ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Мнениеот 0007 » 30 апр 2014 01:25

bubka написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.

Никога Пеп не е падал с толкова.

Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон. :lol: :lol: :lol: след това го биха и 0:3 :lol: :lol: :lol: :lol: , след което пък дойде "гениалното" решение да го сложат треньор. :lol:

Да не би да ползваш Интернет Експлорър? Гуардиола 1 година си почиваше в Ню Йорк,не знам къде си блял,но не той беше треньор на Барса през миналата година ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4

Мнениеот HoUs4oOL » 30 апр 2014 01:29

CSKA69 написа:
Точно това казва, а скрития подтекст е ясен - искахте отборът на Хайнкес, на ви го - аз ще печеля по мой начин с мой тип футболисти! Не знам доколко ще ви прозвучи реално, но според мен днес испанецът извърши една доста рискована демонстрация - това не е неговият футбол, а доста футболисти на Байерн ще сменят клубната принадлежност през лятото :roll:

Чак до напускане на отбора на основни футболисти няма да се стигне.
Освен Кроос и Боатенг не виждам кой друг би напуснал.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 30 апр 2014 01:32

Много жалко. Този сезон толкова. Другият сезон ще нападаме отново. Сезонът не е провал, така че няма индикации Гуардиола да напуска. Другата година просто трябва да немери баланса между неговия стил и този на Хайнкес.

Поздравления за Реал. Отстраниха ни заслужено.
[center]Изображение[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 01:37

Robbery написа:Много жалко. Този сезон толкова. Другият сезон ще нападаме отново. Сезонът не е провал, така че няма индикации Гуардиола да напуска. Другата година просто трябва да немери баланса между неговия стил и този на Хайнкес.

Точно тук е проблемът - целият този сезон Гуардиола се мъчеше да намери баланс между собствения си стил и завареният състав и стил на игра, донесъл толкова успехи миналата година! Сега ще трябва окончателно да реши какво ще прави - или ще наложи тотално собствените си виждания, или ще се откаже от тики-таката и ще залага на директния футбол, за който са пригодени перфектно играчите му.. Според мен средно положение не може да има, защото ще доведе до още издънки и уволнението не му мърда :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 30 апр 2014 01:54

CSKA69 написа:
Robbery написа:Много жалко. Този сезон толкова. Другият сезон ще нападаме отново. Сезонът не е провал, така че няма индикации Гуардиола да напуска. Другата година просто трябва да немери баланса между неговия стил и този на Хайнкес.

Точно тук е проблемът - целият този сезон Гуардиола се мъчеше да намери баланс между собствения си стил и завареният състав и стил на игра, донесъл толкова успехи миналата година! Сега ще трябва окончателно да реши какво ще прави - или ще наложи тотално собствените си виждания, или ще се откаже от тики-таката и ще залага на директния футбол, за който са пригодени перфектно играчите му.. Според мен средно положение не може да има, защото ще доведе до още издънки и уволнението не му мърда :idea:

Защо да няма. На мен тази година лично ми липсваше острото извеждащо подаване между два от играчите на противниковия отбор. Гуардиола прекалено дълго си тики-такаше пред вратата на противника и чакаше/се надяваше шансовете да дойдат от там. Топката се въртеше от лявото крило в дясното, което сам по себе си не е лош метод за откриване на пространство. Проосто в тези моменти трябваше да има някои остри разигравания като при Хайнкес. Дупки се откриваха много често, но вместо играчите да навлизат в тези дупки(празни пространства) те си стояха пред пеналта и си подаваха топката.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 07:56

iliyan написа:Какво става бе , хора ?! 0:3 ?!

Какво да става ... става Гуардиола ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 07:58

petkan написа:Голям кеф :) :) :) + :) :)

А къде е Барса + Ювентус ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 07:59

Fabrizio Ravanelli написа:... накрая резултатът ще е лятото в Бразилия - Германия ще е НОВИЯТ Световен шампион ;) Е*ал съм ти кинтите в ШЛ, Германия е НАЦИЯ :!:

Чакай ... Льов е по-зле и от каталунския часовникар като треньор :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:03

iliyan написа:
arsenvengerin написа:
iliyan написа:
arsenvengerin написа:
iliyan написа:Какво става бе , хора ?! 0:3 ?!

Нищо , ти каза че Баварците ще прегазят Реал, нещо да кажеш???

Вече нищо не е такова каквото трябва да бъде !!! Някой случайно да е видял какъв е коеф. за разгромна победа на Реал преди мача ?!

Хиена си , признавам , да не си адвокат , измъкваш се идеално и меко

Не съм , но мерси за комплимента :) Това не го очаквах след първият мач !

А аз още след първия мач честитих на феновете на Реал класирането , защото бях 1000% сигурен , че Реал ще вкарат поне 1 гол и много се съмнявах , че Бяйрн въобще ще успее да вкара гол на Реал.
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 08:06

MCMXIII написа:
daniel875 написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:Ехааа толкова хора във форума на Байерн не е имало и след финала срещу Борусия.
Чудни хора сме ние българите.

След финалът в Мюнхен може би са били повече.
Такъв е животът.

Защо го взехте този Гуардиола за треньор? Направо изумихте света с подобно решение. Толкова хубав стил имахте преди по - малко от година.

Кой трябваше да се вземе?
Аз съм за Клопо, но...

Клопо го изпуснахме отдавна ... Вместо него взехме Клинсман . Между другото - Ван Гаал напуска Холандия след световното . Можем да пуснем Гуардиола да си тиктака в град Манчестър 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”