще можем да мислим за следващото първенство. Но ако безумията и атаките срещу мен продължават, то е ясно, че няма за какво повече да си давам парите за Локомотив.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 30 апр 2014 02:30

БФС измести началния час на Черноморец - Берое, за да е по същото време като Локо (Сф) - Славия

БФС реши да премести началния час на мача Черноморец – Берое от 37-ия кръг на А група. Двата отбора трябваше да се срещнат на „Лазур” в неделя (4 май) от 19:00, но за да има феърплей, началният час бе променен за 17:15.

Причината е, че по същото време (17:15) в София ще играят Локомотив (Сф) и Славия. Така БФС иска двата важни мача в битката за оцеляване да се играят по едно и също време, за да няма възможност за допълнителни уговорки.

По програма Черноморец - Берое трябваше да се играе в събота. После двата клуба поискаха да играят в неделя и получиха разрешение да играят в 19:00, но от СТК се сетиха, че така мачът в Бургас ще започне след края на Локо (Сф) - Славия и в крайна сметка уеднаквиха началния час на срещите.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:58

grud написа:Сега си пролича манталитета на победителя - Дядо ЮП..... германеца!
И манталитета на Хосе от село Гуардиола ..... испанеца!

Аз пак твърдя , че не иска . Иска да печели тиктакайки и по никакъв друг начин ... а снощи просто направи демонстрация - "искахте директен футбол , ето какво се случи" . Е каза го по по-различен начин . "Загубихме защото не притежавахме достатъчно топката" 8-)
Иначе - Байерн могат само да съжаляват , че навремето заложиха на Клинсман , вместо на Клоп . Ако питаш мен - аз отдавна искам Специалния начело на Байерн , след като вече няма как да вземем Клопо . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”