П.С. Имам рд на същата дата, да ми честитите! (и Луиш Нани)
България - Франция "Парк де Пренс"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ticha.ultras
- Контакти:
България - Франция "Парк де Пренс"
Някой сеща ли се на утрешната дата, преди 16 години, какво причинихме на петлите...
Re: България - Франция "Парк де Пренс"
ЧРД,да си жив и здрав!
Утрешната дата е велика за всички българи!Костадинов влиза на скорост,да видим изтрел и гооооол,Господ е българин!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- ticha.ultras
- Контакти:
Утре бе, брат
аз съм роден същия ден, същата година...
Забравя ли се такава дата
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ezha_jWZHd8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ezha_jWZHd8[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ticha.ultras написа:Утре бе, братаз съм роден същия ден, същата година...
Аз предварително честитя
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:ticha.ultras написа:Утре бе, братаз съм роден същия ден, същата година...
Аз предварително честитя
да не забрави човека предварително се подготвя
Последно костадинов навлиза в наказателното поле и това е гоолллл коментатора е пиян,,,господ е българиннн
Deluxx написа:Последно костадинов навлиза в наказателното поле и това е гоолллл коментатора е пиян,,,господ е българиннн
Коментатора е Мичмана....ако можеш да кажеш нещо лошо против него ще е много интересно да го чуем...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Deluxx написа:Последно костадинов навлиза в наказателното поле и това е гоолллл коментатора е пиян,,,господ е българиннн
Коментатора е Мичмана....ако можеш да кажеш нещо лошо против него ще е много интересно да го чуем...
Как да каже бе баце,та той едва ли знае кой е Николай Колев - МИЧМАНА
Deluxx написа:Последно костадинов навлиза в наказателното поле и това е гоолллл коментатора е пиян,,,господ е българиннн
На Мичмана(лека му пръст) и на малкият пръст не можеш да му стъпиш.И наистина в онзи момент Господ беше Българин.Просто такива драми се случват веднъж в живота.
П.С.Това е един от мачовете,които винаги ще помня

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.