Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Страшен Мапуку. И коментаторите само за това говорят. Как го изтървахме. Тогава на контролата казах, че Херо трябва да го остави за още една(последната) контрола, но много "специалисти" от публиката се изсмяха. И Херо се уплаши да не сключи грешен договор. Страшен нападател, такъв в центъра не сме имали. Не знам как ще го опазим в Бургас.
k.dimitrov написа:Страшен Мапуку. И коментаторите само за това говорят. Как го изтървахме. Тогава на контролата казах, че Херо трябва да го остави за още една(последната) контрола, но много "специалисти" от публиката се изсмяха. И Херо се уплаши да не сключи грешен договор. Страшен нападател, такъв в центъра не сме имали. Не знам как ще го опазим в Бургас.
Спомням си, той и на нас шибна един гол, дано Херо си блъска главата, че друго поне като успокоение не виждам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Браво на БИроетУ !!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- hristo1306
- Контакти:
Браво на съдията ! "Славия" се натиска да пада - той не дава
/ две 1000 % дузпи !!!

-
- Контакти:
Bourgas написа:k.dimitrov написа:Страшен Мапуку. И коментаторите само за това говорят. Как го изтървахме. Тогава на контролата казах, че Херо трябва да го остави за още една(последната) контрола, но много "специалисти" от публиката се изсмяха. И Херо се уплаши да не сключи грешен договор. Страшен нападател, такъв в центъра не сме имали. Не знам как ще го опазим в Бургас.
Спомням си, той и на нас шибна един гол, дано Херо си блъска главата, че друго поне като успокоение не виждам.
Хубчев го остави на проби месец. Оказа се, че не е бил готов кондиционно. Но Хубчев има пари и може да си го позволи, а ние унищожихме Херо за грешни трансфери.
Ние искаме, като го вземем на втория мач да скъса противника от голове.
- burgazliqta
- Контакти:
ПО ДОКЛАД (U-19)
За обида на длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Малин Орачев (треньор на ПСФК ”Черноморец-Бургас”) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 25 лева.
[center]
[/center]

Феновете на Шарана, всичките 20 сме в сектор "А" сряда. Да знаете.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Днес говорих с един от помощниците на Хубчев, Мапуку го гонят от Берое след края на сезона по съвсем резонни причини. Слаб футболист, човекът каза, че правилно Херо го е освободил на пробите
тотално разочарование на тренировките и при индивидуалната работа
тотално разочарование на тренировките и при индивидуалната работа
-
- Контакти:
Не знам какво прави на тренировките и каква му е индивидуалната работа, но в мача срещу нас загатна, а в срещата със Славия доказа, че е футболист. И двамата коментатори и гостът на полувремето само за него говореха - нещо от рода "Такива чужденци трябва да се канят у нас, такива, които вдигат нивото на А група."
- Der Führer
- Контакти:
grud написа:ntodorov написа:
Истина си е...
Аз предсказах на някои от колегите от форума...... че ще плачат за дядо ЮП.
Ама те не..... таз испанска пача била специалист.....дрън дрън
Че те Дортмунд направо разплакаха реал и ако не бяха пропуските на арменското недоразумение.....
Пък Байерн направо деградира в сравнение с миналата пролет!
Аааа - никога не съм казвал , че Гуардиола е специалист ... а че може да направи Байерн по-добър отбор отколкото при дедо Юп . И продължавам да го твърдя - МОЖЕ , но НЕ ИСКА .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...