HEATSEEKER написа:Бургаски , и вие във Варна се пригответе,много ще плачете още...
Аз съм готов!И на големи победи съм бил там,и на малки и на равни и на загуби!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HEATSEEKER написа:Бургаски , и вие във Варна се пригответе,много ще плачете още...
Venko123 написа:Ходи се гръмни някъде пудел.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
HEATSEEKER написа:memnto написа:Е и вас няма да ви има в Европа, ама па кво ни боли х*я за вас.
Акционерче, не разбираш ли че ставате жалкари като геренските ви събратя.
W84me написа:Ами ти с това доказваш, че дузпа имаВиж къде е ръката на Мболи на първата снимка и спри да гледаш футбол.
Лягай да спиш хомо-сектан
Кировец написа:Мъпета обади, че това щяло да бъде последната победа на ЦСКА срещу негов отбор![]()
![]()
Още не е стъпил официално в Подуене и вече има симптоми на евроидиотизъм
HEATSEEKER написа:Вие вече сте наравно с тях, това е най-голямата ви загуба, защото сте еднакви...купи ли акции,че чета много от вашите недоволстват, че ужким сте милиони фенове, а и 1 000 000 лева не сте събрали...отивай да си купуваш
HEATSEEKER написа:гражданин от село написа:HEATSEEKER написа:Вие вече сте наравно с тях, това е най-голямата ви загуба, защото сте еднакви...купи ли акции,че чета много от вашите недоволстват, че ужким сте милиони фенове, а и 1 000 000 лева не сте събрали...отивай да си купуваш
Ти за нашите акции не се притеснявай!По-добре помисли къде ще сте вие като се споминат и тимаджийските мутри.
И без тимаджийските мутри , ще се оправим.Идва лятото акционери, тогава ще видите Лупи, как ще ви го налупи.
Само малко търпение....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта