Лудогорец на крачка от 3та титла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

g3_ev2
Контакти:

Re: Лудогорец на крачка от 3та титла

Мнениеот g3_ev2 » 28 апр 2014 08:11

Най-вероятно е Лудогорец да станат шампиони, дори ЦСКА да победи в Разград. Но оттук започват проблемите. От една страна, играта на Лудогорец е вече позната в Европа и само крайни оптимисти могат да очакват нов фурор с този остаряващ вече и уморителен за психиката на играчите стил на игра. От друга страна, за да направят пробив в ШЛ, на Лудогорец са им необходими нови моменти в играта, нова изненада за бъдещите противници. Но ефектът от ерата Петев в този отбор отшумява, а Стойчо Стоев, при всичките ми симпатии към него, поне досега, не изглежда много изобретателен. Само с "класни" попълнения няма да стане, просто няма "вътък" да бъдат толкова много и толкова класни едновременно.
Лудогорец даде някакъв пример за добра организация, за това следва да сме му благодарни. Но оттук нататък съм песимист.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 апр 2014 08:22

g3_ev2 написа:Най-вероятно е Лудогорец да станат шампиони, дори ЦСКА да победи в Разград. Но оттук започват проблемите. От една страна, играта на Лудогорец е вече позната в Европа и само крайни оптимисти могат да очакват нов фурор с този остаряващ вече и уморителен за психиката на играчите стил на игра. От друга страна, за да направят пробив в ШЛ, на Лудогорец са им необходими нови моменти в играта, нова изненада за бъдещите противници. Но ефектът от ерата Петев в този отбор отшумява, а Стойчо Стоев, при всичките ми симпатии към него, поне досега, не изглежда много изобретателен. Само с "класни" попълнения няма да стане, просто няма "вътък" да бъдат толкова много и толкова класни едновременно.
Лудогорец даде някакъв пример за добра организация, за това следва да сме му благодарни. Но оттук нататък съм песимист.

С този коментар само показваш, че не следиш отбора. Този "стил", за който говориш се практикува все по-малко, като точно в ЕКТ не сме в състояние да го прилагаме и този сезон освен срещу "Слован" не се сещам да сме играли с много подавания. Точно със Стоев отборът играе далеч по-директен футбол.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 апр 2014 08:35

Добре , че Левски е в криза, та отборчетата да живнат малко :idea: Колкото и да се напъват, никога няма да го настигнат по титли купи и калъфки, за тях калъфката, ако изобщо стигнат до нея е равна на титла в ШЛ, а в Европа стигат най-много до Щутгарт, Базел и Валенсия, защото за тях отпадането на Левски от неизвестен отбор е най-големия им успех в ЕКТ :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 апр 2014 09:05

Янис Зику написа:
valentin stefchev написа:въпреки всичко са най стойностния отбор в БГ

Въпреки всичко, ще им напълним кошарата. Ядрото на отбора ни е от България и знаят за какво играят, докато футболистите на Лудогорец са тука само заради заплатата. Марто, Бадемов и Стоянов ще са ключовите играчи в този мач и имат ли ден - всичко освен победа за нас звучи смешно.

Трябва да се радвате ако загубите с 1 или 2 гола разлика.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 28 апр 2014 09:07

damyanov1963 написа:Добре , че Левски е в криза, та отборчетата да живнат малко :idea: Колкото и да се напъват, никога няма да го настигнат по титли купи и калъфки, за тях калъфката, ако изобщо стигнат до нея е равна на титла в ШЛ, а в Европа стигат най-много до Щутгарт, Базел и Валенсия, защото за тях отпадането на Левски от неизвестен отбор е най-големия им успех в ЕКТ :idea:

Бате, левскар да говори за калъфки е леко смешно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 апр 2014 09:12

botev1921 написа:Вие тъпи ли сте, прости ли сте, малоумни ли сте тук? Какви коментари за кошници, за червени титли, за метър кожа...трябва да не си добре с главата, за да си мислиш, че някой друг освен Лудогорец ще е шампион. Да не говорим, че трябва да не си завършил гимназия, за да си го мислиш, защото 4 точки аванс с един мач по-малко си е 7 точки разлика. Това да не са ви Левски и ЦСКА да изпускат по 7 точки за 3-4 мача? Имали гостуване в Пловдив...ми те и ЦСКА имат, бре! Много омраза и яд има в шопското блато, но истината е ясна като бял ден.

Ако има феърплей Лудите могат и да гризнат дръвцето.Всичките тези коментари са заради слабата им игра.Явно треньорът им не го бива и формата на отбора върви надолу.С тази игра не могат да спечелят мача срещу нито един от първите 8 отбора.За това са тези надежди в червено за титла и така нататък.Разбира се,Гела може да приложи тактиката от 2012г. и да видим как срещу тях излиза отбор от юноши.За това аз не съм голям оптимист,че ние ще станем шампиони.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 28 апр 2014 09:18

Титлата ще си я вземат безпроблемно в Разград,но не мога да разбера "червените'' какво се надъхват,че чак титли им се привиждат.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 апр 2014 09:24

GOLEADOR написа:
botev1921 написа:Вие тъпи ли сте, прости ли сте, малоумни ли сте тук? Какви коментари за кошници, за червени титли, за метър кожа...трябва да не си добре с главата, за да си мислиш, че някой друг освен Лудогорец ще е шампион. Да не говорим, че трябва да не си завършил гимназия, за да си го мислиш, защото 4 точки аванс с един мач по-малко си е 7 точки разлика. Това да не са ви Левски и ЦСКА да изпускат по 7 точки за 3-4 мача? Имали гостуване в Пловдив...ми те и ЦСКА имат, бре! Много омраза и яд има в шопското блато, но истината е ясна като бял ден.

Ако има феърплей Лудите могат и да гризнат дръвцето.Всичките тези коментари са заради слабата им игра.Явно треньорът им не го бива и формата на отбора върви надолу.С тази игра не могат да спечелят мача срещу нито един от първите 8 отбора.За това са тези надежди в червено за титла и така нататък.Разбира се,Гела може да приложи тактиката от 2012г. и да видим как срещу тях излиза отбор от юноши.За това аз не съм голям оптимист,че ние ще станем шампиони.

Може да играят слабо, но не губят мачовете в първенството. Последната им загуба е от 7-ми декември 2013 г. Рутината си казва думата. Накрая ще завършат с 8-10 т. пред втория.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 апр 2014 09:28

Бълнувайте още 2 дни, че след мача в Разград вече няма да има за какво. А и акциите като не продадете и не знам какво ще правите.
Не че ние сме вързали, напротив, ама тази безпочвена еуфория у вас не я разбирам.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 28 апр 2014 09:33

ЛУДОГОРЕЦ е шампион само чудо трябва да стане за да изпуснат титлата.Даже ЦСКА и да бият в сряда мислите ли че ЛЕВСКИ ще играят за победа срещу ЛУДОГОРЕЦ за да направят ЦСКА шампион точно на 100 годишнината .Това е все едно да си вкараш нов ВЕЗАЛОВ :mrgreen: Та така ЛУДОГОРЕЦ имат минимум 3 точки от 2 мача в сряда или на ГЕРЕНА :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Върни се в “Лудогорец”