Кашчей написа:becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Само че има AC/DC и Metallica
Ти слушал ли си Суит някога, или Назарет, Юрая Хийп.. да не говоря за немски индустриален рок?!
Назарет са легенди

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Ти слушал ли си Суит някога, или Назарет, Юрая Хийп.. да не говоря за немски индустриален рок?!
becks32milan написа:По-хард музика слушам що се отнася до рок и метълИначе Хю Лори, Лед Зепелин, Arctic Monkeys, Zaz, Пако де Лусия и Smooth Jazz слушам когато не ми е до ДС или Металика
![]()
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:В отбора от Панчарево,
Томов Лупи е пак начело
С хватки най -добри
от съда той мисли, че се скри
Аз не знам Томов да е начело на отбор от Панчарево. Стадионът на ЦСКА, доколкото ми е известно, е в центъра на София, а не в Панчарево ....... голЕма тъпотия.
Само дето тренировъчната ви база беше в Панчарево, а на "Народна армия" играехте официалните си мачове-та прозвището остава. Аз не знам и да сте отбор на армията, камо ли пък и централен, но името ви е такова или ....
Голема логика, по тая логика Милан не са от Милано .....
daduradam написа:Кашчей написа:becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Назарет са легенди
memnto написа:Wooden philosopher.
Кашчей написа:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NWa5Ejhdshg[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта