Кой ще е шампион на Англия,ако...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Кой ще е шампион на Англия,ако...

Мнениеот boabbb » 28 апр 2014 13:28

Captain Stottlemeyer написа:
Gary Shaw написа:
Captain Stottlemeyer написа:
KOPScousers написа:Мога да ти кажа, кой няма да е шампион на Англия, и това е Ливърпул. Колкото и да ме боли да го кажа. Ако трябва да сравняваме шансовете на отборите в тройката за титлата, то те към този момент са Ман Сити с 60%, Ливърпул с 30% и накрая Челси с 10%. Ливърпул днес изпусна питомното по най-глупавия възможен начин и тепърва ще тръгва да гони дивото. Е да, ама не. Така не се става шампион в най-силното първенство в света.

Не приемай желаното за действително - понякога можеш лошо да се опариш. А най-силното първенство в Европа, респективно в света е испанската Примера. Разликата между Примера и Висшата лига в класацията на УЕФА (която е единствено меродавна) е огромна. Останалото са детски мечти и мокри сънища. :lol: Не случайно половината от полуфиналистите в ЕКТ тази година са от Испания... 8-)

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients

Тия коефициенти до колкото виждам са главно за периода 2008-2012 и то на национално ниво ,а не на клубно което не виждам какво общо има националния отбор със клубните такива ама ок , хейтъро си е хейтър - нека Испанските тики-такита да са най-интересни , я ке си гледам скромната Висша Лига оти по - ме кефи от лайна като Меци и Румалдо . :lol:

Хейтъро си е хейтър, а тъпото си е тъпо!... :lol: Ако имаше поне малко мозък в главата си би се постарал да разгледаш цялата статия. Тя се отнася както за националните отбори, така и за клубните. Последната ранглиста за клубните отбори е от 24 април, 2014, защото се обновява след всеки кръг от ЕКТ, ама това кой да ти го каже!?... :lol:
П.П. За протокола: Аз не гледам мачове от Примера (по чисто технически причини). Гледам Бундеслигата, Висшата лига и чат-пат някой мач от Серия "А" или Лига 1. Фен съм на германския футбол, но не мога да кажа на бялото - черно. Примера е най-силното първенство в света (засега). :)

А немците правят най-свестните мачове 8-) Лошото е, че качеството на предаването на Евроспорт е под всякаква критика, коментаторите все едно са от кенефа :lol: :lol: Испанското има Барса и Реал ( държавните отбори ), така че засега няма да ги мръднат. Все пак безкрайните ( често и безвъзмездни :lol: ) кредити са сериозна заявка
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Кой ще е шампион на Англия,ако...

Мнениеот Eminem » 30 апр 2014 16:03

minchev_1951 написа:===================================================

Нещо май преиграваш. Ако оставим настрана всички бивши и сегашни успехи на отборите от двете първенства - испанското и английското, можеш ли да заложиш преди първия кръг на първенствата на Англия и Испания - колко отбора МОГАТ да станат шампион? Според мен, английското първенство е по-силно защото най малко пет отбора имат реалните качества да станат шампиони: двата Манчестера, Ливърпул, Арсенал, Тотнъм. За Испания е почти ясно - Реал и Барселона, а от тази година и Атлетико Мадрид.

Тотнъм има качества за шампион, колкото магаре има качества за шампион на шах.
Арсенал всеки път тръгва с шампионски амбиции и всеки път се бори да е в зона ШЛ.
Ливърпул ги чакаме вече над 20 години.

Върни се в “Футбол - Свят”