Кой ще е шампион на Англия,ако...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще е шампион на Англия,ако...
Много ще се радвам ако Пуул не станат шампиони .
Ливърпул губи от Палас,Евертън бие Сити и Челси взима титлата.Челси най-много заслужава титлата с оглед преките двубой м/у топ отборите като тук включвам освен тези дето се борят за титлата и Арсенал,Евертън и Юнайтед.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Ще бъде шампион онзи, който най-силно иска да я спечели. Аз лично искам да е Ливърпул, но не е важно какво искаш, а какво ще стане. Даже си мисля, че днешната загуба може да помогне, защото ще свали напрежението при Ливърпул и топката е в Ман. Сити. Все си мисля, че всичко ще се реши в последния кръг.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Captain Stottlemeyer
KOPScousers написа:Мога да ти кажа, кой няма да е шампион на Англия, и това е Ливърпул. Колкото и да ме боли да го кажа. Ако трябва да сравняваме шансовете на отборите в тройката за титлата, то те към този момент са Ман Сити с 60%, Ливърпул с 30% и накрая Челси с 10%. Ливърпул днес изпусна питомното по най-глупавия възможен начин и тепърва ще тръгва да гони дивото. Е да, ама не. Така не се става шампион в най-силното първенство в света.
Не приемай желаното за действително - понякога можеш лошо да се опариш.

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Шампион ще бъде този който е вкарал повече голове.В Англия винаги това е първото което се гледа при равен брой точки
Само една поправка... Евертън и Ливърпул никога не са били врагове.
Някой е проклел Ливърпул да не стане шампиони и е успял, както проклетията при Бенфика да не спечелят европейски трофей 100 години...Щом и сега не успяха Ливърпул и им се изплъзна така титлата от ръцете, не знам след колко време могат да са толкова близо...така че според мен титлата ще отиде при Манчестър Сити, а ако и те се издънят, може да отиде и при противният циганин Моуриньо...
Последна промяна от bez-nick на 27 апр 2014 22:31, променено общо 1 път.
naskoo33 написа:Шампион ще бъде този който е вкарал повече голове.В Англия винаги това е първото което се гледа при равен брой точки
Искаш да кажеш головата разлика, тъй като отборът който вкара най-много голoвe e Ливърпул...но голавата им разлика е по-лоша от тази на Манчестър Сити, аз също исках Ливърпул да стане шампион, но днес те просто загуха титлата, Манчестър Сити са много класен отбор и ще изорат терена, но ще бият Евертън и след това и следващите си две домакинства срещу непретенциозни отбори...Успокоенито за всички фенове на Ливърпул може да дойде от това, че наистина Ливърпул направи един много добър сезон, но наистина е много трудно, за който и да е отбор да спечели 14 мача поред в такова равностойно първенство като ВЛ, но бъдещето изглежда оптимистично под ръководството на Роджърс, аз съм сигурен, че следващият сезон Ливърпул ще е още по-добър отбор и ще се бори за повече от един трофей!За тази титла точно през този сезон, Ливърпул се нуждаеше от много късмет именно в края му и след тези 11 поредни победи, днес просто топката не трябваше да влиза във вратата на Ливърпул, ако щеше да изпускат дузпи и да счупят гредата, а Ливърпул ако вкара, да го направи случайно, просто се нуждаеха и от един голям късмет точно в този мач, не се получи, просто явно не е била годината на Ливърпул както всички вярвахме и мислихме!
Последна промяна от bez-nick на 27 апр 2014 22:30, променено общо 3 пъти.
bez-nick написа:naskoo33 написа:Шампион ще бъде този който е вкарал повече голове.В Англия винаги това е първото което се гледа при равен брой точки
Искаш да кажеш головата разлика, тъй като отборът който вкара най-много голowe e Ливърпул...но голавата им разлика е по-лоша от тази на Манчестър Сити, аз също исках Ливърпул да стане шампион, но днес те просто загуха титлата, Манчестър Сити са много класен отбор и ще изорат терена, но ще бият Евертън и след това и следващите си две домакинства срещу непретенциозни отбори...
не е головата разлика , а вкараните голове .това си е едно от английските си правила. така е било винаги в Англия
naskoo33 написа:bez-nick написа:naskoo33 написа:Шампион ще бъде този който е вкарал повече голове.В Англия винаги това е първото което се гледа при равен брой точки
Искаш да кажеш головата разлика, тъй като отборът който вкара най-много голowe e Ливърпул...но голавата им разлика е по-лоша от тази на Манчестър Сити, аз също исках Ливърпул да стане шампион, но днес те просто загуха титлата, Манчестър Сити са много класен отбор и ще изорат терена, но ще бият Евертън и след това и следващите си две домакинства срещу непретенциозни отбори...
не е головата разлика , а вкараните голове .това си е едно от английските си правила. така е било винаги в Англия
В голяма грешка си, вадят се отбелязаните и допуснати голове и се смята разликата, това се гледа, не знам къде си го прочел това, но не е вярно, допуснатите голове няма как да останат без значение, никъде го няма това, в който да е турнир....