Ние и без Лупи ще се оправим.Той нали ни изкара лиценз човека и на това сме доволни.
Нещо да сте забравили в София и по-точно един парцал?
XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи) 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи) 2:0
cska-632 написа:Поредният бездарен мач за ЦСКА. Не ми се мисли какво ще се случи, ако Гъргоров се контузи.
Те другите отбори защото играят страшен футбол. В момента играем най-добрия футбол в цялата А група.
cska-632 написа:Поредният бездарен мач за ЦСКА. Не ми се мисли какво ще се случи, ако Гъргоров се контузи.
Поредния? Аз не помня предишния да е бездарен. Разкарай се, скапаняк!
- Red_Girl
- Контакти:
Варненците нещо пискат, гледам. Така е.. Няма я картофената нива, трябва да свикват.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Догодина изпадате, еклерчета мизерни. И без това А група не се нуждае от дърварското ви отборче, което практикува всичко друго, но не и футбол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Ма то т'ва и модерче било!

Модераторче, което нарушава всички правила - провокира, спами и обижда.
Не знам кой ги избира тия модератори ...
Не знам кой ги избира тия модератори ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Много здраво рамо от съдията получихте в този мач . В пореден мач вече ЦСКА доказва че е най грубия и подпиран отбор в България и Лудогорец ги подпират но поне техните не са такива рендета и не спират всяка атака на противника с шутове през краката и дърпане за фанелката.
Така като гледам отбора ви доста прилича на този на Левски от миналия сезон и предполагам и вие като сините ще откривате нови екзотични дистинации , просто в ЛЕ няма кой да ви остави така безнаказано да рушите играта и да влизате смело с двата крака без после съответния играч да бъде декориран в жълто или направо в червено ако вдигне малко по нависоко крачетата когато прави шпагата. Дузпата между другото беше 100% и трябваше да се комбинира с директен червен картон за вратарчето.
Така като гледам отбора ви доста прилича на този на Левски от миналия сезон и предполагам и вие като сините ще откривате нови екзотични дистинации , просто в ЛЕ няма кой да ви остави така безнаказано да рушите играта и да влизате смело с двата крака без после съответния играч да бъде декориран в жълто или направо в червено ако вдигне малко по нависоко крачетата когато прави шпагата. Дузпата между другото беше 100% и трябваше да се комбинира с директен червен картон за вратарчето.
Категорична победа на армейците!ЦСКА е с класа над Морето и тези два гола са най-малкото с което си тръгнаха от армията.Отбора се развива с всеки мача и е нормално да печели мачовете си с такава лекота.
samobotev написа:Много здраво рамо от съдията получихте в този мач . В пореден мач вече ЦСКА доказва че е най грубия и подпиран отбор в България и Лудогорец ги подпират но поне техните не са такива рендета и не спират всяка атака на противника с шутове през краката и дърпане за фанелката.
100% симулация и трябваше да се комбинира с директен жълт картон. Ти си хейти, нали отборчето на Цецоу пак служебно се класира за Европа.