ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2014 01:24

То междудругото ако не им легнем тези гащници посмъртно не могат да ни бият!Я се сетете как ги разпра в Пловдив цирковата трупа на Коко Динята?!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 апр 2014 12:31

Този път ще ви напляскаме с 3 + гола 8-) !

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 апр 2014 10:33

Всички теми с ЦСКА и Левски са еднакви, все едно чета глупостите на децата от детската градина на дъщеря ми - "аз съм най-умен, не аз съм по-красив". Някой няма ли да се сети да пише 2 реда кога е мача. До къде стигна ремонта на Армията. Кои са контузени или наказни в двата отбора. Каква е статистиката на последните 2-3 мача на двата отбора ... Явно аз нещо не съм наред ..

Сега в духа на предходните 2 страници - аз имам 2 пишки и ще ви вкараме най-малко 3 гола със задна ножица на асфалтовия терен
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 23 апр 2014 16:19

Кролик написа:Всички теми с ЦСКА и Левски са еднакви, все едно чета глупостите на децата от детската градина на дъщеря ми - "аз съм най-умен, не аз съм по-красив". Някой няма ли да се сети да пише 2 реда кога е мача. До къде стигна ремонта на Армията. Кои са контузени или наказни в двата отбора. Каква е статистиката на последните 2-3 мача на двата отбора ... Явно аз нещо не съм наред ..

Сега в духа на предходните 2 страници - аз имам 2 пишки и ще ви вкараме най-малко 3 гола със задна ножица на асфалтовия терен

Хахаха добре го каза +1 .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 апр 2014 00:58

Ако ЦСКА вземат нещо от този мач,то ще е благодарение на калпавият им терен,на който са свикнали да се ръгат и постоянно тикащите ги напред съдии.Те нямат един играч,който да може да подаде топката или поне да я спре като хората.Изключвам Бадема,но той от своя страна е вечно неразбран от дърводелците с които е принуден да играе всеки мач.Благодарение на наредени мачове и с помощта на съдиите,успяха да ги добутат до място даващо право на излаз в Европа,че дано успеят да предизвикат малко интерес и да продадат някоя друга акцийка.Няма лошо,продажбите продължават да вървят с добри темпове,на хоризонта е стратегически инвеститор готов да налее 3,6 млн лева само като за начало.Абе пей сърце. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 25 апр 2014 23:26

Съдията Георги Димитров от София ще ръководи двубоя от 35-ия кръг на А група между ЦСКА и „Черно море” в неделя в 17 ч.

Докога бе маму му стара, представям си ако беше от Варна какво щеше да стане.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 апр 2014 10:22

Да,трудно ще е срещу бичметата,ръгачките и кюскачките на Тройчо,но дано се отървем без някой контузен или осакатен.За терена им няма какво да говоря,все едно са садили картофи и орат от ранна пролет.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 апр 2014 11:57

Не знам, как някой може да говори за ръгачите на Стойчо, като всички знаят, че Ч. Море винаги разчита на калпавия си терен и грубата игра. Гонзо промени малко нещата, но концепцията си е същата. Вярвам, че на Армията можем да бием всеки. Моряците не са някакъв гранд и не вярвам да ни спъне. Особенно, като треньора им мисли вече в друга посока. Мача няма да лесен, но така победата ще е по-сладка. Имаме да си връщаме на варненци, заради съдийските тесли и грубата им игра в последните срещи. Ще съм доволен и на един гол, а кой ще го вкара няма значение.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 апр 2014 18:29

Чорбата знаят,че без съдийска подкрепа от съгражданите си от София не могат да излязат да играят срещу Черно море.
До кога ще продължава това престъпление софийски съдии да свирят на софийски отбори :!: Това е срам за футбола в България.Няма ли кой да сезира най-сетне Комисията по феърплей в УЕФА за безобразията с назначаването на съдии в мачове на отбори от София :twisted:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2014 18:32

Sole написа:Чорбата знаят,че без съдийска подкрепа от съгражданите си от София не могат да излязат да играят срещу Черно море.
До кога ще продължава това престъпление софийски съдии да свирят на софийски отбори :!: Това е срам за футбола в България.Няма ли кой да сезира най-сетне Комисията по феърплей в УЕФА за безобразията с назначаването на съдии в мачове на отбори от София :twisted:

Пратете едно факсче!

Върни се в “Черно море”