Правим глупава грешка в приятелските мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

baywatchfan
Контакти:

Правим глупава грешка в приятелските мачове

Мнениеот baywatchfan » 16 ное 2009 17:28

Много се дразня, когато в мачове като предстоящия приятелски с Малта, треньорите (в частност сега Мъри, защото той е в момента начело) излизат с отбор, чийто играчи ги знаем много добре какво могат и имат общо взето стабилна бройка мачове в национала. Ето сега чета, Бербатов и Божинов щели да водят атаката ни... почти съм сигурен и че Ст. Петров, Янков, Ангелов/Благо/Мечо и Марто ако е здрав ще са халфовете ни... и после все ни се казва "еми това са футболистите, с това разполагаме". Нали затова са тези приятелски бре уважаеми тренъори и ръководители, в мачове като този да се викнат нови момчета, да се изпробват, да дебютират дори, а не да излизаме с титулярния си отбор... не виждам капка смисъл в това...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Правим глупава грешка в приятелските мачове

Мнениеот Lyubooo » 16 ное 2009 17:45

недей да оспорваш "правилния футбол" на Мъри! щом е решил да използва старите национали, значи така ще бъде, а младите да гледат да се снабдят с мениджър с връзки в БФС иначе ще си умрат в "Б" група!
а ти невиждаш ли и какви съперници уреждат от БФС!!! така няма опасност Мъри да загуби мач! а щом не губи значи той е правилния и единствен избор за треньор!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 ное 2009 17:48

Дано поне пусне титуляр Иво Иванов,стига с тези Иван Иванов и Пламен Николов 8-)

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 ное 2009 17:51

Всички знаем на какво ниво са младоците ни, така че по-добре да пускат старчоците :lol: Шегата на страна, този тип контроли са добри за обиграване на по-младите, но с резилите на "по-опитните" никой не иска да рискува... Особено нашия синоптик :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2009 18:11

Прав си. Не се ядосвай човек. Имам чувството, че ще видим и по-големи глупости от Мъри и Боби.Първия казал, че ще се откаже от "национала" през 2012. Значи това ще е последния треньор на България :mrgreen: . Жалко.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 16 ное 2009 18:25

Дано играят само резервите в тоя толкова важен мач; )
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 16 ное 2009 19:07

По тази логика Уейн Рууни и Кака не трябваше да играят в приятелския мач Англия- Бразилия. Ние сме вече от една черга с Малта и това трябва да се има предвид. А Lyubooo ще го светна, щото явно не е информиран (чети бе Любо, чети), че българският футболист на ХХ век се казва Георги Аспарухов! :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 ное 2009 19:41

baywatchfan написа:Много се дразня, когато в мачове като предстоящия приятелски с Малта, треньорите (в частност сега Мъри, защото той е в момента начело) излизат с отбор, чийто играчи ги знаем много добре какво могат и имат общо взето стабилна бройка мачове в национала. Ето сега чета, Бербатов и Божинов щели да водят атаката ни... почти съм сигурен и че Ст. Петров, Янков, Ангелов/Благо/Мечо и Марто ако е здрав ще са халфовете ни... и после все ни се казва "еми това са футболистите, с това разполагаме". Нали затова са тези приятелски бре уважаеми тренъори и ръководители, в мачове като този да се викнат нови момчета, да се изпробват, да дебютират дори, а не да излизаме с титулярния си отбор... не виждам капка смисъл в това...

да аз съм на същото мнение.ние вече знаме , че Бербатов и Божинов могат да играят футбол!Време е да пуснат някой от българското първенство :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 16 ное 2009 19:57

Lyubooo написа:недей да оспорваш "правилния футбол" на Мъри! щом е решил да използва старите национали, значи така ще бъде, а младите да гледат да се снабдят с мениджър с връзки в БФС иначе ще си умрат в "Б" група!
а ти невиждаш ли и какви съперници уреждат от БФС!!! така няма опасност Мъри да загуби мач! а щом не губи значи той е правилния и единствен избор за треньор!

Защо си мислиш, че не можем да загубим от Малта?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 ное 2009 20:12

Да не пусне младоците,а да пусне старчоците-хитро :mrgreen: .Аз викам обаче - защо дявол да го вземе тоя отвратителен Национален отбор(нашия) изобщо играе контроли?Ами честно казано - който и да питам - през оная му работа е вече,че това смешно отборче играе даже квалификации,а това,че играело с Малта-пфуууу,дори мач като Своге-Монтана би събрал повече зрители.И като уговаряш контрола-поне уреди свестен съперник,а не някакви аматьори,да-пълни аматьори-млекари,колбасари,продавачи срещу които нито ще си вдигнеш нивото,нито ще постигнеш класа някаква.Абсолютно безсмислен мач,даже направо вреден мач на един отвратителен отбор,който не искаме да го гледаме.Факт другари,факт.На мене ми е адски криво и бясно,че заради това смешното отборче на Смърдьо отмениха кръга в А група,кръг с много интересни мачове.Жалко,2 седмици безсмислие,а лично изобщо не се интересувам от жалкото отборче на Мърдьо.Почвам да гледам България отново едва когато тоя смешко напусне със Сираков под ръчичка
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Национален отбор”