Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как ще се отразят на Русия санкциите?
Русия,таз земя велика по шир,по брой,по сила, тя с небето има си прилика и само с руската душа.На кой му пука за Евро съюза и за измекярите членуващи в него?
...ако бях путин щях да разцелувам автора на темата - какой дорогой мальчик ... но пък от друга страна ако бях путин щях да съм наясно , че автора просто си върши работата , за която му се плаща ....
.... наистина Русия е вече друга ...страхотна ... ако бях автора на темата щях да продам всичко каквото имам и да замина за там .... възможно най бързо ... давай авторе ..не чакай много ..Русия те зове ... ти си истински патриот ...истински руски патриот ... дорогой мой ...
.... наистина Русия е вече друга ...страхотна ... ако бях автора на темата щях да продам всичко каквото имам и да замина за там .... възможно най бързо ... давай авторе ..не чакай много ..Русия те зове ... ти си истински патриот ...истински руски патриот ... дорогой мой ...
Рецесия.
П.С.
Статията е малоумна, както и темата.Това доскоро беше спортен форум мисля
П.С.
Статията е малоумна, както и темата.Това доскоро беше спортен форум мисля

Последна промяна от BS1913 на 27 апр 2014 15:01, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
BS1913 написа:Рецесия.
Колко време?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Евтина пропаганда, копи и пейст от тук оттам и ето ти една мнооого дълга статия, която на пръв прочит звучи много умно! Но абсолютно по същия начин някой плтен от другата страна за 10-тина минути може да напише същата статия с обратен знак - изброявайки само свръхлошите и пагубни последизи за "залязващата" Русия. А в крайна сметка истината е, че никой нищо не знае, а само гадае!
"Статията е малоумна, както и темата.Това доскоро беше спортен форум мисля" - ПОДКРЕПЯМ!
"Статията е малоумна, както и темата.Това доскоро беше спортен форум мисля" - ПОДКРЕПЯМ!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Ще им намалеят спестяванията (вече им намаляха), ще се обезцени валутата им (вече се обезцени)... Ще си говорим, контрапротестиращи 

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Както един колега по-горе е казал Русия ще си го премести от единия крачол в другия!!!!!!!!
Да му мисли ЕС че ако Русия врътне крана на газта лошо Седларов лошо!!!!!!!!!
Да му мисли ЕС че ако Русия врътне крана на газта лошо Седларов лошо!!!!!!!!!
Не е само Русия,това се отнася и за всички държави от БРИКС+Китай,Казахстан,Беларус и т.н,така че в следващите години очаквайте големи промени в света касаещи монетарната система,МВФ и т.н неща свързани с финансите и парите
просто и ясно

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]