Феновете на Евертън искат загуба от Манчестър Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Феновете на Евертън искат загуба от Манчестър Сити

Мнениеот bez-nick » 29 апр 2014 16:09

Анди Грей: Феновете на Евертън искат загуба от Сити

В Арсенал спокойни за Шампионската лига след разгром над Нюкасъл

Популярният футболен коментатор и анализатор Анди Грей обяви, че феновете на Евертън няма да са недоволни ако „карамелите" паднат от Манчестър Сити у дома и по този начин прецакат градския съперник Ливърпул за титлата.

„Говорих по темата с Питър Рийд и стигнахме до заключението, че привържениците на Евертън няма да са недоволни ,ако паднат от Сити", заяви Грей, който в кариерата си е носил екипна на Евертън.

„Играчите, естествено, ще се стараят, но ще е забавно, че повечето фенове ще искат отборът им да загуби. Мисля, че ако Сити спечели на „Гудисън", ще вземе титлата. От моя гледна точка, те няма как да загубят от Астън Вила и Уест Хем", сподели още Грей.

Че загуби титлата Ливърпул след загубата от Челси, ми е ясно, но е интересно дали ще гледаме цирк от страна на Евертън?Един вид Спартак, ще направи ли шампион Черно Море или ще се даде леко на конкурента им?

iliyan

Re: Феновете на Евертън искат загуба от Манчестър Сити

Мнениеот iliyan » 29 апр 2014 16:14

bez-nick написа:

Популярният футболен коментатор и анализатор Анди Грей обяви, че феновете на Евертън няма да са недоволни ако „карамелите" паднат от Манчестър Сити у дома и по този начин прецакат градския съперник Ливърпул за титлата.

„Говорих по темата с Питър Рийд и стигнахме до заключението, че привържениците на Евертън няма да са недоволни ,ако паднат от Сити", заяви Грей, който в кариерата си е носил екипна на Евертън.

„Играчите, естествено, ще се стараят, но ще е забавно, че повечето фенове ще искат отборът им да загуби. Мисля, че ако Сити спечели на „Гудисън", ще вземе титлата. От моя гледна точка, те няма как да загубят от Астън Вила и Уест Хем", сподели още Грей.

Че загуби титлата Ливърпул след загубата от Челси, ми е ясно, но е интересно дали ще гледаме цирк от страна на Евертън?Един вид Спартак, ще направи ли шампион Черно Море или ще се даде леко на конкурента им?

Вярваш ли , че Евертън и Р.М. биха излезли да играят за друго освен за победа и то у дома ?! Ако бяха гости щеше да е друго ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 апр 2014 16:15

iliyan написа:
bez-nick написа:

Вярваш ли , че Евертън и Р.М. биха излезли да играят за друго освен за победа и то у дома ?! Ако бяха гости щеше да е друго ;)

Вярвам, че ако се наложи Барса няма да направи шампион Реал М последния кръг, когато е домакин на Атлетико М.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 апр 2014 16:18

Да, ама Евертън имат и 2 загуби в последните 3 мача. И още една едва ли ще се понрави на Мартинес. :roll:
Изображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 апр 2014 16:21

messi7 написа:Да, ама Евертън имат и 2 загуби в последните 3 мача. И още една едва ли ще се понрави на Мартинес. :roll:

Да се надяваме, че ще се хвърлят, въпреки желанието на феновете на Евертън и вероятно призивите им да легнат...

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 29 апр 2014 16:22

Подобно поведение на феновете имаше миналото лято на Тича-Черно море-Ботев Враца.Всички искахме Черно море да падне,защото при загуба отпадаше любимият ни Локомотив София.Всяко отиграване на капитана-ветеран на Враца-Илия Илиев се приемаше с възторг.Когато Враца изравниха подкрепата беше всеобща.Тогава само парите на Гигов и ината на Гонзо не позволиха ,сега Локото да се бори с Хасково и Марек.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 апр 2014 16:40

Междувпрочем и в нашето първенство може да се получи нещо интересно. Ако Левски почне да бие наред до края, а Ботев да губи точки (при определени обстоятелства Ботев умишлено може да загуби от Лудогорец в шампионата да им помогне за титлата, която да класира Ботев за УЕФА и при загуба на финала), та може да се стигне до там, че ако Левски мине Ботев в класирането, трябва да стиска палци на ЦСКА да стане шампион, за да играе в Европа.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 апр 2014 16:42

bez-nick написа:Вярвам, че ако се наложи Барса няма да направи шампион Реал М последния кръг, когато е домакин на Атлетико М.

Ти пък намери кои отбори да дадеш за пример. :mrgreen:
Аз съм сигурен,че 90% от феновете на Ливърпул извън Великобритания не изпитват никаква омраза към Евертън.
А и Евертън не са отбор,който да ляга на който и да било.
Та те не легнаха на Юнайтед докато ги водеше Мойс,а с онова 4:4 изпратиха титлата на Етихад.
Все пак аз не вярвам,че Евертън ще намерят сили да бият Сити,въпреки че армията на шейха има четири поредни загуби на Гудисън Парк.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 апр 2014 16:53

Не вярвам в това да има и грам истина, най-малкото говорим за първенството в Англия, а не в България, това че при нас сме свикнали на такива мизерии не значи, че и по света е така, винаги могат да се пуснат подобни слухове, но според мен никога не може да се случи подобно нещо, най-малкото, което е сигурно на феновете на Евертън няма да им е никак приятно да говорят така за клуба им, това би свалило и престижа им, а иначе това звучи като много лесно оправдание за феновете на Ливърпул без да ги обиждам или да искам да ги засегна излиза един от тях и казва "Ето Евертън легна на Сити и затова не сме шампиони", но такова е положение, ако Сити си вземат мачовете ще са шампиони и никой няма да е виновен на Пуул за изгубената титла, но както и да е, това няма никакво значение, защото според мен нито един фен на Ливърпул не би казал подобно нещо, нито пък според мен феновете на Евертън ще са доволни ако отбора им загуби от Сити.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 29 апр 2014 16:55

HoUs4oOL написа:
bez-nick написа:Вярвам, че ако се наложи Барса няма да направи шампион Реал М последния кръг, когато е домакин на Атлетико М.

Ти пък намери кои отбори да дадеш за пример. :mrgreen:
Аз съм сигурен,че 90% от феновете на Ливърпул извън Великобритания не изпитват никаква омраза към Евертън.
А и Евертън не са отбор,който да ляга на който и да било.
Та те не легнаха на Юнайтед докато ги водеше Мойс,а с онова 4:4 изпратиха титлата на Етихад.
Все пак аз не вярвам,че Евертън ще намерят сили да бият Сити,въпреки че армията на шейха има четири поредни загуби на Гудисън Парк.

+1

Върни се в “Футбол - Свят”