Приятелю, специално за Хабаровск, знам какво говоря, мой много близък приятел (руснак) е от там, а той е "навътре с матриала", така да се каже.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Е, стига, беОстава и Екатерининбург да е западнал
![]()
Технично не споменаваш, че това е 4-тия по големина град в Русия, след Москва, Петербург и Новосибирск
Впрочем, последния се намира дълбоко в Сибир и гледайте за какво става въпрос - снимка от вечерен Новосибирск
![]()
badboy95 написа:
Приятелю, специално за Хабаровск, знам какво говоря, мой много близък приятел (руснак) е от там, а той е "навътре с матриала", така да се каже.Приемай го както искаш, трудно бих могъл да го докажа, освен, ако не те свържа с човека.
badboy95 написа:
Приятелю, специално за Хабаровск, знам какво говоря, мой много близък приятел (руснак) е от там, а той е "навътре с матриала", така да се каже.Приемай го както искаш, трудно бих могъл да го докажа, освен, ако не те свържа с човека.
sin4ec написа:Абе руснаците са умрели от глад, кво ги коментирате? Нищо не става от тях. Вечна слава на негрите и триполовите!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
FLANKER написа:badboy , исках да покажа колко е подредено.Тук повечето си мислят,извън Петербург и Москва няма живот. За Хабаровск нямам сведения за това , което твърдиш и не споря.Мога да ти кажа за Архангелск.Повярвай ,нищо от това , което говориш за Хабаровс.Там изкарах една страхотна година.Хайде,успешен ден приятелю!
Betchualeng Arnaikem написа:Ако визираш "опеката" на този и онзи малко или много го има това в доста руски градове. Само дето на повечето места го правят "рафинирано" някак си и не е тотално, всеобхватно явление. На повечето обаче...
FLANKER написа:В сравнение с предградията на щатските градове и тези на Париж,Мадрид,Лондон и повечето големи европейски градове, българсите и руските са като кукла пред тях! Факт.
dunavfc написа:FLANKER написа:В сравнение с предградията на щатските градове и тези на Париж,Мадрид,Лондон и повечето големи европейски градове, българсите и руските са като кукла пред тях! Факт.
Ти сериозно ли ? В кой наш град по точно ти харесват предградията ? Каква, красота може да има в едни панелки ?
FLANKER написа:dunavfc написа:FLANKER написа:В сравнение с предградията на щатските градове и тези на Париж,Мадрид,Лондон и повечето големи европейски градове, българсите и руските са като кукла пред тях! Факт.
Ти сериозно ли ? В кой наш град по точно ти харесват предградията ? Каква, красота може да има в едни панелки ?
Абсолютно! Визирам София.В квартала ми има тухлени блокове,много добре санирани панелки и ново строителство.Та в междублоковото пространство има две чешмички(работещи)!За Бога,в укв." Надежда" има цял парк с изкуствено езеро,което в близките месеци ще заработи отново.Отново ще бъдат пуснати и водните колела.Какво повече?Дунав , виж крайните квартали в развитите страни
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 2 госта