bilyaletdinov написа:Байерн катастрофира много тежко тази вечер. Колкото и да не ми се иска виновникът е един и се казва Хосеп Гуардиола. Предстои да разберем решението на шефовете на Байерн.
Не знам ! Едва ли ще го уволнят !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Байерн катастрофира много тежко тази вечер. Колкото и да не ми се иска виновникът е един и се казва Хосеп Гуардиола. Предстои да разберем решението на шефовете на Байерн.
HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.
castiel написа:Това не е Байерн , разцъкват си топката като идиоти ужас......Тази година голяма мъка , 3 полуфинала , 2-та общо 1 гол и 5 положения , третият свърши в 20 мин ..... Не ми се мисли утре Челси и Атлетико какво ще предложат , дано поне дузпи да има..
brendiboy написа:bilyaletdinov написа:Байерн катастрофира много тежко тази вечер. Колкото и да не ми се иска виновникът е един и се казва Хосеп Гуардиола. Предстои да разберем решението на шефовете на Байерн.
Според мен остава но ще му намекнат за стила на игра.Ако загуби и купата може сам да си ходи
Bayern Fan написа:Честито на феновете на Реал. Успех на финала.
Може би се разгевезихме през последните години благодарение на дедо ЮП. Той се караше на играчите и като водихме с три на нула. Тоя плешо, в намерението си да промени нещо, направи велики глупости с решението си да налага Лам в средата и тотално бракувания Рафиня от прежде споменатия за мен велик треньор. Синхрона в защита тотално се загуби. Аз не вярвах, че може във важни мачове, играч като Рафиня да е титуляр, а Мюлер да е на пейката, но уви. Случи се. Прехваления тандем Замер-Гуардиола може да се поздрави с 0-4 У ДОМА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта