XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)
Тъпите говеда мучаха преди мача ни с тях как щели да ни свалят на земята, сега даже за Лудогорец почнаха да викат.. Като смажем тях ще започнат да подкрепят гъзолизците им от Локо Пловдив, а преди това даже и за Ботев и Литекс ще стискат палци. Жалкари. 

- Udoji90
- Контакти:
Пак почнаха да се прокрадват някакви настроения за титла. Хубаво е да вярваме в отбора си, но още по-добре е да бъдем реалисти - несериозно е да смятаме, че можем да изпреварим "Лудогорец". Дори тази седмица да вземем 2 победи, а те да допуснат 2 загуби, което само по себе си трудно ще стане, после завършват сезона срещу "Локо" (д), "Левски" (г) и "Черно море" (д). И трите отбора нямат за какво да играят и е логично "Лудогорец" да вземат 9 точки, което математически им стига за титлата. А и си помислете дали "Левски" и Гонзо ще скочат на "Лудогорец" в последните 2 кръга, ако има вероятност така да ни направят шампиони. Дори разградчани да сбъркат в някой от тези 3 мача, вероятно и ние ще сбъркаме някъде (най-вероятно в Коматево, макар че няколко дни по-късно "Ботев" имат финал за Купата и може Мъри пак да пази някои играчи).
Аз лично се надявам в този мач, а и в следващите 3, да играем освободено и без изхвърляния за титла. Максимумът този сезон е калъфка. Ако стигнем до 2-рото място, ще бъде супер. Ако останем 3-ти, здраве да е. 4-то място също не фатално, макар че е и сравнително малко вероятно. Оттук насетне аз лично няма да се разсърдя на играчите, дори да запишат и само загуби, тъй като и направеното досега надхвърля предварителните ми очаквания.
Аз лично се надявам в този мач, а и в следващите 3, да играем освободено и без изхвърляния за титла. Максимумът този сезон е калъфка. Ако стигнем до 2-рото място, ще бъде супер. Ако останем 3-ти, здраве да е. 4-то място също не фатално, макар че е и сравнително малко вероятно. Оттук насетне аз лично няма да се разсърдя на играчите, дори да запишат и само загуби, тъй като и направеното досега надхвърля предварителните ми очаквания.
Последна промяна от Udoji90 на 28 апр 2014 16:03, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Мача в Разград е важен за титлата и Лудогорец ще направят всичко възможно да го вземат. Една победа на ЦСКА доста ще завърже нещата и допоследно ще има интрига. Зелените не са във форма последно време, но това се явява шампионския им мач. Домусчие наля доста пари и иска Шампионска лига. Влезе и в Изпълкома, което е още един плюс за отбора му. ЦСКА има, какво да си връща и при добро стечение на обстоятелствата може да победи. Веднъж го направихме въпреки съдията, защо да не стане и сега. Стойчо има достатъчно футболисти и не вярвам да се осети липсата на наказаните. Ако Вальо се оправи трудно ще ни вкарат гол, а отбележим ли ние, тогава тежко им на Лудогорец. Не искам да бъда краен оптимист, но тази година влизането в тройката беше героизъм за ЦСКА. Стабилизират ли се нещата в клуба догодина вече можем да преборим всеки. Да не бъдем максималисти и да гледаме спокойно в настоящето. Все пак отвори ли се възможност, не трябва да я пропускаме.
- Red thunderstorm
Steelblade написа:2:0 и натъртване как това е оздравителна година
Разбира се, че е оздравителна година! Това, което отборът успя да постигне до тук е напълно достатъчно! Каквото дойде отгоре ще е добре дошло!

"Съдийската комисия определи реферите за предстоящия 36-и кръг на "А" група. Ивайло Стоянов ще ръководи Лудогорец - ЦСКА".
CSKA 78 написа:0:1 и пред ЦСКА се открива 32-та!
...И на мене много ми се иска,но мислиш ли,че „цесекара от Младост“ ,дори и да ги биеме ще позволи да му се изплъзне титлата

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
stefani написа:3:1
Ако играеш тото,досега да си дала фира

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Udoji90 написа:Пак почнаха да се прокрадват някакви настроения за титла. Хубаво е да вярваме в отбора си, но още по-добре е да бъдем реалисти - несериозно е да смятаме, че можем да изпреварим "Лудогорец". Дори тази седмица да вземем 2 победи, а те да допуснат 2 загуби, което само по себе си трудно ще стане, после завършват сезона срещу "Локо" (д), "Левски" (г) и "Черно море" (д). И трите отбора нямат за какво да играят и е логично "Лудогорец" да вземат 9 точки, което математически им стига за титлата. А и си помислете дали "Левски" и Гонзо ще скочат на "Лудогорец" в последните 2 кръга, ако има вероятност така да ни направят шампиони. Дори разградчани да сбъркат в някой от тези 3 мача, вероятно и ние ще сбъркаме някъде (най-вероятно в Коматево, макар че 3 дни по-късно "Ботев" имат финал за Купата и може Мъри пак да пази някои играчи).
В момента сме отбора в най-добра форма с най-добра защита и най-бързи крила ! НЯма как да губиме, ние сме ЦСКА и ще ги смажем резаците........ Само искам педалче.....тата които се правиха на мъже през клетката, да са там и да ядът кОра !
Beck's написа:В момента сме отбора в най-добра форма с най-добра защита и най-бързи крила ! НЯма как да губиме, ние сме ЦСКА и ще ги смажем резаците........ Само искам педалче.....тата които се правиха на мъже през клетката, да са там и да ядът кОра !
Нито сте с най-добрата защита (Лудогорец е с най-добрата защита), нито сте с най-бързите крила. Звездите ви са бивши резерви от Лудогорец.
Шанса ви за победа е под 10%. За равен са над 50% (защото Лудогорец ги устройва ремито).
Red joker написа:Dobri написа:Beck's написа:В момента сме отбора в най-добра форма с най-добра защита и най-бързи крила ! НЯма как да губиме, ние сме ЦСКА и ще ги смажем резаците........ Само искам педалче.....тата които се правиха на мъже през клетката, да са там и да ядът кОра !
Нито сте с най-добрата защита (Лудогорец е с най-добрата защита), нито сте с най-бързите крила. Звездите ви са бивши резерви от Лудогорец.
Шанса ви за победа е под 10%. За равен са над 50% (защото Лудогорец ги устройва ремито).
Ти букмейкър ли си
Не съм, но с играчи от типа на Милесавлевич, И. Стоянов, Сънди и т.н. много трудно ще победите лудите.
Освен това наглата лъжата за най-добрата защита и най-бързите крила (кой от вашите е по-бърз от Мисиджан?) ме издразни.