Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lakokara4a
- Контакти:
Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
Най- добрия футбол е печелившия футбол. В тоя ред на мисли, ако моя отбор играе печелившо ще съм предоволен. Най- лесния отговор, ойто съм давал. Неслучайно " специалистите" на всички български отбори казват, че биха предпочели грозна победа. И съм сигурен, че ако отбора ппечели нито един фен, включително и автора на темата няма да протестира!!!
Почвате да ставате смешни с тоя антифутбол.
Какво лошо има даден отбор да се защитава 90 минути и накрая да спечели?
Това си е стил на игра и още повече в закучени и трудни мачове често е печеливш.
Що да не се използва?
Какво лошо има даден отбор да се защитава 90 минути и накрая да спечели?
Това си е стил на игра и още повече в закучени и трудни мачове често е печеливш.
Що да не се използва?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
iliyan написа:Tommi написа:Да. Важното е играта да бъде ефикасна.
Ми тогава да спрем да гледаме футбол и да гледаме само резултати а
Аз все по-често го практикувам това.
В много случаи, като видиш резултата ти става ясно всичко. Не може да те бият с 2-3-4-5 гола и после да се изтъпанчиш и да кажеш, че си играл хубав футбол.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- drogba_best
- Контакти:
Не спряхте хейта и тва е :Д имаше време когато Челси макчкаше с игра и редовно страдаше от лош късмет и съдийски тесли, тогава всички говореха какви ли не глупости, сега( от 2-3 години) отбора се опитва да играе по-ефективно и доста често успява и пак никой не зачита класата на отбора..., когато си просто един ПРОСТ хейтър, няма какво да стане за да спреш да изливаш злобата си... иначе Tabacco е абсолутно прав, това не е някакъв анти-футбол, а просто тактика, пул се скъсаха да тичат подават и какво от това, това което прави Моу е ефективен футбол, който просто изисква класа и добри тактически познания на моменти и малко късмет, спокой този стил никога няма да стане популярен защото изисква нещо повече от тики - така и това си е да разбираш играта футбол това е, пък кой с какво оправдава загубата на отбора си е негова работа него просто го е яд, или не разбира от футбол защото, ако си мислите, че някой друг отбор може да отида сега на Етихад , Анфилд и Калдерон без да допусне гол или дори загуба дълбоко се лъжете!
Lakokara4a написа:Най- добрия футбол е печелившия футбол. В тоя ред на мисли, ако моя отбор играе печелившо ще съм предоволен. Най- лесния отговор, ойто съм давал. Неслучайно " специалистите" на всички български отбори казват, че биха предпочели грозна победа. И съм сигурен, че ако отбора ппечели нито един фен, включително и автора на темата няма да протестира!!!
Още един факт!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Всички отбори не могат да заиграят като Челси по ред причини. А ако на някой от Ливърпул не му харесва резултатът от днешния мач, това си е изцяло негов проблем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Как? С резервите срещу първия в Англия ли? 40-ет годишният Шварцер, дебютиращият като титуляр Калас, резервата Коул, Иванович и Лампард, които са наказани срещу Атлетико? Фактически нетитулярите Сала, Ба, Микел и Шурле? СОРИ! Чест прави на Торес, че пощади Анфийлд!
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
Айнщайн
Айнщайн
sandi74 написа:Всеки треньор избира тактиката и играчите спрямо противника.Всичко останало е щракане и обиране на праха от клетите клавиатурки от абсолютно доказани лаици за които футболчето е изключително странно и абсолютно непознато хайванче.Факт.
Факт, всяка седмица ги удря челно по челото това странно и екзотично животинче футбола, и лаиците така и не започнаха да чуват петела и да му хващат спатиите. Явно се оказва непосилно за тях, но добре, че на линия са маестро Санди и Уреца, които да въвеждат малко светлина в тази явно тъмна и непозната за доста хора в този форум материйка футболчето. Фактец.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Много повече бих се радвал ако Байерн играе автобус и на убийствени контри, отколкото чики рикито на песоглавеца. Цяла нощ не можех да спя от радост, когато Интер, а след това и Челси отстраниха Барселона с подобна тактика. Самият факт, че тази тактика победи на два пъти на финала директния футбол на Байерн говори, че в нея има много хляб и би било много добре ако именно с нея Байерн си "разшири потенциала" вместо с чики рикито. Както казаха някои разумни люде по-горе
тактиката в крайна сметка трябва да е съобразена с противника.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
Има един тънък момент,че не всеки може да играе така
Моу и Челси са за големите мачове.Бил наредил два автобуса,ами да наредят и те да ама не могат.С/у ПСЖ трябваше да напад и нападаха и си биха.Просто си е гений Моу.Не чух и прочетох някъде да се оплаква,че Челси ще играе със Шварцер до края,че има контузени играчи.Просто излиза и си взима това което му трябва.Неможе да тиктакаме по 700 паса и накрая калъфките.Иначе нека си спечелят Ливърпул титлата имат си шанс,защото следващата година ще е ад.По силен Челси,Ман.Юн няма да е това което е сега,Арсенал,Ман сити.За Челси остава ШЛ