Кой ще е шампион на Англия,ако...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

naskoo33
Контакти:

Re: Кой ще е шампион на Англия,ако...

Мнениеот naskoo33 » 27 апр 2014 22:30

току що проверих и май вече са го променили и първа е головата разлика
FA CUP winner and LEAGUE CUP winner qualify for the UEFA Europa League.
In the event of a points tie the following will apply:
1. Goal difference.
2. Most scored goals.
3. If two or more clubs have the same goal difference and have scored the same Number of goals they shall be deemed to occupy the same position in the table.
4. Tie-breaker (only for first place, qualification to European competitions and relegation): one or more games at a neutral vanue to settle teams league positions if they can not be determined by rules for classification.

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 27 апр 2014 23:41

Спомнете си как Юнайтед загуби титлата от Сити в последните секунди на по-миналия сезон! С голова разлика! Получените голове се вадят от вкараните.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 апр 2014 00:06

Манчестър Сити
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 28 апр 2014 00:52

Captain Stottlemeyer написа:
KOPScousers написа:Мога да ти кажа, кой няма да е шампион на Англия, и това е Ливърпул. Колкото и да ме боли да го кажа. Ако трябва да сравняваме шансовете на отборите в тройката за титлата, то те към този момент са Ман Сити с 60%, Ливърпул с 30% и накрая Челси с 10%. Ливърпул днес изпусна питомното по най-глупавия възможен начин и тепърва ще тръгва да гони дивото. Е да, ама не. Така не се става шампион в най-силното първенство в света.

Не приемай желаното за действително - понякога можеш лошо да се опариш. ;) А най-силното първенство в Европа, респективно в света е испанската Примера. Разликата между Примера и Висшата лига в класацията на УЕФА (която е единствено меродавна) е огромна. Останалото са детски мечти и мокри сънища. :lol: Не случайно половината от полуфиналистите в ЕКТ тази година са от Испания... 8-)

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients

Тия коефициенти до колкото виждам са главно за периода 2008-2012 и то на национално ниво ,а не на клубно което не виждам какво общо има националния отбор със клубните такива ама ок , хейтъро си е хейтър - нека Испанските тики-такита да са най-интересни , я ке си гледам скромната Висша Лига оти по - ме кефи от лайна като Меци и Румалдо . :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2014 01:09

Мисля, че вече се поизясниха и тука нещата. Ливърпул или Сити, Челси няма никакъв шанс, колкото и да им се иска.
Пул бие два пъти, те бият два пъти, Сити дали ще бие три пъти- най-вероятно да. ;)

Както и да го смятаме, Челси няма шанс за титлата!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 апр 2014 10:06

Ливърпул загубиха най-важният си финал за последните повече от 20 години. Вече не всичко зависи от тях.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 апр 2014 10:20

ЕМИЛ написа:Много ще се радвам ако Пуул не станат шампиони .

Типичния Левскар ! мрази всичко в червено!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2014 10:42

naskoo33 написа:току що проверих и май вече са го променили и първа е головата разлика
FA CUP winner and LEAGUE CUP winner qualify for the UEFA Europa League.
In the event of a points tie the following will apply:
1. Goal difference.
2. Most scored goals.
3. If two or more clubs have the same goal difference and have scored the same Number of goals they shall be deemed to occupy the same position in the table.
4. Tie-breaker (only for first place, qualification to European competitions and relegation): one or more games at a neutral vanue to settle teams league positions if they can not be determined by rules for classification.

В интерес на истината, преди години в долните нива се гледаха повечето вкарани голове, като целта беше отборите да играят по-нападателно. Това правило важеше 3-4 години и след това го махнаха. За съжаление на някои отбори, които изпаднаха заради него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 28 апр 2014 11:20

KOPScousers написа:Мога да ти кажа, кой няма да е шампион на Англия, и това е Ливърпул. Колкото и да ме боли да го кажа. Ако трябва да сравняваме шансовете на отборите в тройката за титлата, то те към този момент са Ман Сити с 60%, Ливърпул с 30% и накрая Челси с 10%. Ливърпул днес изпусна питомното по най-глупавия възможен начин и тепърва ще тръгва да гони дивото. Е да, ама не. Така не се става шампион в най-силното първенство в света.

Не приемай желаното за действително - понякога можеш лошо да се опариш. ;) А най-силното първенство в Европа, респективно в света е испанската Примера. Разликата между Примера и Висшата лига в класацията на УЕФА (която е единствено меродавна) е огромна. Останалото са детски мечти и мокри сънища. :lol: Не случайно половината от полуфиналистите в ЕКТ тази година са от Испания... 8-)

===================================================

Нещо май преиграваш. Ако оставим настрана всички бивши и сегашни успехи на отборите от двете първенства - испанското и английското, можеш ли да заложиш преди първия кръг на първенствата на Англия и Испания - колко отбора МОГАТ да станат шампион? Според мен, английското първенство е по-силно защото най малко пет отбора имат реалните качества да станат шампиони: двата Манчестера, Ливърпул, Арсенал, Тотнъм. За Испания е почти ясно - Реал и Барселона, а от тази година и Атлетико Мадрид.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 апр 2014 11:27

Gary Shaw написа:

Тия коефициенти до колкото виждам са главно за периода 2008-2012 и то на национално ниво ,а не на клубно което не виждам какво общо има националния отбор със клубните такива ама ок , хейтъро си е хейтър - нека Испанските тики-такита да са най-интересни , я ке си гледам скромната Висша Лига оти по - ме кефи от лайна като Меци и Румалдо . :lol:

Хейтъро си е хейтър, а тъпото си е тъпо!... :lol: Ако имаше поне малко мозък в главата си би се постарал да разгледаш цялата статия. Тя се отнася както за националните отбори, така и за клубните. Последната ранглиста за клубните отбори е от 24 април, 2014, защото се обновява след всеки кръг от ЕКТ, ама това кой да ти го каже!?... :lol:
П.П. За протокола: Аз не гледам мачове от Примера (по чисто технически причини). Гледам Бундеслигата, Висшата лига и чат-пат някой мач от Серия "А" или Лига 1. Фен съм на германския футбол, но не мога да кажа на бялото - черно. Примера е най-силното първенство в света (засега). :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”