Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 21:22

hristov25 написа:С такъв футбол и тактика се печелят мачове. Да на феновете им се иска да има голове, но ако си фен на единия отбор и знаеш, че другия е по-добър нима няма да избереш такава тактика. Всъщност проблема е на отбора, който атакува, защото или имаш някой гений, който да премине през цялата защита или губиш. За съжаление големите нападатели, които можеха да преминат през цялата защита липсват. Макар, че има и друг начин да върнеш отбора назад нещо като два автобуса един срещу друг и останалото се оставя на контраатаки. Проблема е, че отбора умеещ едната тактика, не умее другата и от там губят тези, които играят нападателния футбол. Всъщност най-добрата тактика е онази, която ти носи успех и резултат.

Само , че такава тактика отблъсква зрителя който не е фен на нито един от двата отбора ;) И със сигурност няма да стане фен на този отбор с играта като Челси и после се чудят защо някои стадиони са празни !
Да не се чудят !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 21:24

niki rusev написа:
iliyan написа:
niki rusev написа:МНОГО.......Истината е, че футболът е игра на голове....В определението на играта футбол пише, че печели този отбор, който вкара повече от противника....не пише да владееш топката повече, да си подаваш повече на 2 метра или по ширина, да атакуваш повече или да се оплакваш повече, нито че като не си ставал шампион от 25 години да ти направят шпалир. Разликата между двата отбора се казва Жозе, по фамилия Моуриньо - човек, който и с Витоша Бистрица ще стигне до полуфинал на Шампионската лига...защо не отчитате, че всички играчи на Челси играха над максимума си - Демба Ба, Шурле, Микел, Лампард, Матич, а Калас, да не говорим за брилянтния Иванович.........докато най-доброто нападение в Лигата не знаеха какво да я правят !!?! Как да биеш като актива ти са 5 сватбарски на Джерард извън наказателното....

Кога се регистрира , та взе и от футбол да разбираш а ?! Още има жълта по задника , но вече разбираш !!!

НЕ Разбрах, кой отстъпвал Винаги...........Заради такива разбирачи като тебе го написах, приятелю ilyan, колкото по-бързо го осмислиш - по-щастлив футбол ще гледаш.......иначе и аз като теб гледах "правилен" футбол, пък ни биеха като тъпани.........

Вземи свали сините очила.Може и да прогледнеш :P :P :P
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

niki rusev
Контакти:

Мнениеот niki rusev » 27 апр 2014 21:26

Да ти е честита 25тата година .....без шампионска титла :) ама с правилен футбол. Никога няма да се разхождаш сам ! :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 21:31

drogba_best написа:
iliyan написа:
drogba_best написа:
iliyan написа:И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!

Истински футбол ???? Чакай малко аз до колкото знам целкта на играта е да победиш другия, така че какво е за теб истински футбол ??? безкрайни подавания и само тичане ??? еми извинявай много ако това беше истински футбол нямаше от 4-5 години калъфари само да реват че техния отбор на може да вкара на някой който добре се защитава, айде моля ви се стегенте се... кой и къде каза че това е истински футбол ???...разбирачи много...ама само по форумите ... на терена калъфари , в живота мишки!!!

ти пък откъде изпълзя :lol: :lol: :lol: ти играл ли си футбол през живота или само си гледал по тв-то а ;)

Много злоба много нещо, футбол достатъчно съм гледал, на живо на тв и достатъчно съм играл , за да знам по коментарите какъв нещастен смазан от живота мишок си , за да идваш тука да се правиш на "Интернет Рамбо - футболен разбирач" всяка седмица, така че айде ходи си гледай работата и лягай да спиш, че утре работата като ватман или продавач на обувки те чака!

[offtopic]Айде бе отворко ! Дребен форумен плъх ! Ела да видя колко струваш ! Жалък смешник който дори името не смее да напише да не вземе някой да го познае колко е жалък !!![/offtopic]
Последна промяна от iliyan на 27 апр 2014 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 27 апр 2014 21:32

iliyan написа:
drogba_best написа:
iliyan написа:
drogba_best написа:
iliyan написа:И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!

Истински футбол ???? Чакай малко аз до колкото знам целкта на играта е да победиш другия, така че какво е за теб истински футбол ??? безкрайни подавания и само тичане ??? еми извинявай много ако това беше истински футбол нямаше от 4-5 години калъфари само да реват че техния отбор на може да вкара на някой който добре се защитава, айде моля ви се стегенте се... кой и къде каза че това е истински футбол ???...разбирачи много...ама само по форумите ... на терена калъфари , в живота мишки!!!

ти пък откъде изпълзя :lol: :lol: :lol: ти играл ли си футбол през живота или само си гледал по тв-то а ;)

Много злоба много нещо, футбол достатъчно съм гледал, на живо на тв и достатъчно съм играл , за да знам по коментарите какъв нещастен смазан от живота мишок си , за да идваш тука да се правиш на "Интернет Рамбо - футболен разбирач" всяка седмица, така че айде ходи си гледай работата и лягай да спиш, че утре работата като ватман или продавач на обувки те чака!

Айде бе отворко ! Дребен форумен плъх ! Ела да видя колко струваш ! Жалък смешник който дори името не смее да напише да не вземе някой да го познае колко е жалък !!!

хахахахахахахахахахахахаха май някой се засегна :Д

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 21:35

drogba_best написа:хахахахахахахахахахахахаха май някой се засегна :Д

[offtopic]Бъзльо !!! И ти ли се като онези смешници от Разград а ?! Мишок ![/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 21:49

drogba_best написа:
iliyan написа:

[offtopic]Бъзльо !!! И ти ли се като онези смешници от Разград а ?! Мишок ![/offtopic]

Айде не се ядосвай след около 25 години пак ще имате шанс за титлата :Д са иди пий една мастика и лягай вече :Д

[offtopic]Да не съм селендур като теб за да пия мастика , сельо !!! И между другото още нищо не е свършило , а твоите любимци този сезон ще останат с калъфките и тази пирова победа ![/offtopic]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 27 апр 2014 21:54

Много ми е кеф когато някой моралист започне да бълва за ''правилният футбол'' и ''неправилният'' спуквам се от смях :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

аз съм на максимата правилният е тоя с който печелиш щото и Байерн играят красиво уж пък Реал ги би онзи ден :lol:
Мога да се басирам ,че повече хора биха искали победа с 1:0 или 2:0 пред 5:3 или 3:2 .
Зрелището е само когато твоя отбор не играе тогава може и да се кефиш и на 5:5 ,ама когато гледаш любимио си отбор важна е победата в крайна сметка .
Ливърпул като цял сезон им дават дузпи това е много феърплейско !
Ръката на Шкъртел срещу Сити ? Забрави се вече !

Ливърпул много им порасна работата тука от 1 месец , май забравиха че бяха 7-ми до преди 12 месеца и със Стърлинг - Пърлинг не се става шампион .

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 27 апр 2014 21:58

iliyan написа:
drogba_best написа:
iliyan написа:

Айде не се ядосвай след около 25 години пак ще имате шанс за титлата :Д са иди пий една мастика и лягай вече :Д

[offtopic]Да не съм селендур като теб за да пия мастика , сельо !!! И между другото още нищо не е свършило , а твоите любимци този сезон ще останат с калъфките и тази пирова победа ![/offtopic]

:Д съжалявам само че другите от форум четат това, но ко да се прави - "Можеш да изкараш човека от селото, но не и да изкараш селото от човека" чао от мен за днес и лека, чакaме Атлетико!!!
KTBFFH!!!

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 27 апр 2014 22:04

Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш. Спортът е за носене на емоции, като на всички ни сe иска положителните да съпътстват нашия любим отбор. Това става с печелене, а не с игране на определен тип футбол. Все в устата са ви този "антифутбол" и този "автобус". Какво значи "антифутбол"? Футболът е една игра с правила и отборите, които се възползват от своите силни качества, като спазват правилата. Едните могат да си подават добре топката продължително, други могат да се движат без топка и са тактически грамотни, трети пък разчитат на силов футбол и т.н. и т.н.... Всичкото това многообразие от тактики и възможности за стилове на игра правят този спорт толкова интересен. И всеки се възползва от своите силни страни и съответно слабите на противника. Тук идва на ход гения на футболистите и гения на тези с най-голяма роля във футбола - мениджърите. Колкото и да го плюете, каквото и да говорите - Моу е специален и най-добрият треньор за 21 век. Успехите му го подкрепят - а те са най-важното за човек в дадена област. Красотата е субективно нещо, толкова е тъпо и просто за разбиране. Както на един му харесват блондинки със сини очи, на друг му харесват брюнетки със зелени примерно. Така на един му харесва тики-така, на друг контраатака, на трети защита, на осми смесица от тези или други неща и така... На тази победа се кефих 5 пъти повече от онази с 6:0 срещу Арсенал. Най-голямата радост е да видиш, че отборът ти е добър, а ние наистина сме страшно добри в защита. Да гледаш как другите се мъчат и става все по-голяма трудност дори и да създават положения е огромно блаженство (Ливърпул днес имаха ли положения?). Да гледам как пред мен се разкрива един тактически гений. Да гледам как момчетата се раздават и правят всичко, за да постигнат победата, е уникално. Това наричам аз радост. А вие продължавайте да се радвате на "красивия" си футбол...

Върни се в “Футбол - Свят”