ходи се подписвай в декларациите срещу Кокича и ни освободи от присъствието си!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bulgaro написа:Спечелим ли купата на 100% остава. За това трябва да се опитаме всякак да саботираме финала - който може да бойкотира и без това началния час на мача е крив, който бъде на стадиона - нека да бучи срещу треньора и играчите. Без нашата подкрепа купата става невъзможна. Предпочитам загубен финал пред още един сезон мъка.
bulgaro написа:Спечелим ли купата на 100% остава. За това трябва да се опитаме всякак да саботираме финала - който може да бойкотира и без това началния час на мача е крив, който бъде на стадиона - нека да бучи срещу треньора и играчите. Без нашата подкрепа купата става невъзможна. Предпочитам загубен финал пред още един сезон мъка.
Cicero написа:"Ангелов: Какво става, ще се връщаш ли лятото в Левски?.
Стоилов: Да не съм луд да се върна да работя отново с Батков. Чудя се на акъла на Гонзо.
Ангелов: И аз се чудя какво да правя лятото.
Стоилов: Всичко в Ботев е перфектно. Нямам проблеми. При тази ситуация не мога да мисля за Левски"
![]()
![]()
Ново двайсе
Eminem написа:Cicero написа:"Ангелов: Какво става, ще се връщаш ли лятото в Левски?.
Стоилов: Да не съм луд да се върна да работя отново с Батков. Чудя се на акъла на Гонзо.
Ангелов: И аз се чудя какво да правя лятото.
Стоилов: Всичко в Ботев е перфектно. Нямам проблеми. При тази ситуация не мога да мисля за Левски"
![]()
![]()
Ново двайсе
Дръжте си го. Гледайте какъв красив футбол играете. То атаки, то положения...супер игра.
amstel_beer написа:А ние какъв футбол играем? Смешенселски
аматьорски
Eminem написа:amstel_beer написа:А ние какъв футбол играем? Смешенселски
аматьорски
Ние това, което го играем не е футбол. Ама с тези пари и с тази селекция на Ботев, да играят по този начин......
Мъри, след като се махна от Левски нищо не постигна.
amstel_beer написа:Селекцията е от тази зима.... Само в България очакваме още от първия мач, новодошлите да играят, сякаш са в отбора от дълги години.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта