Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Спомени от НРБ.

Мнениеот suni » 29 апр 2014 16:23

TNT написа:
suni написа:
TNT написа:Разбирам автора на темата да ни вмени тезата за "вИликата соц.икономика"ама няма как да стане ;) .Само един риторичен въпрос:Мислиш ли,че ако 45 година не бяха дошли червените кхмери на власт още щяхме да орем земята с дървени рала :?: Няма да посочвам за пример развитите бели държави.Ще се огранича с комшиите Турция и Гърция.Къде са ТЕ,къде сме НИЕ :?: Питам и отговор не искам 8-) Ебем ти и развитото соц.общество :twisted:

Що не питаш къде бяха ,,комшиите Турция и Гърция,, до 1989г., къде бяхме ние ? Автора няма какво да ти вметва - ти си се ,,метнал,, безвъзвратно... :?

Къде бяхме ние бе мутант :?: Че ще внеса 2500лв и ще чакам 12г за един пиклив москвич.Че като отида командировка в София ще нося от там тоалетна хартия и шпеков салам :oops: :x Ще чакам да стане нова година и да се редя на т.н образцови магазини по2-3 часа да купя на детето си цитрусов плод :oops: Да изброявам ли и още и още и още.........Но най-трагико-комичното е ,че същите червени плъхове които строяха т.н. социализъм,сега те и техните изродчета наследници строят т.н. капитализъм. Затова какъвто ни беше куманизъма такъв ни е и капитализъма Тва е.

Като си бил прост ще чакаш ! За москвич 5-6год./ама щото можеш да си го позволиш/ сега си карай 25 годишния ГОЛФ, а за ,,шпековия" салам - тогава поне беше такъв, сега ядеш... За плодчетата - виж по-горе !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 апр 2014 16:25

Captain Stottlemeyer написа:
Долно уйно написа:...Колко от вас помнят завода за мотокари в Пловдив и защо японците масово ги купуваха?

Не пиши глупости, чути на маса (за оловото намекваш). :lol: Като специалист в "Балканкаримпекс" не само съм чувал, но и съм работил с този комбинат (не завод)... 8-)

Дали са глупости не зная, но след като за противотежест започнаха да поставят бетон, японците спряха да ги купуват, това са факти които няма как да обориш.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 апр 2014 16:26

Какво се връзвате на тия цървули, питам къде са бановете за тия цървули. Комунизма е незаконен по конституция, като не ви харесва бягай живей на комунизъм. Ходи събирай ориз в Китай или прави чипове по 16 часа на ден в западните заводи в Китай ! Нямам нужда да работя като цървул в някоя фабрика и Пешо тъпото, където баща му е в партията да ме командва ! Пожелавам ви да умирате по-бързо и деца да нямате(ако сте по-млади) време е да изчезне вашата идея.

Ей хора опомнете се 97, който не помни как се гладуваше и как цяло семейство се храни с доматите пристигнали от далечни роднини от провинцията и хладилника стой празен с дни, да вземе да си го припомни. Банкрутираха хората, за да може си направят врътката с доларите и да станат милионери/милярдери и после изправитизираха всичко на "жълти стотинки" и разпродадоха на части. Смърт за всички комунисти и техни подлоги !

Ако сте платени драскачи ви пожелавам да си дадете парите за лекарства. Смърт за вас калта и утайката на обществото. Като нямаш работа стани конкурентно способен, като не можеш бъди тих ! Давай си гласа за тях да си получиш 50 лева за месеца отгоре, а те да ти се подиграват в лицето !

TVN
Контакти:

Мнениеот TVN » 29 апр 2014 16:28

На всички "другари" съветофили само ще припомня, че тази велика и в голяма част безмислена "индустрия" се крепеше на безплатните енергийни източници от СССР. Сега, когато енергийните източници са на пазарни цени (както трябва и да бъде), цялата тази "индустрия" ще е толкова енергоемка, че никой няма и да иска да я погледне.
Само да допълня, че и лошото време идва от Русия.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 29 апр 2014 16:29

love_hurtz написа:Ей хора опомнете се 97, който не помни как се гладуваше и как цяло семейство се храни с доматите пристигнали от далечни роднини от провинцията и хладилника стой празен с дни, да вземе да си го припомни. Банкрутираха хората, за да може си направят врътката с доларите и да станат милионери/милярдери и после изправитизираха всичко на "жълти стотинки" и разпродадоха на части.

Верно е :lol: ,.. НРБ е виновна! :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2014 16:29

Captain Stottlemeyer написа:
ivan56 написа:...Заводите бълваха продукция първо направление(продажба в СССР,а след това страните от ОНД).....когато чехите сглобяваха (сглобяват и сега ) Шкода ние сглобявахме НИЩО...

1. Ти знаеш ли какво е ОНД!?... :roll:
2. Да си чувал за Комбината "Мадара" в Шумен и за "Шкода-Мадара"?... 8-)

1 Да знам, моя грешка имал съм впредвид СИВ.
2 Демек НИЩО. :lol:
Нещо по тема да кажеш :?:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 29 апр 2014 16:32

Балкански Орел написа:
TNT написа:
suni написа:
TNT написа:Разбирам автора на темата да ни вмени тезата за "вИликата соц.икономика"ама няма как да стане ;) .Само един риторичен въпрос:Мислиш ли,че ако 45 година не бяха дошли червените кхмери на власт още щяхме да орем земята с дървени рала :?: Няма да посочвам за пример развитите бели държави.Ще се огранича с комшиите Турция и Гърция.Къде са ТЕ,къде сме НИЕ :?: Питам и отговор не искам 8-) Ебем ти и развитото соц.общество :twisted:

Що не питаш къде бяха ,,комшиите Турция и Гърция,, до 1989г., къде бяхме ние ? Автора няма какво да ти вметва - ти си се ,,метнал,, безвъзвратно... :?

Къде бяхме ние бе мутант :?: Че ще внеса 2500лв и ще чакам 12г за един пиклив москвич.Че като отида командировка в София ще нося от там тоалетна хартия и шпеков салам Ще чакам да стане нова година и да се редя на т.н образцови магазини по2-3 часа да купя на детето си цитрусов плод :oops: Да изброявам ли и още и още и още.........Но най-трагико-комичното е ,че същите червени плъхове които строяха т.н. социализъм,сега те и техните изродчета наследници строят т.н. капитализъм. Затова какъвто ни беше куманизъма такъв ни е и капитализъма Тва е.

TNT - До като има такива като теб, които поставят винаги на първо място личната облага пред просперитета на родината ще сме така.А тогава България е вървяла напред.

Не ми се струваш много адекватен :roll: За каква лична облага говориш?След като се трудя,защо да не поискам да си купя кола.Защо ще търся връзки да си купувам елементарни неща за ядене.Не мога да схвана за каква лична обалга ми говориш?Нищо не съм чакал и не чакам наготово.Нито партията майка :oops: да ми даде нещо което не съм заработил.Какви лични облаги бълнуваш ДРУГАРЮ ?
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 29 апр 2014 16:33

love_hurtz написа:Какво се връзвате на тия цървули, питам къде са бановете за тия цървули. Комунизма е незаконен по конституция, като не ви харесва бягай живей на комунизъм. Ходи събирай ориз в Китай или прави чипове по 16 часа на ден в западните заводи в Китай ! Нямам нужда да работя като цървул в някоя фабрика и Пешо тъпото, където баща му е в партията да ме командва ! Пожелавам ви да умирате по-бързо и деца да нямате(ако сте по-млади) време е да изчезне вашата идея.

Ей хора опомнете се 97, който не помни как се гладуваше и как цяло семейство се храни с доматите пристигнали от далечни роднини от провинцията и хладилника стой празен с дни, да вземе да си го припомни. Банкрутираха хората, за да може си направят врътката с доларите и да станат милионери/милярдери и после изправитизираха всичко на "жълти стотинки" и разпродадоха на части. Смърт за всички комунисти и техни подлоги !

Ако сте платени драскачи ви пожелавам да си дадете парите за лекарства. Смърт за вас калта и утайката на обществото. Като нямаш работа стани конкурентно способен, като не можеш бъди тих ! Давай си гласа за тях да си получиш 50 лева за месеца отгоре, а те да ти се подиграват в лицето !

Специално за Вас млади комсомолецо, е ето тази тема! gong/viewtopic.php?f=53&t=176803

П.П. Иначе бихте ли ме просветлили, след като комунизма е незаконен, какви са наказанията!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 апр 2014 16:33

Няма какво да водите дискусия с тези боклуци, който изваждат неща от контекста и си говорят каквото искат ! Те не разбират от дума имат инструкции от партията майка и нямат значение какво мислят. Ще дойде време да се изчистим от вас и ще ви сочим с пръст като позора на обществото ! Както трябваше да стане много отдавна !

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 апр 2014 16:35

Балкански Орел написа:
TNT написа:Къде бяхме ние бе мутант :?: Че ще внеса 2500лв и ще чакам 12г за един пиклив москвич.Че като отида командировка в София ще нося от там тоалетна хартия и шпеков салам :oops: :x Ще чакам да стане нова година и да се редя на т.н образцови магазини по2-3 часа да купя на детето си цитрусов плод :oops: Да изброявам ли и още и още и още.........Но най-трагико-комичното е ,че същите червени плъхове които строяха т.н. социализъм,сега те и техните изродчета наследници строят т.н. капитализъм. Затова какъвто ни беше куманизъма такъв ни е и капитализъма Тва е.

TNT - До като има такива като теб, които поставят винаги на първо място личната облага пред просперитета на родината ще сме така.А тогава България е вървяла напред.

Вярно беше тръгнала напред. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Толкова напред и толкова бързо, че доставките на основни храни и горива не можеха да ни настигат, та затова през 1990 имаше купони и опашки.

През 1988 година семейно пътувахме до наши роднини в Унгария и тогавашна Чехословакия. Отне няколко месеца да получим разрешение, паспорти, валута за страните през които преминаваме според лимита който партията майка бе преценила за достатъчен.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Върни се в “Свободна зона”