iliyan написа:Бащата на Гигс: Райън е долен лъжец, не става за Юнайтед
Без коментар !
...изригна пред в-к "Сън", който е най-уважаваният и компетентен вестник в Англия, също като "Шок" и "Уикенд" у нас

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Без коментар !
Без коментар !
badboy95 написа:iliyan написа:Бащата на Гигс: Райън е долен лъжец, не става за Юнайтед
Без коментар !
Наистина без коментар, сигурно Гигс му е спрял "издръжката", та сега реве по медиите. Той като е такъв мъж, какво се е разциврил като евтина *****? Пълни глупости са това, опитват се да провалят настроението на отбора, но то е отново налице.
iliyan написа:Човека е казал какво мисли за сина си ! Щом така мислят роднините му какво остава за вас![]()
![]()
Без коментар !
Eminem написа:iliyan написа:Бащата на Гигс: Райън е долен лъжец, не става за Юнайтед
Без коментар !
Прав е човека. Какво същество трябва да си, за да спиш 8 години с жената на брат си и да й направиш бебе ?
Кашчей написа:Eminem написа:iliyan написа:Бащата на Гигс: Райън е долен лъжец, не става за Юнайтед
Без коментар !
Прав е човека. Какво същество трябва да си, за да спиш 8 години с жената на брат си и да й направиш бебе ?
Ако са спали как ще и направи бебе?
Въобще много ме кефят такива интервюта.. особено с "изригването"
Eminem написа:Кашчей написа:Eminem написа:iliyan написа:Бащата на Гигс: Райън е долен лъжец, не става за Юнайтед
Без коментар !
Ако са спали как ще и направи бебе?
Въобще много ме кефят такива интервюта.. особено с "изригването"
Някой път, за да си на контра, пишеш неадекватни коментари. Много добре знаеш какво имам предвид под "спиш".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта