Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ronnie
Контакти:

Re: Съдийски аванти за Лудогорец и при юношите!

Мнениеот ronnie » 25 апр 2014 22:38

1Neutralen написа:
1982 написа:Ти си свали твоите, цялата А група изпищя от вас, явно има нещо.

Нищо няма. Пищят само селски комплексари. Виж масата хора какво мислят, справка пълния Национален стадион в мачовете с Лацио и Валенсия...Мен не ме интересуват разни мижитурки какво мислят. ;)

Хайде бе, големите фенове (направо ултраси), които пълните Националния, да ви питам, като сте толкова сериозни фенове, вие преди 4 години подозирахте ли че съществува отбор на име лудогорец?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 25 апр 2014 22:43

Много заспал народ има още на този свят.Цял свят вижда ,че домуса и лилипута бутат отборите си напред със съдийски аванти но пак им вярват.Но нищо ,някой ден домуса ще каже като Ганчев.Аз бях до тук и никога повече няма да им купувам мачове.Спомняте ли си тези думи на Лилипута ганчев.Но нищо сега е времето да се плюе великият ЛЕВСКИ и да се излива помия денонощно и от всеки върху светинята на България-ЛЕВСКИ.Има една народна мъдрост.ГОСПОД ВСИЧКО ВИЖДА.И ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.Затова злобейте клеветници.И вашият ред идва много скоро.А знайте от мен едно.Злобата много бързо докарва до идиотизъм и шизофренизъм.
Последна промяна от Kris_men2000 на 25 апр 2014 22:44, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 25 апр 2014 22:44

То от комунистически чеда не можеш да се уредиш

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 апр 2014 22:47

С кратката памет на българина е нормално да има такива неадекватни, зелени коментари.
По вторият начин ги вкараха в А група, по вторият начин ги направиха шампиони и никаква реакция.
Тази година извадиха късмет в 3-4 мача в Европа и всичко им е простено.

На националния стадион нямаше повече от 1000 фена на Лудогорец, булшиството беше от платени фенчета и тези на националния отбор, които попринцип си нямат идея какво е това футбол.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 апр 2014 22:56

motg написа:С кратката памет на българина е нормално да има такива неадекватни, зелени коментари.
По вторият начин ги вкараха в А група, по вторият начин ги направиха шампиони и никаква реакция.

На националния стадион нямаше повече от 1000 фена на Лудогорец, булшиството беше от платени фенчета и тези на националния отбор, които попринцип си нямат идея какво е това футбол.

Късмет в 3-4 мача.. 9 победи 2 равни и 5 загуби. 4 от загубите бяха неизбежни, защото просто няма наш тим в момента, който да се противопостави успешно на тези два отбора.
На Левски какво им попречи да вкарат гол на Иртиш за 200 минути игра-авантите за казахите ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 23:02

Кашчей написа:
motg написа:С кратката памет на българина е нормално да има такива неадекватни, зелени коментари.

Късмет в 3-4 мача.. 9 победи 2 равни и 5 загуби. 4 от загубите бяха неизбежни, защото просто няма наш тим в момента, който да се противопостави успешно на тези два отбора.
На Левски какво им попречи да вкарат гол на Иртиш за 200 минути игра-авантите за казахите ли?

Не вкарахме защото сме слаби,но какво общо има това със съдииското подпиране на зеления отбор,да те питам аз ?
Аз също се радвах на европохода им,но до един момент/мача с Лацио на В.Левски/ !
След това почнаха да наглеят начело с Парахода та чак до привържениците. Но аз съм добър човек и пак ще ги подкрепям в Европа,все пак Българин съм,но до там.Тука съм против тях с който ще да играят !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 25 апр 2014 23:36

Когато на Лудите отменяха чисти голове и им спираха атаките с измислени засади никой не РИВА.Сега заради 1-2 много спорни ситуации почнаха "ДЕКЛАРАЦИИ,СПЕКУЛАЦИИ,РИВАНЕ",които даже не са доказани спортно-технически,ама сте тука да си чешете пръстите на клавиатурата.Историята ще покаже(въпреки,че сме прави)кой крив,кой прав. :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 апр 2014 23:53

Какви спорни бе, срещу вас едно 7-8 дузпи само тази пролет бяха спестени. В същото време, за Лудогорец дузпите валят ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 апр 2014 23:55

ами нищо чудно то за това Карвальо им го каза най-добре http://www.dailymotion.com/sexymusclegirl
Последна промяна от batmanlevski на 26 апр 2014 00:12, променено общо 3 пъти.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 апр 2014 23:58

IvailoRz написа:Eй простак , не те ли е срам да намесваш децата в гадните ви лъжи ! :evil:

ами не знам кой е простака ,момчета казва истината ,но такива като Домуса не им пука за децата ,така,че от него по-голям простак няма !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”