Този клуб няма бъдеще!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: Този клуб няма бъдеще!

Мнениеот favaca8888 » 28 апр 2014 23:44

хайде да слушаме интервюто в спортал
и тогава да говорим!
там журналиста си го пита за пари и се казва че не става дума за пари !

Стадиона ни е отворен на 25 % в момента, а на Аеросмит ще има 70 000 :!:
Школата ?! Онези килими дето ги докараха клеясаха, защо един журналист не ги снима, та те се търкалят
на официалния терен зад вратата ??? Дичо Кобрев, къде са парите от карти и билети?

Може ли в професионален клуб в А дивизия да се обадя ден преди мача с Нафтата ( последния ни мач ) и да не знаят на каква цена ще са билетите ???????????????????????????????

Само една хубава гьостерица от Гигов, през Бранеков до секретарката ще ги оправи тия хубавци !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 апр 2014 00:27

Бъдеще за Локомотив София ще има, и то тогава, когато гнусните знакови мутри са се разкарали от шефските постове.
Това важи за всички клубове в България които страдат от мутренска управа.
Гнус ме е като след мач гледам хора като В.Стефанов или Гигов да ми остроумничат по телевизията.
Не по-малко гнус ме хваща, като гледам как този нагъл крадец Томов лъже чорбарите или как Батков съсипва Левски.
Когато тези хора ги няма, смятайте, че България ще е станала добро място за живот.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 апр 2014 00:52

Добро утро! :lol: Този клуб няма бъдеще отдавна !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 апр 2014 08:05

stefani написа:Добро утро! :lol: Този клуб няма бъдеще отдавна !

Я кажи момиче малко,кой клуб има бъдеще? Щом си толкова отворена!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2014 08:40

-1914- написа:Бъдеще за Локомотив София ще има, и то тогава, когато гнусните знакови мутри са се разкарали от шефските постове.
Гнус ме е като след мач гледам хора като В.Стефанов или Гигов да ми остроумничат по телевизията.
Не по-малко гнус ме хваща, като гледам как този нагъл крадец Томов лъже чорбарите или как Батков съсипва Левски.
Когато тези хора ги няма, смятайте, че България ще е станала добро място за живот.

+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 29 апр 2014 11:36

" В „Локомотив” (София) много трудно се работи, много!
Има неща, относно натрупаното напрежение, които не мога да ги споделя. Прецених, че така не мога да работя, не е това, което аз искам. Имал съм подкрепата на президента Николай Гигов и с феновете общо взето се разбирах, като изключа един-двама, но начинът на работа, организацията в клуба не бе на ниво, не обвинявам никого за нищо. Но наистина има доста неща, които не зависят от президент, треньор и футболисти, а по-скоро от спортно-техническото ръководство! Не хвърлям камъни по никого, но в „Локомотив” са заложени много препъникамъни, които не позволяват на отбора да върви напред. Най-много пречи липсата на финанси, а оттам и нормалната дейност по клубовете. Виждате, че половината отбори от „А” група нямат пари за елементарни нужди.Когато някъде не ми харесва, си тръгвам - защо да стоя и да си троша нервите?! Тази година ще станат 50 лета откакто се занимавам с футбол и смятам, че това ми дава повод да преценявам правилно дали има условия за работа в даден клуб, или пък да си стегна багажа и да продължа в друга посока."-Чечо Физкултурника
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 апр 2014 14:13

Този клуб има бъдеще,защото има минало.След година никой няма да помни Чечо и Бранеков,а всички помнят Начко,Котков,Бойчо,Стойчо,Пеев и още цяла плеяда играчи,който играха,а не мрънкаха.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 апр 2014 14:58

Според мен футболистите в отбора ни е по-добре да се замислят върху своето бъдеще,като такива,което далеч не е ''розово''. :?

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 30 апр 2014 18:21

-1914- написа:Бъдеще за Локомотив София ще има, и то тогава, когато гнусните знакови мутри са се разкарали от шефските постове.

Това е истината! Много ми се ще да го доживеем този ден, ама честно казано ми е трудно да си го представя как ще да стане...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 апр 2014 23:00

Unbreakable написа:

Това е истината! Много ми се ще да го доживеем този ден, ама честно казано ми е трудно да си го представя как ще да стане...

Всяка мутра рано или по-късно си отива.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”