Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2014 08:15

tatusindo написа:
Middlesbrough написа:Според мен задължително вратар , май е ясно , че ще е момчето от Гладбах : )
1 или 2 Централни защитници , но класни , айде единия класен дургия млад талант може :Д ... , десен бек , заместник на Шави :С и още един халф , защото искам да се продаде Сеск :Д и Марко Ройс :Д
Това прави 6-7 нови футболиста... като се завърнат и Рафиня и Деолуфеу
Напуснали :Д Валдес , Пинто , Пуйол :( , Монтоя , Сонг , Сеск , Серхи Роберто (наем) Тейо , Предпочитам Алексис да остане , но няма да е болка за умиране ако бъде продаден , еми горе долу е това според мен
Състава за догодина :
Щеген , Масип , Ойер :roll:
Алвеш или нов
Пике , Нов , нов , Бартра :Д
Алба , Адриано
Бускетс , Маск ( мисля , че като дефанзивен халф ще се предтавя по - добре и ще ни е много по полезен :@
ИНИЕСТА , Шави , нов , нов , Рафиня
Меси , Неймар , Ройс , Педро , Деолуфео
:?

нов нов. нов нов - кажи имена де ........
Дай някое име - поне за защитници .... Давид Луис,Сако,Варан,Тиаго Силва, Хумелс ....

Е незнам
Давид Луис за мен е малко надценен , не е кой знае какво ...

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2014 09:19

Zubi: Sign another centre-back? Pique and Bartra are enough and Mascherano Puyol can be backups.

Ако това е верно просто незнам :lol: , то вече е смешно не е и тъжно :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 апр 2014 11:46

Значи аз нещата ги виждам така:

Вратари: 2 броя след като е почти сигурно, че Пинто се маха. Тер Стеген и като резерва (Кабайеро от Малага).

Защита: Алвеш се продава и на негово място примерно един Данило от Порто. Също се говореше за Куадрадо от Фио, ама той май не е типичен десен бек. Централни също 2 броя като от тях 1 титуляр който може да е Давид Лиус или Хумелс (според слуховете) и 1 резерва/титуляр примерно Мангала от Порто или Мусакио от Виляреал.

Халф: креативен не е нужен в присъствието на Шави, Иниеста, Сеск, Роберто и Рафиня. Трябва един дефанзивен (не задължително да заменя Бускетс, а дори да могат да играят и 2та) и това дори Маск да остане. И за да не прозвучи толкова расистко ще кажа, че искам да е с черен цвят на кожата. Отварям скоба може и да стане чилийска сделка Видал-Алексис която няма да е лоша ;)

Нападател: Тук за мен вариантите са два. Или се дават много пари за един топ нападател (тип Агуеро) или се взима играч за крилото (примерно Ройс) и един централен нападател който ще има статут на резерва, но да е готов винаги да влезе и да реши мача както беше едно време с Ларсон (един Клозе примерно).

ПП. Ще се съгласите, че всички бихме искали да се вземе Ройс, но с едно негово евентуално идване проблема ще е къде ще играе. Неговата позиция е на левия фланг където пък играе Неймар, а не съм сигурен, че някой от 2та би бил много ефективен на другото крило.

ПП.2 Избора на треньор не е много голям и е труден, но засега най-вероятно е това да бъде Валверде.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2014 14:38

Барса търси седем нови попълнения
Спортният директор на Барселона Андони Субисарета ще има тежката задача да направи селекцията на отбора през летния трансферен прозорец. Каталунците се нуждаят от седем нови попълнения, а той ще трябва да определи кои играчи ще бъдат привлечени от набелязаните.

Барселона вече си осигури подписа на Марк-Андре тер Стеген, но отборът се нуждае от втори вратар, а опциите пред Субисарета са много.

Каталунците освен това търсят двама централни защитници и десен бек.

Освен това Барселона ще се опита да вземе нов халф и нов нападател.

Сред набелязаните играчи за селекцията на Барса са Давид Луис, Матс Хумелс, Тиаго Силва, Иниго Мартинес и Марко Ройс.

Офтопик:

messi87
Контакти:

Мнениеот messi87 » 25 апр 2014 15:21

Ръководството на Манчестър Сити започна да търси потенциален заместник на Мануел Пелегрини за поста мениджър. Сред възможните кандидати е и наставникът на Пари Сен Жермен – Лоран Блан.

„Гражданите“ вече са влезли в контакт с агента на френския специалист, предава Le Parisien.

В момента английският тим заема трето място в класирането на Премиърлийг, а ПСЖ е лидер в местната Лига 1.

Преди броени седмици ръководството на френския клуб предложи нов договор на Лоран Блан, с което му даде знак, че иска да го задържи начело на тима.

Да го уволнят и да идва в Барса!!!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 апр 2014 17:03

messi87 написа:Ръководството на Манчестър Сити започна да търси потенциален заместник на Мануел Пелегрини за поста мениджър. Сред възможните кандидати е и наставникът на Пари Сен Жермен – Лоран Блан.

„Гражданите“ вече са влезли в контакт с агента на френския специалист, предава Le Parisien.

В момента английският тим заема трето място в класирането на Премиърлийг, а ПСЖ е лидер в местната Лига 1.

Преди броени седмици ръководството на френския клуб предложи нов договор на Лоран Блан, с което му даде знак, че иска да го задържи начело на тима.

Не мисля, че "Инженера" ще ни свърши работа. Видя се, че трудно се оправя в големи отбори, където всяка загуба е като апокалипсис и всеки сезон искат от теб поне финал в ШЛ. Не е за големите мачове.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 апр 2014 01:24

tibidabo написа:
messi87 написа:Ръководството на Манчестър Сити започна да търси потенциален заместник на Мануел Пелегрини за поста мениджър. Сред възможните кандидати е и наставникът на Пари Сен Жермен – Лоран Блан.

Не мисля, че "Инженера" ще ни свърши работа. Видя се, че трудно се оправя в големи отбори, където всяка загуба е като апокалипсис и всеки сезон искат от теб поне финал в ШЛ. Не е за големите мачове.

Пелегрини през този сезон загуби 3 от 4-те мача за титлата, завърши на равно и с Арсенал... Факт е, че на Анфийлд беше близо до обрата, след като пусна Милнър, което тактически си беше страхотен ход, не само защото смяната проработи страхотно, но и сякаш на почивката мотивира играчите достатъчно, за да излязат и да се опитат да обърнат развоя на двубоя. Е, Ливърпул го спечели в крайна сметка, но Пелегрини изигра чудесно картите си през второто полувреме и поне според мен тактически е един много грамотен треньор. Друг е въпроса, дали би паснал на Барса... пък и е бивш мадридист. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 26 апр 2014 22:12

Честита европейска титла на Барса при футзала! Доста драма имаше до края на продълженията. За теб Тито!
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 апр 2014 14:53

Да взема участие по темата за Меси и прословутия му нов контракт,който още не е подписан - ако ще и 50 млн. да иска на сезон да му ги дават,защото много ясно се вижда когато той не играе както може(последния месец) какво става с отбора и като цяло играта в нападение ;) Безценен играч и незаменим към днешна дата за отбора на Барселона!!! Не може трансфера на Неймар да е на стойност не знам си вече колко млн. станаха - 100-120 ... а за светилото последните 4-5 сезона да се цигани ръководството.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2014 00:34

То хубаво, ама не трябва един отбор да зависи изцяло от един играч.
Не съм съгласен да се изнудва някой клуб след като знаеш, че можеш да си го позволиш, защото отбора ти разчита само на теб да ги тегли.
Това не му е първото увеличение на Меси на заплатата по негово искане.

Върни се в “Барселона”