Защо няма да изляза да чистя България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Защо няма да изляза да чистя България !

Мнениеот Sword Coast Boys » 28 апр 2014 18:30

Чувствам се мега тъпо, като олигофрен, когато чистя "произведенията" на кучето ми от улиците. Хората ме гледат странно и с насмешка, а главни улици и паркове в нашия град са потънали в лайна и мръсотия. В нашата малка община имаме глоби и проверяващи за кучета без повод, но нямаме паркове за свободна игра. Парковете се продават на "наши хора".
На всичкото отгоре приятелката ми иска да го регистрираме в общината и да плащаме по 2 лева месечно. Защоооо????
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 28 апр 2014 18:50

Трябва да пазим ,а не да се чудим как да се съберем да чистим.Има закон за налагане на глоби за тези,който хвърлят боклук,фасове,който минават на червено/пешеходци/,но полицаите нехаят.Нека ме глобят 1-2 пъти и как ще спазвам,но няма желание.Как ни научиха да си слагаме коланите ? Нямаме дисциплина като работници,като шофьори,пешеходци,омразата е на преден план....какво искаме тогава....ДИСЦИПЛИНА...нямаме дисциплина,какво искаме тогава ? Иначе подкрепям "да изчистим България за един ден"....това не е ли Ленински съботник,който отрекохме заради името.ЕС не е ли копие на СИВ,което също отрекохме....или това е от Европа.Досега сме взели
2 200 000 000 евро като субсидий,а като вноски сме дали 4 200 000 000.....,а дори и с тези пари купуваме стоки от ЕС.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 28 апр 2014 18:53

По принцип авторът е напълно прав относно циганите. Вярно е също и че почистващите фирми не си вършат работата особено добре, а прибират огромни пари. Също така е вярно обаче и че мръсотията по улиците няма нищо общо с циганите. Има много чисто български квартали, тънещи в мизерия и тя не е направена от циганите. Бай Ганьо си е чисто и просто мизерник поне на 50%. Никой не ни е виновен като народ, че държавата ни е мръсна и политиците ни лъжат. Докато търпим и само псуваме ще ни съдират и по 10 кожи. Не е необходимо да има специален ден за почистване. Ако всеки отделя по 1 ден месечно да почисти пред дома си, България може да стане и по-чисто място. Тогава и Ганьо от кумува срама може да излезе с другите. Ако обаче един чисти, а останалите му се подиграват от прозорците, че е балък, ще продължим да си тънем в мизерия и циганите няма да имат и капка вина за това.

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 28 апр 2014 19:04

galin56 написа: И аз плащам данъци и то колкото заплатата на Орлето плюс пенсията на баба му взети заедно, но си изхвърлям боклука и опаковките само в кофите.

Не се нaдценявай толкова, а и темата не е за да си мерим пишките!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 апр 2014 19:15

Организиран е един Ленински съботник и голям рев, голямо чудо.
Темата е поредно доказателство, че българина се интересува само от себе си.
Аз участвах в тази инициатива и се чувствам вътрешно удовлетворен
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 28 апр 2014 21:40

Защото не съм промит мозък, на който БитивиТУ да казват какво да прави !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 апр 2014 21:48

Авторът е прав, но ако го чуят от БХК и прочее мангалолюбски аболиционисти, ще има бан и разследване!
Инак аз, като ходя на риболов, или се качим на Витоша за пикник, винаги нося голям найлонов чувал и събирам всичкия боклук в него. И малкия на 4 годинки знае, че боклука-в чувала! Оставям мястото, както съм го намерил ( грешка...оставям го по-чисто, щото събирам и на някой предишен тъпанар боклуците!). И съм бил свидетел как уж бели хора оставят боклук, от който даже цигани
ще се засрамят! Няма да ходя да чистя боклука на боклуците, аз да не съм им прислужник?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 апр 2014 22:29

Да чистят тези, които цапат. Аз не замърсявам България, дори и най-дребния боклук си го изхвърлям на съответните за целта места.

Но не съм балък, някой цяла година да замърсява, а аз после да чистя след него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 апр 2014 00:09

nesidor написа:...ЕС не е ли копие на СИВ,което също отрекохме....или това е от Европа.Досега сме взели 2 200 000 000 евро като субсидиЙ,а като вноски сме дали 4 200 000 000.....,а дори и с тези пари купуваме стоки от ЕС.

1. Ние не "отрекохме" СИВ, а СИВ се разпадна, защото стоеше на глинена основа - цени, които нямаха нищо общо с международните и клирингова валута - т.н. преводни рубли, с които от друг пазар не можеш да си купиш НИЩО. :)
2. Не знам откъде си взел тези числа за субсидиите и вноските. Правиш ли разлика между отпускане / взимане / усвояване? Според последния разчет за бюджета на ЕС годишната вноска на България е около 400 хиляди евро, а субсидията - 1 милиард. Нещо май си се объркал... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2014 09:54

urkoto написа:Точно, кратко и ясно. Не участвам и никога няма да участвам в корпоративни ПР акции. А да ме карат да върша нещо, за което плащам друг да върши - няма как да стане.

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”