Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Спомени от НРБ.

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2014 16:35

TNT написа:Къде бяхме ние бе мутант :?: Че ще внеса 2500лв и ще чакам 12г за един пиклив москвич.Че като отида командировка в София ще нося от там тоалетна хартия и шпеков салам :oops: :x Ще чакам да стане нова година и да се редя на т.н образцови магазини по2-3 часа да купя на детето си цитрусов плод :oops: Да изброявам ли и още и още и още.........Но най-трагико-комичното е ,че същите червени плъхове които строяха т.н. социализъм,сега те и техните изродчета наследници строят т.н. капитализъм. Затова какъвто ни беше куманизъма такъв ни е и капитализъма Тва е.

Че къде сравняваш България с Турция и Гърция? Ами сравни я със САЩ и кажи, че ако не бяха червените кхмери, сега щеше да е по-добре от там.
Сега 85% от хората карат 15-20г. брички. Викаш, мно'о сме дръпнали, а? Сега като има цитрус, ама първо гледаме да си платим режийните и после ядем каквото остане - за т'ва к'о ши кайш, М? Мислел ли си преди 89-та за режийни изобщо? Има цитрус, ма нема родни зеленчуци и плодове. Яж си цитруса, дано не ти се паднат онези дето боядисват.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 апр 2014 16:37

Питам кога хора, които пропагандират комунизъм и расизъм ще бъдат банвани. Доколкото знам, форума спазва конституцията на България ? Пускайте си темички за колко са велики БСП, Атака и ДПС и не ме занимавайте с вашите милувки от миналото и интелектуални дрискочи !

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 апр 2014 16:39

Уж сте братя пък за салама се карате... :lol:
Докато не спрем за всичките си тарикатлъци и простотии да обвиняваме все комунистите, така ще сме... 25 години минаха бе, уж сме в НАТО и ЕС ... То в Русия няма вече комунизъм, ние тука още гоним призраци по таваните... Ега ти заблудения народ, все някой друг му е виновен, ако не е турчин, ще е циганин или сириец, комунист или капиталист, а бе рев да става... То затова Тити е едва ли не национален герой, щото реве та се къса... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 29 апр 2014 16:40

pampi написа:Уж сте братя пък за салама се карате... :lol:
Докато не спрем за всичките си тарикатлъци и простотии да обвиняваме все комунистите, така ще сме... 25 години минаха бе, уж сме в НАТО и ЕС ... То в Русия няма вече комунизъм, ние тука още гоним призраци по таваните... Ега ти заблудения народ, все някой друг му е виновен, ако не е турчин, ще е циганин или сириец, комунист или капиталист, а бе рев да става... То затова Тити е едва ли не национален герой, щото реве та се къса... 8-)

+
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2014 16:43

love_hurtz написа:Питам кога хора, които пропагандират комунизъм и расизъм ще бъдат банвани. Доколкото знам, форума спазва конституцията на България ? Пускайте си темички за колко са велики БСП, Атака и ДПС и не ме занимавайте с вашите милувки от миналото и интелектуални дрискочи !

Никакъв комунизъм не пропагандирам. Къде си прочел някаква пропаганда? Прочети първия абзац под заглавието. Прочети края на статията. Хайде кажи ми поне 1 довод, защо не се запазиха само 5 предприятия в България, които да се оптимизират и да работят под държавен контрол? Всичките ли бяха губещи? Пред организацията на СОМАТ, заявявам с отговорност, можеха да се мерят световни спедитори, изброени на едната ръка. Вашето отричане на постигнатото от вашите деди е пълна глупост и неуважение към тях!

TVN
Контакти:

Мнениеот TVN » 29 апр 2014 16:47

До pampi,

Ние защото не ги изгонихме призраците когато трябваше затова сме на тоя хал (виж. Полша).

До съветофилите,

Стега сте се слагали на руската мечка. Нейната голяма любов на Балканите е Сърбия. Това винаги го помнете много добре. При толкова много съветофили в нашата държава не съм чул или видял някой да е побегнал към КНДР, Русия, Китай и пр. велики сили. Все на Запад летят и емигрират.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2014 16:47

Ако не бяха комунистите преди 44-та, къде щяла да бъде България... Ами, през 89-та се чертаеше веселото и розово бъдеще. Вече свободни и равноправни. Къде е България 25г. по-късно? Ама не ми говорете аз вече купувам цитруси и имам Айфон, говорете като цяло.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2014 16:49

fcb_bg написа:Ако не бяха комунистите преди 44-та, къде щяла да бъде България... Ами, през 89-та се чертаеше веселото и розово бъдеще. Вече свободни и равноправни. Къде е България 25г. по-късно? Ама не ми говорете аз вече купувам цитруси и имам Айфон, говорете като цяло.

Е нали знаеш че "Времето е наше" 8-) В общи линии, има време :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2014 16:51

love_hurtz написа:Няма какво да водите дискусия с тези боклуци, който изваждат неща от контекста и си говорят каквото искат ! Те не разбират от дума имат инструкции от партията майка и нямат значение какво мислят. Ще дойде време да се изчистим от вас и ще ви сочим с пръст като позора на обществото ! Както трябваше да стане много отдавна !

Простичко е, излизаш от темата и влизаш в някоя друга ;) И спри да обиждаш, че си за докладване ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 29 апр 2014 16:52

fcb_bg написа:
TNT написа:Къде бяхме ние бе мутант :?: Че ще внеса 2500лв и ще чакам 12г за един пиклив москвич.Че като отида командировка в София ще нося от там тоалетна хартия и шпеков салам :oops: :x Ще чакам да стане нова година и да се редя на т.н образцови магазини по2-3 часа да купя на детето си цитрусов плод :oops: Да изброявам ли и още и още и още.........Но най-трагико-комичното е ,че същите червени плъхове които строяха т.н. социализъм,сега те и техните изродчета наследници строят т.н. капитализъм. Затова какъвто ни беше куманизъма такъв ни е и капитализъма Тва е.

Че къде сравняваш България с Турция и Гърция? Ами сравни я със САЩ и кажи, че ако не бяха червените кхмери, сега щеше да е по-добре от там.
Сега 85% от хората карат 15-20г. брички. Викаш, мно'о сме дръпнали, а? Сега като има цитрус, ама първо гледаме да си платим режийните и после ядем каквото остане - за т'ва к'о ши кайш, М? Мислел ли си преди 89-та за режийни изобщо? Има цитрус, ма нема родни зеленчуци и плодове. Яж си цитруса, дано не ти се паднат онези дето боядисват.

Виж бе дечко.Ти малоумен ли си или имитираш такъв.Къде съм казал,че сме дръпнали много напред?Писал съм,че именно щото едни и същи хора ни упавляват от 45 година до сега затова сме на този хал.Никъде не съм казал,че сега сме цъфнали и вързали.И причината съм я посочил.Това за колите,саламите и цитрусите са елементарни примери които съм да за такива като теб. :arrow:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Върни се в “Свободна зона”