Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 апр 2014 03:01

Изображение

Според Оливър Кай от Таймс(или беше Мирър не съм съвсем сигурен в момента) :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 апр 2014 03:28

А не, не е сега момента Роджърс да осере целия следващ сезон с приумиците си! Трябват ни топ играчи, не играчи които ще чакаме след 3-4-5 годин ЕВЕНТУАЛНО да стане нещо от тях!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 апр 2014 03:33

wolf написа:А не, не е сега момента Роджърс да осере целия следващ сезон с приумиците си! Трябват ни топ играчи, не играчи които ще чакаме след 3-4-5 годин ЕВЕНТУАЛНО да стане нещо от тях!

Няма да се учудя,ако си купим 6-7 аспасовци................
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 апр 2014 08:55

Интересно ми е какво има предвид с "unless they were to lose one of their big players" :? Това не звучи добре ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 29 апр 2014 09:39

Радвам се за Лалана, ако всичко е истина. Това за политиката не мога още да сформирам мнение. От една страна е добре, защото Лалана не е никак лош футболист, а и не струва 100млн. От друга се нагледахме на такива смехурани(Аспас,Алберто,Моузес,Илори). Всичко зависи от това тези играчи между 15 и 25 млн. към къде клонят повече, ако е към 15-те не съм особено съгласен, но 3-ма играча от по 20 млн. + Лалана са напълно постижими. (тези 70млн. се събират и от продажбите)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 29 апр 2014 12:44

Логично е това да е политиката, няма ги тези приходи за да си позволи отборът топ играчи, виждате, че изкушавали Лалана с заплата от 50 хил. на седмица- ако има истина в цялата история. Топ играчите може да се изкушават с 150 и нагоре хиляди на седмица. Собствениците мисля, че дадоха да се разбере, че не им допада този метод на убеждаване-привличане на големи играчи, чрез предлагането на огромни заплати(както правят някои други)- така ще процедира и Ман Юнайтед- предполагам това лято. В отбора има много пробойни, които трябва да се запълват, Роджърс може да успее да вземе качествени попълнения за невларгичние постове и за по-малко пари. Скъпи футболисти 30- 40 милн. само ако бъде продаден Суарес-но това не е никак приемлив вариант.
Много е важно по някакъв начин отборът да стане шампион, за да се пречупи един път за винаги, такава метаморфоза почти винаги става от нищото, когато е малко очаквана-точно както се случи този сезон, въпреки че при неуспех, треньор и играчи ще кажат, че целта е постигната, има опасност от сериозен психологически срив и изпадане в нова дупка

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 апр 2014 12:58

Spielberg написа:Логично е това да е политиката, няма ги тези приходи за да си позволи отборът топ играчи, виждате, че изкушавали Лалана с заплата от 50 хил. на седмица- ако има истина в цялата история. Топ играчите може да се изкушават с 150 и нагоре хиляди на седмица. Собствениците мисля, че дадоха да се разбере, че не им допада този метод на убеждаване-привличане на големи играчи, чрез предлагането на огромни заплати(както правят някои други)- така ще процедира и Ман Юнайтед- предполагам това лято. В отбора има много пробойни, които трябва да се запълват, Роджърс може да успее да вземе качествени попълнения за невларгичние постове и за по-малко пари. Скъпи футболисти 30- 40 милн. само ако бъде продаден Суарес-но това не е никак приемлив вариант.
Много е важно по някакъв начин отборът да стане шампион, за да се пречупи един път за винаги, такава метаморфоза почти винаги става от нищото, когато е малко очаквана-точно както се случи този сезон, въпреки че при неуспех, треньор и играчи ще кажат, че целта е постигната, има опасност от сериозен психологически срив и изпадане в нова дупка

Реал давали 70млн паунда

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 29 апр 2014 13:08

wolf написа:
Spielberg написа:Логично е това да е политиката, няма ги тези приходи за да си позволи отборът топ играчи, виждате, че изкушавали Лалана с заплата от 50 хил. на седмица- ако има истина в цялата история. Топ играчите може да се изкушават с 150 и нагоре хиляди на седмица. Собствениците мисля, че дадоха да се разбере, че не им допада този метод на убеждаване-привличане на големи играчи, чрез предлагането на огромни заплати(както правят някои други)- така ще процедира и Ман Юнайтед- предполагам това лято. В отбора има много пробойни, които трябва да се запълват, Роджърс може да успее да вземе качествени попълнения за невларгичние постове и за по-малко пари. Скъпи футболисти 30- 40 милн. само ако бъде продаден Суарес-но това не е никак приемлив вариант.

Реал давали 70млн паунда

Реал ги знаем, от край време им е политика като се появи голям играч, те веднага са на опашката за него-дали им трябва е друг въпрос(не един или двама са провалили с това пазаруане на килограм). Разбира се имат си своето оправдание, в крайна сметка са отбора с най-големи приходи-има резон, когато хората ги наричат цирк-но пък се изплаща това тяхно поведение.
Въпросът е дали нашите ще се изкушат да го продадат, аз се надявам да не го направят.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 апр 2014 14:36

Суарес няма да мръдне ,спокойно. Сегашните собственици не са алчни ,като предните..те ясно съзнават ,че преди всичко тоя клуб се нуждае от успехи .Феновете са зажадняли за успехи.Парите от продажби ,лично мен не ме топлят .Роджърс не е като Бенитес ,да допуска неговите грешки и да продава класа .
Ливърпул ще задържи класните играчи и ще надгради с нови такива ,всичко друго са празни приказки. Надявам се и съм убеден ,че на 1 септември ,ще се окажа отново прав .
Искам само да отбележа слабата игра на Лукас и на Джонсън срещу челси. Отново играчи на постовете ,които за мен са проблемни -десен бек и разиграващ халф и пак си добавям левия бек. Аз ако съм ,Лукас ще го използвам само като дефанзивен . Като разиграващ не ми харесва. По добре беше Алберто да играе в тоя мач .
За това ,за мен това са 3те най наложащи постове .Трябват играчи като Шоу ,Кроос и Монтоя.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 апр 2014 15:43

Aлберто като не го пускал повече от 10 мача, дори и за по 10мин, къде ти ще играе срещу Челси. Просто се видя, че Хендо е много важен в тази постройка. И на мен на ми е от любимците, но момчето се старае и напредва бързо.
С 14 играчи ще е така.
Иначе и аз съм навит за Лалана. Мисля, че бързо ще свикне. 8-)
Изображение

Върни се в “Ливърпул”