Новите българи - шок и ужас!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новите българи - шок и ужас!
Това не са всички деца,такива клипчета можеш да намериш и в Германия,Австрия,САЩ и къде ли не.
- Балкански Орел
- Контакти:
*•ELECTROFANATIK•* написа:Аз лично съм потресен! Очаква се в близките години тези "хора" да ни управляват, лекуват, образоват... Няма такава държава!
Щото сега ни управляват ангели небесни, а не хора работещи за себе си и лакеи на олигархията

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- becks32milan
- Контакти:
Това ще са хората, които ще правят секс за пари, не хората които ще ни лекуват и образоват 

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Виктор 1914
- Контакти:
Само като видя името Мартин Карбовски, и ми става ясно. Този ламер търси интригата и утайката, и видиш ли, после всички млади БЪЛГАРИ били отпадък и не стават за нищо. Тоя Карбовски да ходи да промотира песента на Николета Лозанова и Ванко мангала, както го правеше преди, и да си трае.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Искате капитализъм сега ще търпите децата ви да са утайки. Така ви се пада, като не мислите ами тичате с рогите напред към поробителите си. Хак, да ви е другари "демократи"...
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
- bai Momchil
- Контакти:
Аз пък познавам деца, които правят ето такива неща:

Кво правим сега - те от новите българи ли са или от старите?

Кво правим сега - те от новите българи ли са или от старите?
Един мъдър човек преди време беше казал, че свестните хора са не повече от 10% от човечеството. Почти съм убеден, че е прав!
Във всяко общество си има утайки.Друг е въпроса,че в нашето са малко повече.Освен тези от клипчето,по-голям процент за съжаление са другите от рода на виали,кндр,чапаев и тем подобни.
Това е страшното за милата ни родина.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
*•ELECTROFANATIK•* написа:Аз лично съм потресен! Очаква се в близките години тези "хора" да ни управляват, лекуват, образоват... Няма такава държава!
Във всяко поколение има подобни индивиди, тия момичемца ще свършат дрогирани на околовръстното след 10-15г а пък ония насрани льольовци....ше им лижат миризливите сливи