Според Оливър Кай от Таймс(или беше Мирър не съм съвсем сигурен в момента)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

wolf написа:А не, не е сега момента Роджърс да осере целия следващ сезон с приумиците си! Трябват ни топ играчи, не играчи които ще чакаме след 3-4-5 годин ЕВЕНТУАЛНО да стане нещо от тях!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Spielberg написа:Логично е това да е политиката, няма ги тези приходи за да си позволи отборът топ играчи, виждате, че изкушавали Лалана с заплата от 50 хил. на седмица- ако има истина в цялата история. Топ играчите може да се изкушават с 150 и нагоре хиляди на седмица. Собствениците мисля, че дадоха да се разбере, че не им допада този метод на убеждаване-привличане на големи играчи, чрез предлагането на огромни заплати(както правят някои други)- така ще процедира и Ман Юнайтед- предполагам това лято. В отбора има много пробойни, които трябва да се запълват, Роджърс може да успее да вземе качествени попълнения за невларгичние постове и за по-малко пари. Скъпи футболисти 30- 40 милн. само ако бъде продаден Суарес-но това не е никак приемлив вариант.
Много е важно по някакъв начин отборът да стане шампион, за да се пречупи един път за винаги, такава метаморфоза почти винаги става от нищото, когато е малко очаквана-точно както се случи този сезон, въпреки че при неуспех, треньор и играчи ще кажат, че целта е постигната, има опасност от сериозен психологически срив и изпадане в нова дупка
wolf написа:Spielberg написа:Логично е това да е политиката, няма ги тези приходи за да си позволи отборът топ играчи, виждате, че изкушавали Лалана с заплата от 50 хил. на седмица- ако има истина в цялата история. Топ играчите може да се изкушават с 150 и нагоре хиляди на седмица. Собствениците мисля, че дадоха да се разбере, че не им допада този метод на убеждаване-привличане на големи играчи, чрез предлагането на огромни заплати(както правят някои други)- така ще процедира и Ман Юнайтед- предполагам това лято. В отбора има много пробойни, които трябва да се запълват, Роджърс може да успее да вземе качествени попълнения за невларгичние постове и за по-малко пари. Скъпи футболисти 30- 40 милн. само ако бъде продаден Суарес-но това не е никак приемлив вариант.
Много е важно по някакъв начин отборът да стане шампион, за да се пречупи един път за винаги, такава метаморфоза почти винаги става от нищото, когато е малко очаквана-точно както се случи този сезон, въпреки че при неуспех, треньор и играчи ще кажат, че целта е постигната, има опасност от сериозен психологически срив и изпадане в нова дупка
Реал давали 70млн паунда

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта