XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Udoji90 » 29 апр 2014 19:29

Вальо се връща в разширената група от 20 играчи, което е добра новина за нас. Галчев не е в нея и не му е за пръв път - все по-вероятно ми се струва да бъде разкаран след края на сезона. Най-странното е, че Ди Вани също липсва в тези 20, така че на практика ще бъдем без типичен нападател. :roll: Иначе очаквам бекове да са Апата и Венци или Милисавлевич да бъде върнат като ляв защитник, след като малко му поизстина мястото в халфовата линия напоследък. Малко вероятно ми се струва Стойчо да хвърли Ереро точно в този мач, макар че лично на мен би ми било любопитно как ще се справи.
Последна промяна от Udoji90 на 29 апр 2014 19:32, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 апр 2014 19:31

Udoji90 написа:Малко вероятно ми се струва Стойчо да хвърли Ереро точно в този мач, макар че лично на мен би ми било любопитно как ще се справи.

Според мен Стойчо ще заложи на Апата ляв и Венци десен :idea: пък може и да пусне Ереро за изненада, кой знае.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 апр 2014 19:36

Teo написа:
Udoji90 написа:Малко вероятно ми се струва Стойчо да хвърли Ереро точно в този мач, макар че лично на мен би ми било любопитно как ще се справи.

Според мен Стойчо ще заложи на Апата ляв и Венци десен :idea: пък може и да пусне Ереро за изненада, кой знае.

Точно. В реванша с "Левски" за Купата играхме точно така и Апата се справи добре вляво. И на мен ми изглежда така най-вероятно. Ако бях на мястото на Стойчо, без замисляне бих пуснал Ереро - в крайна сметка е взет да замества титулярния ляв бек. Разликата е, че на мен не ми пука как ще завършат мачовете докрая, тъй като вече сме в ЕКТ (откъм позиция в шампионата - лицензи и такива неща винаги стоят като условност) и съм доволен от това, което направи отборът, докато Стойчо е човек, който ще се хвърля във всеки мач, докато има и теоретични шансове за титла.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 апр 2014 19:40

Май и двамата сте далеч от истината. Най-вероятно е просто Неманя да бъде върнат на бека.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 апр 2014 19:46

Venko123 написа:Май и двамата сте далеч от истината. Най-вероятно е просто Неманя да бъде върнат на бека.

Което може би е най-добрият вариант така този фланг ще е активен и във двете фази на играта.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 апр 2014 20:16

Ако погледнеш най-горния коментар на страницата, написал съм, че или Венци и Апата ще са бекове, или Милисавлевич ще бъде върнат. Не смятам, че съм далеч от истината, при положение че споменах и този вариант. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 апр 2014 20:48

Имайки предвид опита с Грънчов 100-йчо надали ще заложи на Ереро.Но знае ли човек,Екзекутора може да изненада всички! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 30 апр 2014 02:32

Venko123 написа:Май и двамата сте далеч от истината. Най-вероятно е просто Неманя да бъде върнат на бека.

Може и Менди да заиграе като ляв бек, той като тръгне със топката напред, всеки бяга от него или поне не си дават зор да му я вземат! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 апр 2014 07:28

Днес яко бой над тия с врабчето...Само да не избяга :mrgreen:
А иначе Менди едва ли ще играе на бека.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 апр 2014 10:03

Ако не се лъжа в профилът на Менди в трансфермаркт силната му позиция е ляв бек. Мисля, че би се справил добре, още повече, че затварянето на лявата зона ще по-пълноценно в сравнение с колебливия Поре, а дългия диагонален пас на Джаксън ще е още по изненадващ за контрите ни. :roll:

Върни се в “Архив”