А група,35 кръг:"Ботев"-Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: А група,35 кръг:"Ботев"-Левски"

Мнениеот Кировец » 25 апр 2014 17:49

ilian12 написа:Тоя кръг може да се реши всичко. И шампиона и участниците в ЛЕ.
Най-доброто за нас с цел класиране в евро турнирите е Л-ц да победят Литекс, а ЦСКА да не победи.
Най-сладкото е да думнем Левски.
1-то и 3-то са напълно изпълними, а 2-то не е невъзможно.

Лудогорец, ако бият Литекс за Ботевъ е все едно дали ще са втори, трети или четвърти. Гарантират си участие от Купата без значение как ще свърши финала, защото Лудогорец ще е шампион.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 апр 2014 18:38

inivanov написа:Какво ще се случи ако загубите финала за купата, Левски ви изпревари в първенството и Литекс стане шампион?

Много "ако" стават ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 апр 2014 18:46

Ботевъ Пловдивски написа:
inivanov написа:Какво ще се случи ако загубите финала за купата, Левски ви изпревари в първенството и Литекс стане шампион?

Много "ако" стават ;)

То стига Литекс да станат Шампион и 4-то място губи смисъл без значение дали е Левски или Ботевъ там - всъщност 4-то място няма никакво значение каквото и да става този сезон. :lol: Но запазете спокойствие и погледнете към ситуацията от позицията на Лудогорец спрямо българския футбол - имат добър коефициент и ще е кощунство да не се пробват за ШЛ.
Така както преди години ЦСКА натисна спирачката с прословутите загубени 7 точки от Йешич и Орманджиев под зоркия поглед на Васил Божков и Левски влезна къде с късмет, къде с умения в групите на ШЛ.
Последна промяна от Кировец на 25 апр 2014 18:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 апр 2014 18:50

bulgaro написа:Мач без значение и за двата отбора. Прогнозирам Х2, защото за нас този мач е повече без значение, отколкото за Левски. Сигурен съм, че Станимирчо пак ще пусне гювеч на отбора, в който започва работа само след месец. Вероятно ще излезем с още по-експериментален състав от мача за Купата. Очаквам юноши + всички резерви, на които той благородно ще даде шанс да се докажат. Надявам се, че зрителите в Коматево няма безучастно да търпят тази поредна гавра и поне една седалка ще сцепи кауня, а тук слагайте наколенките и мислете от сега оправданията.

Може да не започне може да иде в Бенин :)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 апр 2014 18:52

2:1 ми се върти в главата, може и 2:0, ако сме концентрирани и не допуснем отпускане. Колегите от ЦСКА по-горе са напълно прави, че можем да ги догоним в първенството. Сега, когато вече сме на финал за Купата, мисля, че ще заиграем по-освободено в шампионата, а и имаме три домакинства. Гостуванията в Ловеч напоследък ги взимаме, така че остава да се сборим на "Тича" ;) ...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 апр 2014 18:59

Ботевъ Пловдивски написа:2:1 ми се върти в главата, може и 2:0, ако сме концентрирани и не допуснем отпускане. Колегите от ЦСКА по-горе са напълно прави, че можем да ги догоним в първенството. Сега, когато вече сме на финал за Купата, мисля, че ще заиграем по-освободено в шампионата, а и имаме три домакинства. Гостуванията в Ловеч напоследък ги взимаме, така че остава да се сборим на "Тича" ;) ...

Обикновено подобни класирания на финал и ударна доза спокойствие преди мачове в графа задължителни водят до отрицателен ефект, но да видим. :roll:

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 25 апр 2014 19:09

Де бре де канари!

За уикенда съм във Фелибето,и ми се ще да гледам мача!
Алтернативи:
1.Да отида в канарския сектор със сини атрибути и да ме смелят от бой
2.Да отида в канарския сектор без сини атрибути,като мишка,тихомълком- много ниска летва
3.Да отида в сектора за гости с нашите - сигурно няма да изтрая и ще се сбия с някоя качулка

Що не тегля една благословия на всичките и да отида с децата на кино :)
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 апр 2014 19:13

Nestor Mahno написа:Де бре де канари!

За уикенда съм във Фелибето,и ми се ще да гледам мача!
Алтернативи:
1.Да отида в канарския сектор със сини атрибути и да ме смелят от бой
2.Да отида в канарския сектор без сини атрибути,като мишка,тихомълком- много ниска летва
3.Да отида в сектора за гости с нашите - сигурно няма да изтрая и ще се сбия с някоя качулка

Що не тегля една благословия на всичките и да отида с децата на кино :)

Извинявам се за спама - няма нищо общо с темата и колегата Нестор - не се заяждам.
Просто от подписа се сетих за тази забавна картинка.
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 апр 2014 20:05

bulgaro написа:Мач без значение и за двата отбора. Прогнозирам Х2, защото за нас този мач е повече без значение, отколкото за Левски. Сигурен съм, че Станимирчо пак ще пусне гювеч на отбора, в който започва работа само след месец. Вероятно ще излезем с още по-експериментален състав от мача за Купата. Очаквам юноши + всички резерви, на които той благородно ще даде шанс да се докажат. Надявам се, че зрителите в Коматево няма безучастно да търпят тази поредна гавра и поне една седалка ще сцепи кауня, а тук слагайте наколенките и мислете от сега оправданията.

Мишок,като прогнозира загуба с 2:0 от Локо София,защо се скри след мача?И се появяваш сега да сереш и в тази тема.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 апр 2014 20:41

Кировец написа:
Ботевъ Пловдивски написа:2:1 ми се върти в главата, може и 2:0, ако сме концентрирани и не допуснем отпускане. Колегите от ЦСКА по-горе са напълно прави, че можем да ги догоним в първенството. Сега, когато вече сме на финал за Купата, мисля, че ще заиграем по-освободено в шампионата, а и имаме три домакинства. Гостуванията в Ловеч напоследък ги взимаме, така че остава да се сборим на "Тича" ;) ...

Обикновено подобни класирания на финал и ударна доза спокойствие преди мачове в графа задължителни водят до отрицателен ефект, но да видим. :roll:

Имах предвид, че ще играят без напрежение. Мисля, че това ще роди по-хубави неща на терена. Разбира се, Мъри може пак да прибегне до кулинарни експерименти на зеления килим, но се надявам да бъде приличен в реденето на състава и да няма осакатени от балтиите на Старокин, Крумов, Туре, Пелето... вероятно пропускам някой. Засега толкоз, другото мач за мач 8-)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”