ЦСКА - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - Черно море
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a9AoU5IDoDw&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]
tralantino написа:samobotev написа:Мача е равен освен ако съдията не реши друго. Срещат се два от най дефанзивните отбори в България като поне според мен Черно море разцъква малко по добре и смислено топката и ако имаха съдийския комфорт на червените щяха да са в тройката вместо тях. Под съдийски комфорт имам предвид спестявани по 5-6 жълти картона на мач , свирене на обратни фалове ,а при нужда отмяна на голове и вдигане на измислени засади щом противников играч се откъсне сам срещу вратаря.
Общо взето заедно с Лудогорец червените са най подпирани в момента, като ще е хубаво моряците да се пазят от провокации и по често да протестират срещу решенията на съдията защото гарантирано Тройчо ще реве при всеки тъч отсъден в полза на Черно Море да не говорим ако съдията ви даде корнер или фал на трийсетина метра от тяхната врата. Тогава вече разправията и двуминутните пцувни са гарантирани, а стената ще е на не повече от 5 метра от топката.
Как ще са дефанзивни ЦСКА? Най-малкото им виж головата разлика.. Иначе честито за победата им, а ние толкова можем толкова играем. Не е нито от съдята, нито от терена нито от вятъра ..![]()
![]()
Тра-ла-ла!!! Значи ти си гледал някой друг мач! То не бяха засади,то не бяха груби фаулове,...а дузпа нямаше според теб,така ли?
Явно си някой скрит плебей,мен поне всички ме знаят кой съм.Така,зад аватара е много лесно...Със здраве!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:tralantino написа:samobotev написа:Мача е равен освен ако съдията не реши друго. Срещат се два от най дефанзивните отбори в България като поне според мен Черно море разцъква малко по добре и смислено топката и ако имаха съдийския комфорт на червените щяха да са в тройката вместо тях. Под съдийски комфорт имам предвид спестявани по 5-6 жълти картона на мач , свирене на обратни фалове ,а при нужда отмяна на голове и вдигане на измислени засади щом противников играч се откъсне сам срещу вратаря.
Общо взето заедно с Лудогорец червените са най подпирани в момента, като ще е хубаво моряците да се пазят от провокации и по често да протестират срещу решенията на съдията защото гарантирано Тройчо ще реве при всеки тъч отсъден в полза на Черно Море да не говорим ако съдията ви даде корнер или фал на трийсетина метра от тяхната врата. Тогава вече разправията и двуминутните пцувни са гарантирани, а стената ще е на не повече от 5 метра от топката.
Как ще са дефанзивни ЦСКА? Най-малкото им виж головата разлика.. Иначе честито за победата им, а ние толкова можем толкова играем. Не е нито от съдята, нито от терена нито от вятъра ..![]()
![]()
Тра-ла-ла!!! Значи ти си гледал някой друг мач! То не бяха засади,то не бяха груби фаулове,...а дузпа нямаше според теб,така ли?
Явно си някой скрит плебей,мен поне всички ме знаят кой съм.Така,зад аватара е много лесно...Със здраве!
+1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
След като за мача в София с ЦСКА назначиха 5 съдии от София,Черно море трябваше да откаже да играе в този цирк. Или ще се играе феърплей в България или софиянци да си играят сами по между си.Просто всички отбори трябва да отказват да играят мач срещу софийски отбори,ако съдиите също са от София!
Някога на мач на Ч.море да е свирил варненски съдия за първенство!? /изкл.мач със Спартак Вн/
Някога на мач на Ч.море да е свирил варненски съдия за първенство!? /изкл.мач със Спартак Вн/
-
- Контакти:
Отдавна не бях гледал такъв мач!ПОЗОРЕН за футбола в България!!!
1.Нарушения: 25:12 за домакинския отбор,играеше се АНТИФУТБОЛ.Един отбор дървосекачи излязъл да кюска и осакатява пред благосклонния поглед на СОФИЙСКИЯ арбитър!Дърпанета за фланелките,събаряния в стил КЕЧ и СВОБОДНА БОРБА не се коментират изобщо,опита за осакатяване на паланков беше по учебник 2 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА НАКУП!Ролята на съдията ПОДЛОГА на комунистите се допълни и от чистата дузпа,която не даде.Впрочем и тя си беше в пакет с ЧК на вратаря....
2.Теренът - картофена нива.Топката подскачаше на по 20-30 см. от безобразните бануни на терена и логично при КЕЧЪТ,който се пусна като игра отборът-домакин съставен от кечисти,борци,каратисти....всичко друго,но не и футболисти да победи.
Колкото и да мИчтаят там у село Плоски,обаче шампиона е Лудогорец!ЯСНО ЛИ Е?ШАМПИОНА НЯМА ДА Е АКЦИОНЕРНАТА ПИРАМИДА!
1.Нарушения: 25:12 за домакинския отбор,играеше се АНТИФУТБОЛ.Един отбор дървосекачи излязъл да кюска и осакатява пред благосклонния поглед на СОФИЙСКИЯ арбитър!Дърпанета за фланелките,събаряния в стил КЕЧ и СВОБОДНА БОРБА не се коментират изобщо,опита за осакатяване на паланков беше по учебник 2 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА НАКУП!Ролята на съдията ПОДЛОГА на комунистите се допълни и от чистата дузпа,която не даде.Впрочем и тя си беше в пакет с ЧК на вратаря....
2.Теренът - картофена нива.Топката подскачаше на по 20-30 см. от безобразните бануни на терена и логично при КЕЧЪТ,който се пусна като игра отборът-домакин съставен от кечисти,борци,каратисти....всичко друго,но не и футболисти да победи.
Колкото и да мИчтаят там у село Плоски,обаче шампиона е Лудогорец!ЯСНО ЛИ Е?ШАМПИОНА НЯМА ДА Е АКЦИОНЕРНАТА ПИРАМИДА!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Искам да кажа и,че ЦСКА е най-антифутболния отбор в седмицата.Левски са слаби,Локо Пд са ръгачи....но в никакъв случай не играят...ТОВА,което предлага четирибуквието.КЕЧ подплатен с рефери поръчкови и подходящ терен-нива за прилагане на къчовете и хватките.Прибавяме и незаконния лиценз на този отбор и дълговете.Чудя се,какво още чака комунистическия тумор БСФС начело с Перуката да приложи ЗАКОНИТЕ и да изрита този отбор към В групите,там където трябва да бъде и където му е мястото още от 1948 г.,защото НИКОГА не се е класирал в А група!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Ти недей бъди много ербап,защото след ВСЕКИ факс по ваш адрес ви вземат лиценза....ПРЕСТЪПНО ВЗЕТ,ДОКАЗАНО!Без съдиите сте кръгла нула.
Какви съдии бе, вижте се, че днес нищо не играхте, нито едно положение не създадохте. Цял мач не ни затруднихте, а нашите дори не си и дадоха зор.
За смешните ви претенции - абсолютна симулация:

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Убедителна победа на по-добрият отбор в мача, този на ЦСКА!
Преди мача ви предупредих че има голяма вероятност съдиите да им ударят едно здраво рамо на чорбарите. Ние съвсем скоро играхме срещу тях и много добре знам за какво става въпрос, мога смело да кажа че вас даже ви рязоха повече и от нас. Дузпата е безпорна и трябваше да има червен картон за вратарчето им, да не говорим че преди първия им гол имаше два фала за Черно Море в рамките на минута които съдията не даде и остави играта да продължи. Като прибавим и дузината спестени картона които ако беше показал червените щяха да завършат мача с 9 човека. Общо взето жалка работа но е така в почти всеки мач на чорбата.
-
- Контакти:
Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на ЦСКА