Разбира се, има вариант да търсим бърз гол и да се затворим след това,но този вариант е по-рисков!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dobri написа:Red joker написа:Dobri написа:Beck's написа:В момента сме отбора в най-добра форма с най-добра защита и най-бързи крила ! НЯма как да губиме, ние сме ЦСКА и ще ги смажем резаците........ Само искам педалче.....тата които се правиха на мъже през клетката, да са там и да ядът кОра !
Нито сте с най-добрата защита (Лудогорец е с най-добрата защита), нито сте с най-бързите крила. Звездите ви са бивши резерви от Лудогорец.
Шанса ви за победа е под 10%. За равен са над 50% (защото Лудогорец ги устройва ремито).
Ти букмейкър ли си
Не съм, но с играчи от типа на Милесавлевич, И. Стоянов, Сънди и т.н. много трудно ще победите лудите.
Освен това наглата лъжата за най-добрата защита и най-бързите крила (кой от вашите е по-бърз от Мисиджан?) ме издразни.
motg написа:Dobri написа:Red joker написа:Dobri написа:Beck's написа:В момента сме отбора в най-добра форма с най-добра защита и най-бързи крила ! НЯма как да губиме, ние сме ЦСКА и ще ги смажем резаците........ Само искам педалче.....тата които се правиха на мъже през клетката, да са там и да ядът кОра !
Нито сте с най-добрата защита (Лудогорец е с най-добрата защита), нито сте с най-бързите крила. Звездите ви са бивши резерви от Лудогорец.
Шанса ви за победа е под 10%. За равен са над 50% (защото Лудогорец ги устройва ремито).
Ти букмейкър ли си
Не съм, но с играчи от типа на Милесавлевич, И. Стоянов, Сънди и т.н. много трудно ще победите лудите.
Освен това наглата лъжата за най-добрата защита и най-бързите крила (кой от вашите е по-бърз от Мисиджан?) ме издразни.
Нашата защита е 10 пъти по-добра от тази на Лудогорец.
Единственият който спасява Лудогорец от много голове е Владо Стоянов.
Разликата в допуснатите голове е изцяло от отсъдените дузпи в наша вреда.
D.Georgiev написа:motg написа:Нашата защита е 10 пъти по-добра от тази на Лудогорец.
Единственият който спасява Лудогорец от много голове е Владо Стоянов.
Разликата в допуснатите голове е изцяло от отсъдените дузпи в наша вреда.
Да, страшна защита имате, където ви хванем по 2, по 3 парцала. От 18 допуснати гола 6 са от нас, при това от 2 гостувания и 1 домакинство. Радвайте се, че не играхте само срещу нас, да си видите по-добрата защита, тип "автобус". Не, че нещо, но играете точно като "Челси" - абсолютен дефанзивен футбол, като доказателнство - Славия и Черноморец имат отбелязани голове, колкото вас, няма да ви споменавам с колко точки са тези отбори...
Домусчиев видите ли нямало да позвали да изпуснем титлата, то пък защото конкурентите ни показват една феноменална игра, като ви слуша човек, ще помисли, че някакви уникални отбори ни преследват...
Янис Зику написа:Искаш да кажеш, че вашият отбор е свръхсилен и уникален, непобедим?
D.Georgiev написа:Янис Зику написа:Искаш да кажеш, че вашият отбор е свръхсилен и уникален, непобедим?
Напротив, точно обратното искам да кажа. Нашите никакви ги няма последните мачове, не тичат, не пресират, не се опитват да печелят. Това обаче съвсем не пречи да изиграем още 5 посредствени мача, да станем шампиони и да е напълно заслужено. При положение, че си си свършил работата, в момент в които си се борил на 3 фронта ти е напълно позволено да не си даваш кой знае колко зор докато не е нужно. Това че сте направили няколко добри мача, не ви прави по-заслужили от нас. Това искам да ви кажа. Дори не знам как имате очи, да казвате че не сме заслужавали, при положение, че три пъти загубихте от нас. Все едно левскарите да ви говореха, че незаслужено сте пред тях в шампионата. Те си мълчат, вие защо не мълчите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта