В какво се превърна футболът ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

scot

Re: В какво се превърна футболът ...

Мнениеот scot » 29 апр 2014 18:31

А иначе, не ми е много ясно, как парите убиват нападателния футбол. Купуваш Роналдо, Неймар или Ибрахимович и почваш да играеш по-защитно, щото там ти е силата?

Ми да ги кажем как, а? Заплатите в нападението са в пъти по-големи от на другите линии. Финансовите звезди са там, за да вдигат медиен шум около отбора, да подпират големия финансов чеп на собствениците и да накланят везните на съдии и мнението на публиката. Съответно, 11-те станаха 8. 8 ше се потят за жълти стотинки по трениравки и на терена, а дзвездите са там по дефолт. И стана една..... нема КОЛЕКТИВ, пасовете не са точни, има групички в съблекалнята. Отбора ти струва 500 милки, ама я се добере до голям финал, я не. щото е 0 като футбол. Какво друго остава, освен да СЕ ИГРАЕ ЗАЩИТНО?
ПАРИТЕ ПРАВАТ СЛАДКО ОТ КРУШИ на терена. Ше грудате такъв футбол, какъвто ви го показват. Грозно е, ама се свиква.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2014 18:56

Laury написа:
THE G.A.M.E написа:Абе и аз харесвам нападателният футбол, но не съм седнал да рИва, когато отборите които подкрепям, са "излъгани" от съперници играещи с "автобус" пред вратата.
Челси загуби достатъчно точки ( толкова, че заради тях най-вероятно няма да стане Шампион ) ... От тимове като Палас, Стоук, У.Б.А. Съндърланд, които си играха в глуха защита и "дърварски", ама проверете дали някой фен на отбора е обвинил съперниците ??

Това са мнения на фенове на Челси след мача с Уест Хям , същия мач след който Моуриньо обвини големия Сам ,че отбора му е играл футбол от 19 век !!!

rhaegar написа:Бахти бетона, бахти чудото...............тия що не вземат да се наредят на гол линията направо :twisted:

Stahlgewitter написа:Това Англия ли е?Все едно гледам Черно море.Да изпадат тия,никой не харесва измекярски футбол.

usurper написа:Аааа, тия Уест Хам са възможно най- селския отбор :x

Frankie Lampard написа:Добре, тези винаги имат 5 човека да блокират удара...

blue_till_i_die написа:Късмет....
ама и тея Уест Хям големи селяци. 11 в защита, нищо в атака, бавене на играта, груби... Какво да си говорим?

Иначе голям го вадят , колко големи фенове били на защитната игра и колко им харесвала......

Къде виждаш в тези мнения - обвинение към съперниците, че те са виновни за не-успеха на Челси ?

За същите мачове мога да ти изкарам един куп сини мнения, които критикуват Жозе, и самата игра на отбора, като цяло.
Ей т'ва е разликата между нас, и всички останали фенове на английски тимове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 29 апр 2014 19:09

THE G.A.M.E написа:
Laury написа:
THE G.A.M.E написа:Абе и аз харесвам нападателният футбол, но не съм седнал да рИва, когато отборите които подкрепям, са "излъгани" от съперници играещи с "автобус" пред вратата.
Челси загуби достатъчно точки ( толкова, че заради тях най-вероятно няма да стане Шампион ) ... От тимове като Палас, Стоук, У.Б.А. Съндърланд, които си играха в глуха защита и "дърварски", ама проверете дали някой фен на отбора е обвинил съперниците ??

Това са мнения на фенове на Челси след мача с Уест Хям , същия мач след който Моуриньо обвини големия Сам ,че отбора му е играл футбол от 19 век !!!

rhaegar написа:Бахти бетона, бахти чудото...............тия що не вземат да се наредят на гол линията направо :twisted:

Stahlgewitter написа:Това Англия ли е?Все едно гледам Черно море.Да изпадат тия,никой не харесва измекярски футбол.

ама и тея Уест Хям големи селяци. 11 в защита, нищо в атака, бавене на играта, груби... Какво да си говорим?

Иначе голям го вадят , колко големи фенове били на защитната игра и колко им харесвала......

Къде виждаш в тези мнения - обвинение към съперниците, че те са виновни за не-успеха на Челси ?

За същите мачове мога да ти изкарам един куп сини мнения, които критикуват Жозе, и самата игра на отбора, като цяло.
Ей т'ва е разликата между нас, и всички останали фенове на английски тимове.

Сляп ли си или не можеш да четеш ?? Още малко ще кажеш ,че се възхвалява съперникът

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2014 19:42

Laury написа:Сляп ли си или не можеш да четеш ?? Още малко ще кажеш ,че се възхвалява съперникът

Нещо не схващаш... Покажи ми къде пише директно, че съперника е виновен ?

Ти вадиш избирателни цитати, които не показват вина на съперника, а констатация на продукцията им.
Не искам да се заяждам на дребно, ама ми се струва, че нещо бъркаш понятията ...

Има всекидневна тема за Челси, там си нямаш ни-най малка идея какво се обсъжда.
Така че, с няколко подбрани цитата и грешен извод покрай тях, няма как да ме обориш. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 апр 2014 21:09

Още ли го дъвчете този мач? Сякаш за първи път Моуриньо печели по този начин? Това е една от причините да ми е противен, другата е, че участва в манипулации на спортни резултати. Доказа се, но незнайно защо го отнесе само "Боавишта", а не и двата отбора от град Порто(или Порту, както трябва да бъде на португалски).
Ако някой се е заблуждавал, че португалецът ще накара отбора му да играе приятен за окото футбол, по- добре да не беше гледал и минута. Толкова е смешен този рев, че повече няма накъде. "Челси" никога няма да стане като "Ливърпул", няма да има масата привърженици на мърсисайдци. С пари се стига донякъде и толкова.
"Ливърпул" сякаш не игра опълченски срещу "Милан" в Истанбул, не избива не знам колко пъти от голлинията, но спечели. Спечели заслужено на фона на целия турнир. Голът бил фалшив срещу "Челси"? Ами Жозе като беше тогава толкова отворен, да каже, че и той е много фалшив? Ама по тази тема мълчеше нали?
Колкото и победи над "Ливърпул" да запише Моуриньо за първенство, най - важните ги постигнаха "червените" в Европа.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 апр 2014 21:17

THE G.A.M.E написа:
Laury написа:Сляп ли си или не можеш да четеш ?? Още малко ще кажеш ,че се възхвалява съперникът

Нещо не схващаш... Покажи ми къде пише директно, че съперника е виновен ?

Ти вадиш избирателни цитати, които не показват вина на съперника, а констатация на продукцията им.
Не искам да се заяждам на дребно, ама ми се струва, че нещо бъркаш понятията ...

Има всекидневна тема за Челси, там си нямаш ни-най малка идея какво се обсъжда.
Така че, с няколко подбрани цитата и грешен извод покрай тях, няма как да ме обориш. ;)

Малко са хората, които разсъждават. Това не го забравяй. Има няколко души от вашия подфорум, които го правят, но повечето са станали запалянковци заради успехите, заради Абрамович.
Нормален запалянко на "Ливърпул" не може да обвинява някой си Моуриньо за тактиката. "Ливърпул" трябваше да спечели точка или точки от този мач с класа. Не го направи, значи проблемите трябва да се търсят предимно в самия отбор от Мърсисайд.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 29 апр 2014 23:04

Както обикновено накрая никой не чете заглавието и смисъла започва да се губи.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2014 23:23

tomba написа:Както обикновено накрая никой не чете заглавието и смисъла започва да се губи.

Абе целта на автора е, да се нападне Челси.

Повярвай ми, ние, дето си общуваме всекидневно с него, си го познаваме много добре. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 29 апр 2014 23:51

Докато Мауриньо е във футбола, така ще е!
Разбирам да се затвориш и да играеш в защита, ама ако целта ти е да не се играе футбол въобще, е прекалено.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 апр 2014 15:50

Laury написа:

:lol: :lol: :lol:
Браво за цитатите.

Върни се в “Футбол - Свят”