Локомотив Сф-Нефтохимик ,26.04,17.00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
rere

Re: Локомотив Сф-Нефтохимик ,26.04,17.00ч

Мнениеот rere » 26 апр 2014 22:49

Хубава победа , малка радост след съдийските гаври в последните две домакинства .

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 27 апр 2014 09:12

Bourgas написа:
миле гърбавия написа:
Bourgas написа:Неочаквана победа за софийското Локо.

Айде без селски парчета!

Айде! Шапката, чантата, гащите и бягай при знаеш кого.

Аз ти казвам, че си селски тарикат ти пак не вярваш...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 апр 2014 10:43

Какъв тарикат може да е този абсолютен и завършен олигофрен ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2014 12:21

Гърбавия кондуктор и заблуденото конче с капаци са ми любимците в този форум и им желая да останат ку*ви на Гигов до живот. Харесват си ролята. А относно мача, поне на точен направих малко лев.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 27 апр 2014 13:12

Bourgas написа:... А относно мача, поне на точен направих малко лев.

Еее ама все след мачовете казвате,никога преди :mrgreen:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 апр 2014 14:07

hd29 написа:
Bourgas написа:... А относно мача, поне на точен направих малко лев.

Еее ама все след мачовете казвате,никога преди :mrgreen:

остави го, човека не е добре ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2014 22:26

Bourgas написа:
IBUU написа:

що бе?
няма ли 20 хилки в съблекалнята на Нефтохимик?

20 хилки може да има, но можеш да питаш от кого са. Предполагам обаче ти си запознат най-добре, вземи да ни разясниш.
По темата за мача, ще пробвам с една моя си прогноза, залагам на 3:0. Нефтохимик имат единствен мач, в който ще се напрегнат и той е на 30 април. В другите ще направят всичко против Черноморец.

от Bourgas на 26 Апр 2014 16:39
Ако това не е преди мача, не знам кое е след?
Не съм добре, верно е, за да споделям такива неща тук. Приятна вечер, момчета заблудени и невиждащи.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 27 апр 2014 23:47

Bourgas написа:
Bourgas написа:
IBUU написа:

що бе?
няма ли 20 хилки в съблекалнята на Нефтохимик?

20 хилки може да има, но можеш да питаш от кого са. Предполагам обаче ти си запознат най-добре, вземи да ни разясниш.
По темата за мача, ще пробвам с една моя си прогноза, залагам на 3:0. Нефтохимик имат единствен мач, в който ще се напрегнат и той е на 30 април. В другите ще направят всичко против Черноморец.

от Bourgas на 26 Апр 2014 16:39
Ако това не е преди мача, не знам кое е след?
Не съм добре, верно е, за да споделям такива неща тук. Приятна вечер, момчета заблудени и невиждащи.

Пожелавам ти някой ден да имате футболен клуб в Бургас и проблемите ти да не са дали Херо се е договорил със съдиите или не ;) А докато все още Херо е при вас няма лошо да искараш някой лев.

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 28 апр 2014 16:50

Имам уважение към отбора на Черноморец и неговите фенове,
неговите истинкси фенове, да кажем към ония 9 момчета които бяха в Надежда в мача помежду ни,ходили сме и ние 5ма, десетина, петедесетина, но истинските хора и истинските неща се познават и се уважават,

не признавам интернет фенство и всезнайковци, дребно междуметие и заяжданици...Тука хора с аватари на Черноморец много ниско го дават, не ви прави чест.

Отбора ни може да е всякакъв клоунски, идиотски, воден от малоумници които са начело, да не ни е местото в А група, и прочие и прочие
но не може да ни наричате 'курви на гигов', всъщност ще си го преместя както и да ни наречете, но ако някой въобще го чете това,
ние сме хората които подкрепяме Локомотив въпреки Гигов и компания, ние сме хората които написаха Декларацията след позорния мач със славия да се разследва тази пародия, това сме ние,
извинете, но кои бяхте Вие, тука пишещите 3ма драскачи,какво направихте да промените средата в която живеете и отбора ,който подкрепяте.????? :arrow: :idea: :?:
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 апр 2014 21:59

IBUU написа:Имам уважение към отбора на Черноморец и неговите фенове,
неговите истинкси фенове, да кажем към ония 9 момчета които бяха в Надежда в мача помежду ни,ходили сме и ние 5ма, десетина, петедесетина, но истинските хора и истинските неща се познават и се уважават,

не признавам интернет фенство и всезнайковци, дребно междуметие и заяжданици...Тука хора с аватари на Черноморец много ниско го дават, не ви прави чест.

Отбора ни може да е всякакъв клоунски, идиотски, воден от малоумници които са начело, да не ни е местото в А група, и прочие и прочие
но не може да ни наричате 'курви на гигов', всъщност ще си го преместя както и да ни наречете, но ако някой въобще го чете това,
ние сме хората които подкрепяме Локомотив въпреки Гигов и компания, ние сме хората които написаха Декларацията след позорния мач със славия да се разследва тази пародия, това сме ние,
извинете, но кои бяхте Вие, тука пишещите 3ма драскачи,какво направихте да промените средата в която живеете и отбора ,който подкрепяте.????? :arrow: :idea: :?:

Извинете,но да наричате точно Bourgas всезнайко,драскач и интернет фен...... :o При положение,че вероятно е бил от ония 9 на Надежда.
А за прословутата декларация....нали знаехте,че нищо няма да последва. Аз лично не помня някога декларация да е взета на сериозно. За това и не подкрепям декларации.
А лично ти колега,вероятно не си к...ва на Гигов,но много от пишещите тук са. И по-острите ни мнения и заяждания са именно към тях. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Локо София”