Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- El Commandante
Re: Херо: Нито потвърждавам, нито отричам за "Левски" и "Ботев"
Херо ше си падне на онаа работа ако дойде при нас-спокойствие,кинти,база,феновете зад гърба му...и само отвреме навреме ще трябва да бие чимбери на Кауня (ако недай си Боже остане) че да го вкарва в правия път...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Captain Stottlemeyer
tzvetan_tee написа:Ако Херо не дойде в "Левски" ще е само от страх. "Левски" е най-титулуваният български отбор, където се играе винаги само и единствено за едно нещо - първото място! Има само още един отбор в БГ при който този принцип кажи-речи важи и това е цска, но там напоследък обявяват нулеви години и т.н. Та, ако Херо иска да играе там където ще бъде най-високо оценен, и където успехите му ще получат най-сериозен отзвук, (обратното важи за провалите), ще избере "Левски"! Ако иска да работи спокойно и без сериозно напрежение ще избере "Ботев", в което няма нищо лошо. Въпросът е колко големи са амбициите му.
Все едно треньор да избира между Манчестър Юнайтед и Тотнъм например.
Каквото и да избере Херо си е негова работа и никой не може да го съди!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Феновете на Ботев не приеха Мъри,защото бил Левскар а Херо като е бил и в Левски и в Локо Пд,как ли ще бъде приет????
И той ли ще бъде отречен ......?????/
И той ли ще бъде отречен ......?????/
anker1878 написа:Херо е 99 % в Ботевъ , но върви в комплект с Мъри .
Ще изтърпим и този вариант! Минимума е тройката! Ако не е сполучлив, следващия ход, ще е МОЩЕН!!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:tzvetan_tee написа:Ако Херо не дойде в "Левски" ще е само от страх. "Левски" е най-титулуваният български отбор, където се играе винаги само и единствено за едно нещо - първото място! Има само още един отбор в БГ при който този принцип кажи-речи важи и това е цска, но там напоследък обявяват нулеви години и т.н. Та, ако Херо иска да играе там където ще бъде най-високо оценен, и където успехите му ще получат най-сериозен отзвук, (обратното важи за провалите), ще избере "Левски"! Ако иска да работи спокойно и без сериозно напрежение ще избере "Ботев", в което няма нищо лошо. Въпросът е колко големи са амбициите му.
Все едно треньор да избира между Манчестър Юнайтед и Тотнъм например.
Каквото и да избере Херо си е негова работа и никой не може да го съди!
+1Напълно съгласен. Херо веднъж вече отказа на "Левски" точно поради тази причина. Защо да си слага таралеж в гащите, когато в Бургас ще го гледат като Бог, дори отборът им да изпадне (което вече става и факт)...
Хаахх , абе Цветане капитана го разбирам , него старческата деменция вече му е замъглила разума

Не бери грижа за легендите, има още много
Виж вашите са легенди къде са? Кривия, Мъри, Джиджев...
От ботевисти не можеш да се обърнеш. Вижте, нямам против "Ботев", просто колегата се заяде и не беше прав. "Ботев" са от големите бг отбори и аз лично се радвам, че се върнахте в "А" група. Започнахте да копирате прасетата и нямате позиция относно ДПС, което са ми забележките, ама все пак това си е ваша работа.
Херо ще избере къде да отиде като плюсовете и мунисите и при двата варианта са ясни.
[/quote]
Не те знам на колко години си но не мисли по енерция, не си пропилявай живота.

Херо ще избере къде да отиде като плюсовете и мунисите и при двата варианта са ясни.

Не те знам на колко години си но не мисли по енерция, не си пропилявай живота.
anker1878 написа:Херо е 99 % в Ботевъ , но върви в комплект с Мъри .
Има и още един вариант - Гърция

[center]
[/center]

petkan написа:anker1878 написа:Херо е 99 % в Ботевъ , но върви в комплект с Мъри .
Има и още един вариант - ГърцияВече зависи и от условията, които ще му предложат де.
Херо ще доиде в Левски там му е мястото.

-
- Контакти:
Никъде няма да ходи
Херо сам не знае още 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !