Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GAVAO
Контакти:

Re: А бе Дончо, а бе Донев

Мнениеот GAVAO » 25 апр 2014 14:42

W84me написа:Дузпа срещу Лудогорец се дава само, ако има смъртен случай. Жълт картон им показват поне при счупен крак или сцепена глава.

Нещо като на селски мач срещу домакина,всъщност те от там си идват и е карат по навик и инерция ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 апр 2014 14:44

GAVAO написа:
W84me написа:Дузпа срещу Лудогорец се дава само, ако има смъртен случай. Жълт картон им показват поне при счупен крак или сцепена глава.

Нещо като на селски мач срещу домакина,всъщност те от там си идват и е карат по навик и инерция ;)

Мани ги тия от физкултурното дружество :lol: :lol: Футбол ще ми прави в Разград, то няма 10 човека на кръст на мачовете :lol: Като в Ловеч - същата история. А аз мислех, че футболът е за хората :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 апр 2014 14:45

GAVAO написа:

Във "В" група не ги подпираха, поне преди Домуза да кацне :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 25 апр 2014 14:52

W84me написа:
GAVAO написа:

Във "В" група не ги подпираха, поне преди Домуза да кацне :mrgreen:

Със или без него,те пак си останаха мишки,разликата е че ги легитимира за няколко години.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 25 апр 2014 14:53

boabbb написа:
W84me написа:
boabbb написа:
W84me написа:Малеее, тука има много спрели хора :mrgreen: Ако Ботев спечели Купата, ЦСКА бъде наказан в ЛЕ ще играе класиралият се на 5то място в първенството. Елементарно е, но не е за елементарни хора :mrgreen:

Двете уголемени имат леко причинно-следствена връзка, нали Като не ни накажат за ЛЕ, очаквам ритуално да си посипеш главата с пясък ( пясък можеш да вземеш от строежа на сектора ;) :lol: :lol: )

Шанса да ви отнемат лиценза е голям, правили са го 2 пъти в последните 5 години :mrgreen: Тоя път може и да е за повече време, знае ли човек...

Правил го е тоя отдясно :mrgreen: :lol: :lol: Последният път даже ни направи услуга, мисля ...

Изображение

Тоя отдясно толкова пъти ви спаси задниците, че трябва да му целувате неговият, при едно нормално ръководството на БФС поне 3 пъти щяха да ви изхвърлят от А група, но той правел всичко възможно за вас, а някои отбори за 40 000 хил лева ги изхвърли и още не могат да се върнат в професионалният футбол.

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 25 апр 2014 14:54

Лудогорец, че ги подпират, подпират ги. Но левскари и цесекари да се оплакват от това е най-висша форма на наглост.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 25 апр 2014 14:56

boabbb написа:
GAVAO написа:

Мани ги тия от физкултурното дружество :lol: :lol: Футбол ще ми прави в Разград, то няма 10 човека на кръст на мачовете :lol: Като в Ловеч - същата история. А аз мислех, че футболът е за хората :roll:

Как може 2 пъти в една тема да се изложиш толкова здраво не знам.

Спечелени пари от билети и артикули през сезона:
Лудогорец - 1 630 000 лева
Ботев - 1 450 000 лева
ЦСКА - 800 000 лева
Левски - 750 000 лева
Берое - 385 000 лева
Локо Пловдив - 214 000 лева

7 дни

Очевидно Лудогорец имат най-стабилната фенска маса този сезон, останалото са празни приказки.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 25 апр 2014 15:02

GOLEADOR написа:
W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D

Ботев играят в ЕКТ независимо дали ще вземат купата или не,а останалите 3 квоти ще се поделят между Лудогорец,Литекс и ЦСКА.Вие трябва да победите в 4 от оставащите 5 срещи,а ЦСКА да загуби всичките за да се класирате в зона Европа.Сам си направи сметката дали сините могат да вземат 4 победи в това си състояние.

Еми , и чудеса стават понякога , колкото и да не е за вярване!!! :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 25 апр 2014 15:02

GOLEADOR написа:
W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D

Ботев играят в ЕКТ независимо дали ще вземат купата или не,а останалите 3 квоти ще се поделят между Лудогорец,Литекс и ЦСКА.Вие трябва да победите в 4 от оставащите 5 срещи,а ЦСКА да загуби всичките за да се класирате в зона Европа.Сам си направи сметката дали сините могат да вземат 4 победи в това си състояние.

Еми , и чудеса стават понякога , колкото и да не е за вярване!!! :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 25 апр 2014 15:06

Аз доколкото разбрах темата е за един виден пловдивски журналист локомотивец.Какви Левски, Цска, Лудогорец купи реверанси.Изобщо ако някой има какво да казва по темата да го казва за всичко останало си има други теми и форуми.А Дончо бива толкова пристрастен журналист ама бие всичко. Може би го бият само Гонг и Пред Банята с тяхната синьо червена мъгла.

Върни се в “Ботев”