Чета ти мненията и не мога да ти хвана идеята.
Мненията ти са алогични и извън контекста на всичко преждеписано.
И така: Какво искаш да ни кажеш и, за какво се бориш въобще ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
icko65 написа:chernomorec bs написа:Какво става със стадиона ,почнаха ли да го oправят както казаха или беше някаква партенка? 2019г. наближава
Кво като наближава?Вашата 100 годишнина ще бъде евентуално през 3006г.Вие сте Черноморец-Бургас 2006 а не Черноморец от 1919
k.dimitrov написа:icko65 написа:chernomorec bs написа:Какво става със стадиона ,почнаха ли да го oправят както казаха или беше някаква партенка? 2019г. наближава
Кво като наближава?Вашата 100 годишнина ще бъде евентуално през 3006г.Вие сте Черноморец-Бургас 2006 а не Черноморец от 1919
Аз пък ще я празнувам 2019 година. Теб бърка ли те нещо. Всеки има право сам да си избира и припознава отбора. Не се нуждае от консултанти. А, в уикипедия всеки може да пише каквото си иска.
Der Führer написа:k.dimitrov написа:icko65 написа:chernomorec bs написа:Какво става със стадиона ,почнаха ли да го oправят както казаха или беше някаква партенка? 2019г. наближава
Аз пък ще я празнувам 2019 година. Теб бърка ли те нещо. Всеки има право сам да си избира и припознава отбора. Не се нуждае от консултанти. А, в уикипедия всеки може да пише каквото си иска.
То Уикипедията хубаво ... ама и в официален документ като одита на клуба е записано :
"ПСФК Черноморец Бургас АД , е регистрирано в гр. Бургас на 6 юли 2005г. с Решение № 1289 на Бургаски окръжен съд" ...
Или както би се изписало - Черноморец Бургас ( Бургас )
[/center]
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:И моята.
[/center]k.dimitrov написа:Der Führer написа:k.dimitrov написа:icko65 написа:chernomorec bs написа:Какво става със стадиона ,почнаха ли да го oправят както казаха или беше някаква партенка? 2019г. наближава
То Уикипедията хубаво ... ама и в официален документ като одита на клуба е записано :
"ПСФК Черноморец Бургас АД , е регистрирано в гр. Бургас на 6 юли 2005г. с Решение № 1289 на Бургаски окръжен съд" ...
Или както би се изписало - Черноморец Бургас ( Бургас )
Е, и какво от това. В момента да има друг Черноморец в Бургас. Докато има един "куку" в града, ще стои това 2005, но това нито мен, нито останалите, които ходим на стадиона, ги бърка. За нас Черноморец е един. Щом всички легенди го признават, какво остава за нас.
Подобна бе ситуацията и 68 година. Някои бургаски левскари и ботевисти не приеха смяната на името и не признаваха новия Черноморец, но основната маса привърженици го прие и той стана символът на града.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост