Кашчей написа:BRF написа:И кой е казал,че нямаме заявен стадион?
Темата на каква тема е, или си пропуснал началото и?
Темата е фенска!Пуснал я е Тео и човека се чуди!Ако беше я пуснал някой от Сашетата да коментираме правилници и детайли!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:BRF написа:И кой е казал,че нямаме заявен стадион?
BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:И кой е казал,че нямаме заявен стадион?
Темата е фенска!Пуснал я е Тео и човека се чуди!Ако беше я пуснал някой от Сашетата да коментираме правилници и детайли!
Venko123 написа:Кашчей, понякога сериозно се замислям дали си наред с главата като ти чета глупостите, за които спориш.
В момента нито знаеш дали сме заявили стадион, нито кой е той, какво те интересува толкова? Мислиш ли, че Сашо Тодоров е толкова прост, че да не заяви и да не прецени кой стадион трябва да заявим, че за да играем в Европа? Според теб възможно ли е да се оправят всякакви задължения за да можем да вземем лиценз, обаче да не се прецени и да се заяви на кой стадион ще играем?
k_oleto написа:Аз подкрепям Венко, а освен всичко друго искам и да запитам: Ако бъде заявен сега и в момента В. Левски - какъв точно е проблема ? Към днешна дата /при заявяване/ стадиона е о.кей нали ?
Не ми се рови, че мисля, че и няма смисъл, но имаше срок и то не малък преди първия домакински мач за смяна на стадионаНие сме класирахме, има и жребии, часът и мястото на срещата са известни, че Кашчей ми цитира гордо правилници и извадки
Кашчей написа:k_oleto написа:Аз подкрепям Венко, а освен всичко друго искам и да запитам: Ако бъде заявен сега и в момента В. Левски - какъв точно е проблема ? Към днешна дата /при заявяване/ стадиона е о.кей нали ?
Не ми се рови, че мисля, че и няма смисъл, но имаше срок и то не малък преди първия домакински мач за смяна на стадионаНие сме класирахме, има и жребии, часът и мястото на срещата са известни, че Кашчей ми цитира гордо правилници и извадки
Коленце, ЦСКА подаде ли вече документи за лиценз или тепърва ще го прави? Иначе за вас винаги има нещо, което е извън правилата и ви облагодетелства...то ще е смяна на обявен стадион, то ще е анекс към трудов договор, в който е упомената само датата на влизане на договора в сила.. бе въобще сте китки, откъдето и да ви погледне човек
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Спрете да му отговаряте на тоя Кашчей, пълен игнор, само така ще го оправите. Колкото повече обръщате внимание на глупостите му, толкова повече ще досажда тук.
Кашчей написа:1982 написа:Спрете да му отговаряте на тоя Кашчей, пълен игнор, само така ще го оправите. Колкото повече обръщате внимание на глупостите му, толкова повече ще досажда тук.
![]()
![]()
![]()
Глупости ли са фактите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта