Почина Тито Виланова
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Почина Тито Виланова
Почивай в мир, Тито !!! 

ужасна новина
Днес имаше новина ,че състоянието му се е влошило но не обърнах много внимание не мислех ,че е нещо сериозно.Дано поне да е на по-хубаво място.

Днес имаше новина ,че състоянието му се е влошило но не обърнах много внимание не мислех ,че е нещо сериозно.Дано поне да е на по-хубаво място.
Това ми развали настроението. Рака е бичът на 21 век. Да почива в мир! Изключително дисциплиниран човек. 

- ICAKOV_FCB
Загуби най-голямата битка
...

[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Шокираща новина.
Следях му развитието с интерес да видя дали ще се оправи, но това ме шокира след като тази нощ мина успешно операцията и почти цял ден е бил стабилен.
Нека почива в мир
Следях му развитието с интерес да видя дали ще се оправи, но това ме шокира след като тази нощ мина успешно операцията и почти цял ден е бил стабилен.
Нека почива в мир

Нямам думи,изключителна трагедия. Винаги е тъжно , когато умира добър човек. Подсещам се за думите на Кени Далглиш - "Казват,че футболът е въпрос на живот и смърт. Те грешат, той е много повече от това." Почивай в мир човече , съболезнования за всички твои близки и приятели 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Почивай в мир ! Каква трагедия само, млади хора си отиват твърде рано от този свят, ужас !
Имах такива съмнения, като написаха, че се е влошил
Повече от една операция на хора с подобни заболявания, говорят зле за състоянието им
Лека му пръст на човека ...

Леевски, оле

Не следя случващото се около Барселона и много ме изненада тази новина. Жалко, млад човек, дано си е изживял пълноценно годините.
Последна промяна от Groucho на 25 апр 2014 23:37, променено общо 1 път.
Ужасна трагедия...Бог да го прости Тито, беше един от архитектите на успехите на Барселона в последните години и остава в съзнанието на всички като най-важното - добър и коректен човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.