Veso1913 написа:Въпроса не е дали може или не може.Въпроса е кой в колко мача го е гледал въпросния играч и ако не го е гледал,за какво иде реч?Не се заяждам,а просто питам,защото този играч има чисти два или три мача за морето.При това става въпрос за бразилец.Кога Перис започна да играе силно?Дали още на петия си мач?Не сте го забравили,нали?На всеки играч му трябва време.Колко чакахме Миро?Но Електриката го оплюхме от първия мач.Виждате Дани Георгиев че чак сега започва да показва сериозния си потенциал.Малко са играчите които влизат в нов отбор и започват на 100%!Но нашата публика е такава.Не може да чака.При нас са минали световни и европейски шампиони.Как ще чакаме някакъв бразилец или Електричката или Ели Маркес.Да играе Бачев/нямам нищо против него,но си е стигнал тавана/,или с Тошко на бека.Не знам.С един слаб мач изкарахме Ели некадърник.Сега никой не го плюе.След още няколко подобни мача,ще бъде звезда.Е,кажете ми каква публика сме?Аз съм от една група хора под козирката,които НИКОГА не сме освирквали наш играч или треньор.Само подкрепа!Ако случайно не вървят нещата,подкрепа отново.Но без освирквания.И понеже всички плюят хората които седим там,искам да ви дам пример с Кривия.Кой освиркваше Кривия докато играеше в Черно море?АГИТКАТА,воглаве с Иван!За какво говорим?
Ама колко мача трябва да се гледа един играч, за да се разбере дали става, или не става? Треньорите как правят селекция и избират играчи с няколко тренировки и 1-2 контроли, в които виждат какво може играча? Конкретно за Адемар, освен игрите му за Черно море... имаше и един клип с изявите му в бразилското първенство, където също не ме впечатли с нищо особено. В смисъл, че явно е бил някаква долна дивизия и всичките играчи на терена бяха супер зле и благодарение на техниката си Адемар изглеждаше добър. Само дето в България няма как да сработи тая работа, защото е прекалено бавен и никой няма да го чака да се завърти и да си направи финта. В Бразилската долна дивизия може и да е бил класа в атака и донякъде в защита, но в България нито напред, нито назад го виждам да прави нещо кой знае какво. И някои говорят за мача с ПСВ.... ми, не ме впечатли в мача с ПСВ. Не знам какво толкова е направил в този мач. Според мен просто нашия отбор игра страшно добре в този мач и натискахме ПСВ и покрай това просто имаше повече пространство за Адемар, пък като имаш повече време и пространство да помислиш и да действаш, е нормално да се представиш малко по-добре. Но като цяло нищо кой знае какво нямаше

Що се отнася за Дани Георгиев.... на мен винаги ми е харесвал - още отначало показваше невероятна бързина и техника и бях сигурен, че рано или късно ще покаже какво може и ще е много полезен за отбора. Проблема му беше, че прекалено много залагаше на бързината и на техниката си и като го препънеха един път грубо, при този спринт и инерция дето беше набрал... все го контузваха. Ама сега гледам играе по-разумно, не показва пълната си скорост и цялата си техника, но все пак си е достатъчно добър. Даже бях пуснал тема в негова подкрепа, че ми писна по едно време всичките го плюеха... и се оказа, че само няколко човека го подкрепят. Така че не ми ги разправяй такива за Дани Георгиев, щото винаги съм виждал потенциала в него

Както и Миро Манолов.... никой не очаква от първия мач да дойде и да започне да бележи по 2 гола.... но това, което може да се види е - желанието за игра, борбеността, умението да задържа топката. И между другото това се видя още в първия мач, в който влезна да играе за ЦСКА и се чудех как може тия от армията да са толкова зле и да ни дават Миро Манолов и Дани Георгиев за Даниел Моралес, който първо, че на възраст вече и второ постоянно се контузва. Пък в същото време вземаме млади и добри играчи с добра перспектива. Но техен си проблем

За Ели Маркес примерно си признавам, че нямах мнение по въпроса толкова бързо... за него просто предпочитах да го наблюдавам в мачовете занапред и да преценя тогава, вместо на момента. Загатваше за нещо, но не беше много убедителен... в случая само времето можеше да покаже
Абе, както и да е..... мисли си каквото искаш. Това, че тук във форума си казвам мнението... не означава, че като съм на стадиона плюя играчите. По принцип на всеки му трябва време, ама ...няма да е лошо и да загатват някакви качества. А Адемар си е точно това, което видях от него в началото, и грам не ми е променил мнението за себе си още от клипчетата в нета досега. Дано да го направи, но кой знае.... Иначе се чудя след като взема една от най-високите заплати и не показва нищо... не можеше ли да се направи всичко възможно Периш и Рикардо да останат в отбора, защото и двамата бяха класа.... и всъщност точно от тях имаме нужда в момента. Но както и да е