Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 22:22

kev1n написа:Мхм.. аз пък ще ти отговоря така: Когато изиграете 16 мача в ект за 1 сезон, тогава можеш да разговаряш с мен!

ПС: Все пак, благодаря на всики ЦСКА-ри подкрепили Лудогорец на мачовете срещу Лацио и Валенсия и застъпили се забългарското, против родоотстъпниците от уефски :)

Оффф!Какво те кара да мислиш,че ще съжалявам или ще ми липсват разговорите с теб :? !Все едно да ти кажа:като стигнете ПОНЕ четвъртфинал,да не говорим за полуфинал,тогава ще разговаряш с мен :lol: !Детинско звучи,нали!
п.п.Не съм ви подкрепял в ЕКТ!Това е футбол,а вие не сте България!Дори обратното!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 апр 2014 22:26

:D КОГА ? ;д Когато в турнира са участвали 8 отбора ли ? ;д То като на Левски 1/4 финала.. каде играли по 1 среща с някфи рандуми ;д Моля те, успокой се.. :Д Тва все 1 да броим на Нотингам форест или цървена звезда шампонските лиги ;д Ти можеш да ги броиш.. но никой друг не си ги спомня :)

ПС: Фактите говорят друго.. последно като проверих.. Лудогорец имаше най-много национали :)

ПС2: Не ми се разговаря с теб.. ;д жалък си. не осещаш кога си загубил спора :)

Лека вечер! :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 22:29

kev1n написа::D КОГА ? ;д Когато в турнира са участвали 8 отбора ли ? ;д То като на Левски 1/4 финала.. каде играли по 1 среща с някфи рандуми ;д Моля те, успокой се.. :Д Тва все 1 да броим на Нотингам форест или цървена звезда шампонските лиги ;д Ти можеш да ги броиш.. но никой друг не си ги спомня :)

ПС: Фактите говорят друго.. последно като проверих.. Лудогорец имаше най-много национали :)

ПС2: Не ми се разговаря с теб.. ;д жалък си. не осещаш кога си загубил спора :)

Лека вечер! :)

Къв спор бе! :mrgreen:
фен на лудогорец да ми се надува :lol: !На база на какво бе,келеш!На титлите ми ли,на евромачовете ли,на мачовете на нац.отбор ли на мачовете в чужбина ли :lol: !Жалък съм бил :lol: !

shipot
Контакти:

Мнениеот shipot » 26 апр 2014 13:05

Причината за боя, по-скоро омразата към тия https://www.youtube.com/watch?v=12yPZiA-LHc ясно се вижда кой кого напада.. оня дето си залагаше главата да гледа, щото това са момчетата от видинската фракция, сещаш ли се;)
Иначе другият път тия 17-18 годишни келеши нема да късат стикери на ЦСКА във Видин и да викат "цигани" на една от най-великите български земи. Да си знаят!

Извън темата - приемете инцидента и по друг начин, днешните гнусарски пубери се възпитават само с бой.. родители като не могат, улицата може;)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 26 апр 2014 13:25

[offtopic]
shipot написа:Причината за боя, по-скоро омразата към тия https://www.youtube.com/watch?v=12yPZiA-LHc ясно се вижда кой кого напада.. оня дето си залагаше главата да гледа, щото това са момчетата от видинската фракция, сещаш ли се;)
Иначе другият път тия 17-18 годишни келеши нема да късат стикери на ЦСКА във Видин и да викат "цигани" на една от най-великите Български земи. Да си знаят!

Извън темата - приемете инцидента и по друг начин, днешните гнусарски пубери се възпитават само с бой.. родители като не могат, улицата може;)
[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 10:46

AnalBreaker написа:Затвор за извършителите !

Колко е сигурно, че това са истински фенове на ЦСКА ?

Не трябва да се гледа фенове ли са !! Марш по затворите, за такива лагери трябва да се въведат, от ония сериозните..
Винаги е кофти да се нападат хора ей така, но да тормозиш деца за да избиеш комплекси или да се направиш на велик пффф едно от наистина омразните ми неща. С много неща в живота свикнах и не ме вълнуват като ги видя, с това не можах.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”