Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА
Сделката ще е факт, когато бъде финализирана и отразена в съответните институции и бъдат издадени съответните документи. Може да се окаже, че човекът е купил 300 000, а не 195 000 акции, примерно... Но това в момента е бошлаф. Предполагам, с тази новина в аванс ръководството иска да усили продажбите в последния работен ден преди празниците, което си е рекламен трик. В който няма лошо, стига да е коректен. Имайки впредвид, че до 19 май работните дни са малко, е логично да се възползват от случая, аз също бих го направил. Всяка реклама е безценна, в това се убедих последните два месеца, когато почти на майтап вложих малко пари в електронна реклама. Въпреки, че реален резултат може да се чака след половин-една година, дори и на втория месец се получи осезаем ефект, и ще продължа да влагам в реклама. Та мисълта ми е, че в случая ръководството на ЦСКА постъпва правилно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- popokutepetel
- Контакти:
vaskonti написа:Кашчей написа:j0rka7aa написа:Толкова сте злобни, че край брой няма, вместо да си гледате юбилея пак мислите как ние ще фалираме, заблудени бедни душици сте....
А иначе това е една страхотна новина, ако се намерят още поне 6-7 като него всичко ще бъде наред!
Жорка, кога се финализира сделка, пич?
Не, ти изобщо не издребняваш. Отново. Не просто издребняваш, направо разсичаш всяка буквичка на съставните й диагоналчета, тиренца и чертички, а точките и запетайките на четвъртинки и завъртулки.
Може би човекът е преговарял за нещо си с ЦСКА, за някакви условия, при които да купи тези акции. Може да са милион неща и ако се е стигнало до съгласие, то това съгласие се явява де факто финализиране на сделката. Де юре сделката ще се финализира когато бъде отразена на борсата. Нали правим разлика между де юре и де факто?
Чудя се, трябваше ли да уточнявам това и дали не би могъл и сам да го предположиш? Вероятно би могъл... ама след като ЦСКА не е извадил и най-малката подробност от въпросната евентуална договореност, значи инфото е непълно, даже на ръба на лъжата. Нали?
Пич или си заблуден или хабер си нямаш от публично предлагане на акции
А че поредната далавера на Лупи е неуспешна то вече се видя. До края на срока някой трябва да подари скромната сума от няколко милиона или .... банкрут
vaskonti написа:Кашчей написа:j0rka7aa написа:Толкова сте злобни, че край брой няма, вместо да си гледате юбилея пак мислите как ние ще фалираме, заблудени бедни душици сте....
А иначе това е една страхотна новина, ако се намерят още поне 6-7 като него всичко ще бъде наред!
Жорка, кога се финализира сделка, пич?
Не, ти изобщо не издребняваш. Отново. Не просто издребняваш, направо разсичаш всяка буквичка на съставните й диагоналчета, тиренца и чертички, а точките и запетайките на четвъртинки и завъртулки.
Може би човекът е преговарял за нещо си с ЦСКА, за някакви условия, при които да купи тези акции. Може да са милион неща и ако се е стигнало до съгласие, то това съгласие се явява де факто финализиране на сделката. Де юре сделката ще се финализира когато бъде отразена на борсата. Нали правим разлика между де юре и де факто?
Чудя се, трябваше ли да уточнявам това и дали не би могъл и сам да го предположиш? Вероятно би могъл... ама след като ЦСКА не е извадил и най-малката подробност от въпросната евентуална договореност, значи инфото е непълно, даже на ръба на лъжата. Нали?
Кой преговаря , за да купи пуснати в свободна продажба акции?
Ти май си повече цесекар в случая, отколкото мислещ човек!
Ще преговаря, за да купи акции от ИПО-Васко, ти четеш ли се?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Tommi написа:Кировец написа:Логика имало в думите на Кашчей, ама странно защо не виждате логика в най-нормалното нещо около цялата тая работа с акциите - постепенно да бъдат изкупени и ЦСКА да се превърне в ПАД??? Интересно.
Коментираме конкретната сделка и нещата, които не се връзват.
А аз лично доста ви надцених, защото очаквах доста по-високи резултати, но има време да се доближите до прогнозата ми. Превръщането в публично дружество само за вас си е някакъв огромен успех, а всъщност предлагането фактически би било успешно (ще достигнете заложения миниум), но практически ще е неуспешно, защото ако помниш бяхте тръгнали с голямата кошница, че ще изкупувате 3 млн. акции и ще си покривате дълговете, а не 1,5 млн. акции.
Коментарите на Кашчей са произведени главно заради думата "финализиран". Здраво захапа кукичката, която е спусната от човека поустнал тази новина в сайта cska.bg. Дори има и правописни грешки в изписването на тази вест, което би трябвало да светне като лампа, че човекът, който ни информира не е от най-запознатите със самия процес.
Това поражда много съмнения - Кашчей не остава по-назад от останалите хора, защото наистина думата "финализиран" е грешка.
Аз обаче си мисля, че 10-ната оставащи работни дни за търговия скоро ще обърнат резултата в правилната посока.
Кировец написа:Коментарите на Кашчей са произведени главно заради думата "финализиран". Здраво захапа кукичката, която е спусната от човека поустнал тази новина в сайта cska.bg. Дори има и правописни грешки в изписването на тази вест, което би трябвало да светне като лампа, че човекът, който ни информира не е от най-запознатите със самия процес.
Това поражда много съмнения - Кашчей не остава по-назад от останалите хора, защото наистина думата "финализиран" е грешка.
Аз обаче си мисля, че 10-ната оставащи работни дни за търговия скоро ще обърнат резултата в правилната посока.
При борсови операции една грешна буквичка или един сгрешен клавиш може да направи такъв батак, какъвто не можеш да си представиш. А тук е сгрешен цял термин и заради тази грешка не може да се разбере нищо от съобщението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кировец написа:Tommi написа:Кировец написа:Логика имало в думите на Кашчей, ама странно защо не виждате логика в най-нормалното нещо около цялата тая работа с акциите - постепенно да бъдат изкупени и ЦСКА да се превърне в ПАД??? Интересно.
Коментираме конкретната сделка и нещата, които не се връзват.
А аз лично доста ви надцених, защото очаквах доста по-високи резултати, но има време да се доближите до прогнозата ми. Превръщането в публично дружество само за вас си е някакъв огромен успех, а всъщност предлагането фактически би било успешно (ще достигнете заложения миниум), но практически ще е неуспешно, защото ако помниш бяхте тръгнали с голямата кошница, че ще изкупувате 3 млн. акции и ще си покривате дълговете, а не 1,5 млн. акции.
Коментарите на Кашчей са произведени главно заради думата "финализиран". Здраво захапа кукичката, която е спусната от човека поустнал тази новина в сайта cska.bg. Дори има и правописни грешки в изписването на тази вест, което би трябвало да светне като лампа, че човекът, който ни информира не е от най-запознатите със самия процес.
Кирчо, как така може да не вярваш на 101% в написаното в официалният сайт на ЦСКА? как може да не вярваш на информацията, която е написана в сайта, чийто линк ти се мъдри в подписа? Това, че на теб ти се иска нещо, не означава, че то трябва непременно да се случи.
.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Andrew Eldritch
Tommi написа:На мен ми прави впечатление споменатото количество. Как пък решиха да са точно 195 583 акции.Имам си моя хипотеза, но няма да я казвам, защото не съм сигурен.
Е то не трябва да си медиум за да разбереш. Законът за валутния борд фиксира обменния курс на българския лев на 1000 лв. за 1 германска марка. След въвеждането на еврото като единна европейска валута в Европейския съюз (ЕС) от началото на 1999 г. курсът е 1955.83 лв. за 1 евро. А след деноминацията на лева в България през юли 1999 г. фиксираният курс е 1.95583 лв. за 1 евро. 195 583 акции по 1 лев правят 195 583 лева, което прави 100 000 ойро. Нищо чудно с тези акции да са погасени задължения на ЦСКА към Трейс.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
BOCA. написа:Според мен е ход на Лупи, но да не бързам с изказванията.Не "Трейс Груп Холд", а член на борда като лична сделка.....??????
Пичът е син на собственика, не е просто член.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Хайде сините другарки да си гледат юбилея , а на нас ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ да оставят да си оправи акциите.
Всичко е перфектно докато бъдат похарчени събраните средства, никой до момента не казва, как ще продължи ЦСКА да се издържа след това.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]